Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Ingyenes háztartási olaj- és zsírbegyűjtés
Munkatársat keresünk!
 

Csőtörés elhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel Dunaszigeten

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy csőtörés elhárítási munkálatok miatt a mai napon (2017.12.12-én) a vízszolgáltatás szünetel Dunaszigeten a Galambos, Fő és Cikola utcákban, valamint Nagyszigeten. A csőtörés gerinc vezetéket érint. Előreláthatólag a javítás 5 órát vesz igénybe. A szolgáltatás így leghamarabb 17 óra körül indulhat újra. A kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Karbantartási munkák 2017.12.08

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy csötörés elhárítási munkálatok miatt 2017.12.08.-án előreláthatólag 8-14 óra között a vízszolgáltatás szünetel Hanság út és 86-os út kereszteződésében, valamint a 86-os út Lőpor és Zrínyi út közé eső szakaszában. Továbbá az elhárítás ideje alatt a 86-os út és a Hanság út kereszteződésében a 86-os útról nem lehet a Hanság út felé kanyarodni.
A kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük.
 
 

Hogyan készül?

 
A Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével forgatta le Gyetván Csaba, a magyar Hogyan készül? műsorok készítője következő kisfilmjét, amelynek a témája, hogy hogyan jut el az ivóvíz a csapokba, valamint, hogy hogyan tisztul meg a szennyvíz?!
A teljes kisfilm 2017. november 19-én vasárnap debütált az Ozone TV-n és azóta is többször játszották újra.
 
 
 
 

Vízmérő aknák téliesítése

 
Az Aqua Szolgáltató Kft. kéri a kedves fogyasztókat, hogy idén is figyeljenek oda a vízmérőaknák téliesítésére.
 
Már az ősz végén, a tél beállta előtt javasoljuk a vízmérőaknák felkészítését a hideg időre. Az elfagyás megelőzése érdekében érdemes odafigyelni arra, hogy a vízmérőaknák fedelét a fagyok beállta előtt csukják le, a kerti csapokat pedig zárják el és ürítsék le a lakók. Érdemes még a vízmérőaknákban a vezetéket, a szerelvényeket és a vízmérőt szigetelő anyaggal beburkolni. Lakatlan házaknál a tél beállta előtt mindenképpen szükséges az aknában a vízmérő előtt a vezetékeket elzárni és a házak belső - használaton kívüli - vezetékeit vízteleníteni.
 
 
 

Közkutak téliesítése

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a közkutak téliesítése (lezárása) megtörtént, valamint az Erzsébet téren található szökőkút is leállításra került a fagykárok megelőzése érdekében.
 
 

Tervezett csőtörés javítás 2017.11.13

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2017.11.13.-án Mosonmagyaróváron a Benczúr utcában csőtörés javítása miatt időszakos vízhiányra kell számítani.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Karbantartási munkák 2017.11.08-2017.11.09

 
Felhívjuk a kedves fogyasztóink figyelmét, hogy karbantartási munkák miatt 2017 november 8.-án 8 óra és 11 óra között a Kökény utcában, valamint 2017 november 9.-én a Zichy utcában a vízszolgáltatás szünetel!
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik.
 
Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre a 96/ 577-460-as telefonszámon.
 
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Ismét csalók járják szolgáltatási területünket

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ismételten csalók járják szolgáltatási területünket!
 
Amiről értesültünk, hogy most vízminőség ellenőrzés céljából szeretnének bejutni a lakásba, illetve időpontot egyeztetni a vizsgálathoz.
A bejelentés Máriakálnokról érkezett, de bárhol felbukkanhatnak, ezért ismételten kérjük Önöket, hogy ha visszaélést, vagy gyanús tevékenységet észlelnek értesítsék a 24 órás diszpécserszolgálatunkat, vagy a rendőrséget.
 
Kollégáink minden esetben Aqua egyenruhában, Aqua logós autóval érkeznek és kérhető tőlük az Aqua igazolvány, vagy bármikor beazonosíthatók a 577-460-as éjjel-nappal hívható központi számunkon!
 
Idegeneket és kétes kinézetű alakokat ne engedjenek be lakásukba.
 
Ha gyanús személyek keresik fel Önöket próbálják meg felírni nevüket (ha bemutatkoznak) és az autó típusát, rendszámát!
 
Segítségüket és megértésüket köszönjük!
 
 

Téli időszámítás: 2017.10.29

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart.
 
A téli időszámítás kezdete: 2017. október 29. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.
 
Az óraátállítás története:
 
Egyes források szerint az óratállítás ötletét már maga Benjamin Franklin is felvetette, de tervét nem sikerült kiviteleznie. A világon elsőként 1916-ban az USA vezette be a nyári időszámítást energiatakarékossági okok miatt. Ezt hamarosan átvette a Föld számos országa is, beleértve Magyarországot is. Nálunk nem alkalmazták folyamatosan, voltak olyan évek, amikor nem volt óraátállítás.
 
A nyári időszámítást Európában az Unió 1997-ben szabályozta és egységesítette.
 
 
 

Novemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
 
Novemberben is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk, mely egyben a 2017-es év utolsó begyűjtése lesz! Az időpontokról és helyszínekről az alábbi grafikán tályékozódhat!
 
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +3630/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

Felhívás! Csalók járnak az Aqua szolgáltatási területén.

 
Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy az Aqua Szolgáltató Kft szolgáltatási területét csalók járják.
A cégünk alkalmazottainak adják ki magukat és csatornatisztítást, szippantást ajánlanak fel kétes összegekért.
 
Cégünk alkalmazottai minden esetben Aqua logós autóval jelennek meg és Aqua Szolgáltató Kft-s munkaruhát viselnek.
Telefonon keresztül bármikor beazonosíthatóak a 96/577-460-as központi számon, mely éjjel-nappal hívható.
 
Ha valaki úgy véli, hogy a csalók járhatnak Önöknél kérjük írja fel a rendszámot és az autó típusát és jelentse a fenti telefonszámon.
 
Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!
 
 

Októberi olajbegyűjtési időpontok

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Októberben is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk. Az időpontokról és helyszínekről az alábbi grafikán tályékozódhat!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +3630/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

Szeptemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Szeptember hónapban is folytatódik olajbegyűjtési akciónk.
Az időpontokról olajbegyűjtési oldalunkon tájékozódhat, valamint a lent található grafikán.
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

E-Ügyfélszolgálat regisztrációs segédlet

 
Összeállítottunk egy leírást, mely segítségével még könnyebben tud regisztrálni új E-Ügyfélszolgálati felületünkre.
 
 

Karbantartási munkálatok 2017.08.02

 
Felhívjuk a Tisztelt fogyasztóink figyelmét, hogy karbantartási munkák miatt 2017.08.02.-án 8 és 11 óra között a vízszolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Bartók Béla úton.
 
 
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Hőségriadó 2017.08.01

 
Keddtől péntek éjfélig az egész országra hőségriadót rendelt el Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az év eddigi legerősebb hőhullámáról írt hétfő délután.
 
 
 

Augusztusi olajbegyűjtési időpontok

 
Augusztus hónapban is folytatódik olajbegyűjtési akciónk.
Az időpontokról olajbegyűjtési oldalunkon tájékozódhat, valamint a lent található grafikán.
 
 

Versenyképességi törvény módosítása

 
A Magyar VÍziközmű Szövetség ezúton hívja fel a lakosság figyelmét a versenyképességi törvény módosításával kapcsolatban megjelent közlemények pontosságára.
 
 

Másodfokú hőségriasztás 2017.07.20

 
MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS LÉPETT ÉLETBE ÉJFÉLTŐL
 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. július 20. (csütörtök) 00:00 órától július 23. (vasárnap) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a meleg időjárás idején fogyasszanak több folyadékot, ne várják meg a szomjúságérzetet. Lehetőség szerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, valamint figyeljenek bőrük védelmére is. Javasoljuk a megfelelő napvédő készítmények alkalmazását, illetve a leégés ellen védő ruházat viselését is. Amennyiben tehetik, tartózkodjanak árnyékban, légkondicionált helyiségekben a legmelegebb órákban, és kerüljék a megterhelő fizikai munkát.
 
Azon légkondicionált helyiségek listája, amelyeket bárki igénybe vehet, elérhető katasztrófavédelem weboldalán az alábbi linken:
http://www.katasztrofavedelem.hu/letoltes/lakossag/hoseg/klimatizalt_helyisegek_listaja_2017.xls
 
 
 
 
 

Ön már használja az új Mobil Applikációnkat?

 
Örrömmel tájékoztatjuk, hogy, ha már regisztrált az új E-Ügyfélszolgálatunkra weboldalunkon (www.aquakft.hu), akkor egyszerűen letöltheti mobil applikációnkat (https://aqua.eforgalom.hu/mobil_applikacio), mely segítségével kényelmesen tud diktálási időszakban mérőóra állást diktálni, lekérni aktuális egyenlegét, valamint időpontot is tud foglalni ügyfélszolgálatainkra. Regisztráljon és élvezze a mobil applikáció nyújtotta előnyeit Ön is!
 
 

Bankkártyás befizetési lehetőség aktiválva

 
Örömmel értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a mai naptól élesítve lett az Online felületünkön a bankkártyás befizetési lehetőség, így már kényelmesen otthonról is intézheti számlabefizetését bankkártyája segítségével.
 
 

E-Ügyfélszolgálat éles üzem

 
E-Ügyfélszolgálat!

 
Örömmel tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat, hogy a mai napon (2017.07.10-én) elindult Online E-Ügyfélszolgálati felületünk, mely weboldalunkról érhető el.
 
 

E-Ügyfélszolgálat beharangozó

 
Örömmel tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat, hogy 2017.07.10-én elindul Online E-Ügyfélszolgálati felületünk, mely weboldalunkról érhető el.
 
Célunk egy könnyen elérhető, kényelmes és gyors, teljes körű tájékozódást és ügyintézést nyújtó felület létrehozása volt. Ennek eredményeként olyan funkciókat, folyamatokat kínálunk, melyek segítségével ügyfeleink számos ügyet maguk intézhetnek. Használatával bárhonnan, a nap 24 órájában, csupán néhány kattintással biztonságosan rögzítheti mérőóra állását akár mobil applikációnkon keresztül is, megtekintheti számlaegyenlegét, bankkártyás fizetést indíthat, számlamásolatot igényelhet, időpontot foglalhat, módosíthatja személyes adatait.
 
Intézze ügyeit otthonról, kényelmesen!
 
 
 
 

Jogszabály változás

 
Kedves Felhasználóink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 1-jétől hatályos jogszabályi előírás szerint ha a felhasználási helyen a Felhasználó személye megváltozik, a korábbi és az új Felhasználó illetőleg Elkülönített vízhasználó együttesen a változást legkésőbb – kivéve a Felhasználó elhalálozása esetén – a birtokátruházástól számított 15 napon belül kötelesek a víziközmű-szolgáltatónak bejelenteni. A Felhasználó elhalálozása esetén az örökös az elhalálozás tényét legkésőbb annak tudomására jutása napjától számított 60 napon belül köteles a víziközmű-szolgáltató számára bejelenteni.
 
 
 
 

Júliusi olajbegyűjtési időpontok

 
Július hónapban is folytatódik az olajbegyűjtés. Az időpontokról és a helyszínekről a megújult grafikán tájékozódhatnak.
 
 

Másodfokú hőségriasztás

 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
 
Az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárság értesítette a megyei kormánymegbízottakat a hőségriadóról, egyúttal kérte, hogy az illetékességi területükön működő egészségügyi szolgáltatókat és megyei védelmi bizottságokat is tájékoztassák. Jelenleg további intézkedésekre nincs szükség.
 
Felhívjuk azonban a lakosság figyelmét, hogy a meleg időjárás idején fogyasszanak több folyadékot, ne várják meg a szomjúságérzetet. Lehetőség szerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, valamint figyeljenek bőrük védelmére is. Javasoljuk a megfelelő napvédő készítmények alkalmazását, illetve a leégés ellen védő ruházat viselését is. Amennyiben tehetik, tartózkodjanak árnyékban, légkondicionált helyiségekben a legmelegebb órákban, és kerüljék a megterhelő fizikai munkát.
 
Azon légkondicionált helyiségek listája, amelyeket bárki igénybe vehet, elérhető a katasztrófavédelem weboldalán az alábbi linken:
 
 
 
 
 
 

Júniusi olajbegyűjtési időpontok

 
Elérhetőek a júniusi olajbegyűjtési időpontok
 
 

Májusi olajbegyűjtési időpontok

 
Májusban is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk.
 
 

Betölthető pozíció az Aqua-nál (Gépész)

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet 1 fő részére
 
1 fő gépész munkakörbe.
 
Munkavégzés helye: Mosonmagyaróvár
 
 
 

Víz világnapja - fotó és rajzpályázat - eredmények

 
A 2017-es évben is meghirdetésre került a Víz világnapja alkalmával az immár hagyományos fotó- és rajzpályázat, melyre több mint 200 rajz és fotó érkezett be a határidőig.
 
A fotók és rajzok elbírálást követően az alábbi pályázók értek el helyezéseket. Ezúton is gratulálunk nekik és külön köszönet a felkészítőknek is!
 
A pályázat résztvevőinek alkotásait a mai naptól (2017.04.12) két héten keresztül megtekinthetik az érdeklődők a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban.
 
 
 

Áprilisi olajbegyűjtési időpontok

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az olajbegyűjtési akciónk áprilisi időpontjai már elérhetőek!
A helyszínekről és időpontokról az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 
 

Csőtörés miatti időszakos vízhiány várható (2017.03.16)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy egy főnyomóvezetéket érintő csőtörés miatt időszakos vízhiányra kell számítani az alábbi településeken:
Mosonudvar, Újrónafő, Mosonszolnok, Jánossomorja, Várbalog, Albertkázmérpuszta.
 
A hiba elhárítása megkezdődött.
A javítás ideje alatt fellépő kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Felhívás!

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a Móra lakótelepen és az Erkel utcában a szennyvízcsatorna hálózat dugulásos problémái.
A kollégák tapasztalati és a mellékelt fotók alapján látható, hogy a hibák elsősorban, a csatornahálózatba kerülő, de nem odavaló tárgyak és egyéb anyagok miatt fordulnak elő.
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a nedves törlőkendő, rongy egyéb textil anyagok rengeteg problémát okoznak a hálózaton, ezért kérjük ne használják a csatornát szilárd hulladékok eltüntetésére.
 
A mellékelt fotókon látható, hogy botokat, drótokat és köracél darabokat is találtunk az aknákban. Ezek csak az aknafedlapok nyílásain keresztül tudnak bekerülni. Kérjük, ha azt tapasztalják, hogy valaki ilyen tárgyakat szeretne az aknafedlapon keresztül a hálózatba dobni értesítse társaságunkat.
 
 
 
 

Víz világnapja - fotó és rajzpályázat

 
A Víz világnapja alkalmából hirdette meg az Aqua Szolgáltató Kft. immár hagyományos rajz- és fotópályázatát az óvodásoknak és iskolásoknak. Az elkészült műveket március 20-ig várjuk.
 
 

Hamarosan indul az Internetes ügyfélszolgálatunk

 
Örömmel tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy cégünk új internetes ügyfélszolgálati felülete és mobiltelefonon keresztül intézhető ügyek letölthető applikációja várhatóan 2017. tavasszal elérhető lesz!
Célunk, hogy ügyeiket könnyen és gyorsan intézhessék interneten keresztül.
A pontos időpontról külön tájékoztatjuk Önöket!
 
 
 
 

Ivóvíz korlátozás rekonstrukciós munkálatok miatt

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017.03.01.-én szerdán 8 és 12 óra között Mosonmagyaróváron a Gyári út, Huszár Gál út és Szél út szakaszait érintő ivóvíz korlátozásra kell számítani ivóvíz rekonstrukciós munkálatok miatt! Megértésüket előre is köszönjük!
 
 

2017-ben folytatódik az olajbegyűjtés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017 februárjában folytatódik a nagy sikerű olajbegyűjtési akciónk!
A helyszínekről és időpontokról az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 
 

Januárban még elmarad az olajbegyűjtés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy technikai okok miatt elmarad a januári olajbegyűjtési akciónk!
 
 

Telekom bővítés - telefonos elérés kimaradás

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.12.12.-én a Telekom mosonmagyaróvári munkálatai miatt elképzelhető, hogy ideiglenesen nem lesz elérhető központi telefonszámunk 8-18 óra között. A kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
A probléma még nem hárult el, ezért előreláthatólag 2016.12.13.-án is fennáll a probléma.
 
 

Idén már nem lesz több olajbegyűjtés!

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az olajbegyűjtési akciónk a 2016-os évre nézve véget ért, azaz decemberben már nem lesz olajbegyűjtési nap. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a 2017-es évben újult erővel folytatjuk sikeres begyűjtési akciónkat!
 
 

Csatornarekonstukció Mosonmagyaróváron

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.11.17.-ei nappal megkezdődik Mosonmagyaróváron a Magyar utca, Honvéd utca és a Linhardt György utca csatornarekonstrukciója. A munkavégzés ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani a jelzett utcáknál. Megértésüket köszönjük!
 

Novemberben is olajbegyűjtés

 
Novemberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 
 

Októberben is olajbegyűjtés

 
 
Októberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 
 

Csalók próbálnak pénzt szerezni az Aqua szolgáltató nevében!

 
Az Aqua Szolgáltató Kft. felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy az elmúlt napokban több lakásba próbáltak bejutni illetéktelenek az Aqua Szolgáltató Kft-re hivatkozva!
 
A csalók házról házra járnak és pénzt követelnek a fogyasztóktól tartozás kiegyenlítés címén, miközben az Aqua dolgozóinak adják ki magukat.
 
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a helyszíni tartozásbehajtásokat az Aqua esetében minden alkalommal férfiak végzik. Az Aqua munkatársai kizárólag Aqua logós munkaruhában érkeznek és érvényes Aqua igazolvánnyal rendelkeznek. Amennyiben bárhol az Aqua Szolgáltató Kft-re hivatkozva próbálnak bejutni az ingatlanba idegenek, kérjük, kérjenek tőlük azonosító okmányokat! Vagy az 577-460-as telefonszámon kérjenek azonosítást.
 
Az Aqua Szolgáltató Kft nem rendelkezik fekete színű Ford típusú gépkocsival, amit az egyik bejelentő írt le!
 
Kérjük, hogy saját érdekükben a fentiek szerint járjanak el! Köszönjük együttműködésüket!
 
 
Az Aqua Szolgáltató Kft megtette a lépéseket a hatóság felé és eljárást kezdeményezett az ismeretlen tettesek ellen.
 
 

Hálózatszerelő munkatársakat keresünk

 
HÁLÓZATSZERELŐ munkatársakat keresünk a DUNAKILITI IVÓVÍZHÁLÓZATRA és a MOSONMAGYARÓVÁRI IVÓVÍZHÁLÓZATRA.
 
A munka betöltéséhez szükséges B kategóriás jogosítvány. Az állás azonnal betölthető.
 
 

Karbantartó és csőhálózati szerelő munkatársakat keresünk

 
Karbantartó és csőhálózati szerelő munkatársakat keresünk az AQUA Kft. dunakiliti szennyvízhálózatára és vízműtelepére.
 
Minimum iskolai végzettség: szakmunkás bizonyítvány. 
Munkavégzés helye: az AQUA Kft. dunakiliti telephelye. 
Munkabeosztás: egyműszakos munkavégzés. 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
 

Szeptemberben is olajbegyűjtés

 
Szeptemberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Augusztusban is olajbegyűjtés

 
 Augusztusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Júliusban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Júliusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

2016.07.01.-én Jánossomorján nem lesz ügyfélszolgálat!

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.07.01.-én pénteken a jánossomorjai polgármesteri hivatalban lévő ügyfélszolgálati irodánkban nem lesz ügyfélfogadás, mert 2016. július 1-jén a köztisztviselői nap alkalmából az önkormányzati hivatal és az okmányiroda zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
 
 
 

Másodfokú hőségriasztás

 
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, 2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
 
 

Változik az Aqua Kft ügyfélszolgálatának nyitva tartása

 
Változik a pénzügyi ügyfélszolgálat nyitva tartása
 
Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy az Önök kérésének megfelelően, cégünk pénzügyi ügyfélszolgálati irodájának (AQUA Szolgáltató Kft., 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.) nyitva tartásában 2016. július 1-től változás lesz:
 
 
Változik az Aqua Kft ügyfélszolgálatának nyitva tartása
 
 
 
 
 

Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton

 
Értesítjük fogyasztóinkat és Mosonmagyaróvár lakosságát, hogy munkatársaink június 6. hétfő és június 9. csütörtök között útfelbontással és forgalomkorlátozással járó munkát végeznek Mosonmagyaróváron a Szent István Király út 120. szám közelében.
 
 
 
 
 
Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton
 
Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton
 
 
 

Júniusban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Júniusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

VÁLTOZÁS A FIZETÉSI HATÁRIDŐBEN ÉS A MÉRŐÁLLÁS DIKTÁLÁSÁNAK IDŐPONTJÁBAN!

 
Tisztelt Felhasználónk!
 
Az Önök kérésének megfelelően a számlákat – a többi szolgáltatóhoz hasonlóan – hamarabb tudjuk eljuttatni Önökhöz.
Ezért változik a fizetési határidő és így a diktálási időszak időpontja is.
Fentiek miatt tisztelettel kérjük, hogy a mérőóra állásokat ELŐSZÖR JÚNIUS HÓNAPBAN (személyesen, telefonon, írásban, elektronikus módon), majd minden hónap 20 - 25. napok között szíveskedjen eljuttatni.
Számlázási szempontból a fent megadott időszakban eljuttatott óraállásokat áll módunkban figyelembe venni.
 
 
Megértésüket köszönjük!
 
Mosonmagyaróvár, 2016. május 6.
 
 

Májusban is olajbegyűjtés

 
Májusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2016.04.13 és 2016.04.19

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.04.13.-án Mosonmagyaróváron az Osztermayer úton valamint 2016.04.19.-én a Tímár utcában előreláthatólag 8 és 12 óra között szolgáltatás kimaradásra kell számítani. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Áprilisi olajgyűjtési időpontok

 
Módosultak áprilisban az olajbegyűjtési időpontok.
A friss adatokat a következő táblázatban tekinthetik meg.
 
 

Karbantartó munkatársat keresünk

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet
karbantartó munkakörbe, feketeerdei ivóvíz telephelyre.
 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
 
 
 

Áprilisi olajbegyűjtés időpont változás

 
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az előre meghirdetett időpontokban technikai okok miatt változás történt, ami előreláthatólag a 2016.04.04 - 2016.04.08 közötti időpontokat érinti. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
Az új időpontok:
 
Április 4.-e helyett Április 18.-a.
Április 5.-e helyett Április 19.-e.
Április 6.-a helyett Április 20.-a.
Április 7.-e helyett Április 21.-e.
Április 8.-a helyett Április 22.-e.
 
 

Áprilisban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Áprilisban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

„Vizek és mesterségek” rajz- és fotópályázat - Megszületett a döntés

 
Megszületett a döntés az AQUA Szolgáltató Kft. a 2016-os Víz világnapja alkalmából meghírdetett „Vizek és mesterségek” című rajz- és fotópályázatával kapcsolatban. A nyertesesket a Húsvét utáni héten személyesen keressük meg.
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2016.03.08

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.03.08.-án Mosonmagyaróváron előreláthatólag 8 és 10 óra között az alábbi három út szakaszokon kell szolgáltatáskimaradásra számítani. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük. Az érintett szakaszok: Vadvirág út, Pozsonyi út és a Ligetsor út.
 
 

Márciusban is olajbegyűjtés

 
Márciusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt

 
Március 13-ig meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt és továbbra is keressük munkatársainkat KÖZMŰHÁLÓZATI SZERELŐ munkakörbe, az AQUA Kft. hédervári telephelyére, valamint HÁLÓZAT SZERELŐ munkakörbe, mosonmagyaróvári kivitelezési csoportunkba.
 
 
Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt
 
Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt
 
 
 

Víz világnapja 2016

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2016-ban is várjuk a Víz világnapjára a fotó és rajzpájázatra az éreklődőket, melyről részletes leírást az alábbi linken találnak.
 
További rendezvényekről az alábbi címen tájékozódhatnak: www.vizvilagnap.hu
 
 
Valamint a Mavíz honlapján.
 

Munkatársakat keresünk!

 
KÖZMŰHÁLÓZATI SZERELŐ munkakörbe, az AQUA Kft. hédervári telephelyére, valamint HÁLÓZAT SZERELŐ munkakörbe, mosonmagyaróvári kivitelezési csoportunkba.
 
 
 
 
 
 
Munkatársakat keresünk!
 
Munkatársakat keresünk!
 
 
 

Februárban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Februárban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

2016-ban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
2016 januárjában is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Elmarad a szombati olajbegyűjtés

 
Értesítjük ügyfeleinket, hogy december 19-én, szombaton elmarad az olajbegyűjtés.
A használt háztartási olajat az AQUA Kft. olajbegyűjtő autója a további napokban ez eredeti terv szerint gyűjti be.
 

Decemberben is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Fogyasztói Tájékoztató

 
 Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2015. év végén három számlát küldünk ki. Tájékoztató levelünket itt olvashatják.
 

Burkolatjavítási munkák 2015.11.09-2015.11.11

 
Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy az Aqua Szolgáltató Kft. 2015.11.09.-10-11-én, vagyis hétfőn kedden és szerdán Mosonmagyaróváron a Terv utca Szekeres Richárd utca és a Gorkíj utca közötti szakaszán az aknafedlapok körül burkolatjavítási munkálatokat fog végezni. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak.
Megértésüket köszönjük.
 
 

Téliesíteni kell a vízórákat

 
Itt az ideje a vízmérők téliesítésének, mert az elfagyott vízmérők akár több százezer forintos kárt is okozhatnak a fogyasztóknak. Néhány perc ráfordításával, és otthoni környezetünkben megtalálható szigetelő anyagok segítségével azonban könnyedén megelőzhetjük a fagykárokat.
 
 

Novemberben is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Munkálatok a Városház utcában

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk megkezdte a Mosonmagyaróváron a Városház utcában csatornarekonstrukciós munkálatait. A munkálatok ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra, illetve útszűkületekre kell számítani az érintett szakaszon, vakamint a Soós János út felől egyirányúsított forgalommal kell számolni.
A munkálatok befejezésére várhatóan két héten belül lezajlik.
 
Kérjük a lakosság megértését és együttműködését!
 
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 

Olajbegyűjtés Októberben is!

 
Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Fontos változás, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszínéről és időpontjairól, az alábbi linken tájékozódhat, vagy az alábbi képeken tekitnheti meg azokat!
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradadás 2015.10.06

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.10.06.-án előreleláthatólag 8 - 12 óra között szolgáltatáskimaradásra kell számítani Mosonmagyaróváron a Tündérfátyol utcában. A kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük.
 
 

2015.09.11-re tervezett olajbegyűjtési nap áthelyezésre kerül!

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy előzetesen 2015.09.11, pénteken, Halászi községben esedékes olajbegyűjtési nap technikai okok miatt 2015.09.14, hétfői napra kerül áthelyezésre. Változatlan utcákkal és időpontokkal:
 
Halászi község:
2015. szeptember 14. (hétfő) Bem u. – Damjanich u. – József A. u. – Ságvári E. u. – Jókai u. – Fürst S. u. – Vadvirág u. – Jégvirág u. (15:15-17:00); Dankó P. u. – Kossuth L. u. – Rákóczi u. között (17:00-18:45)
 
Az okozott kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 

2015.08.08 Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása

 
Tisztelt Felhasználóink!
 
Értesítjük Önöket hogy 2015. augusztus 8-án a Központi ügyfélszolgálati irodánk 07-13 óráig tart nyitva.
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 

Csatornarekonstrukció Mosonmagyaróváron

 
Tisztelt Fogyasztóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk megkezdte a Mosonmagyaróvár Terv utca csatornarekonstrukciós munkálatait. Ennek keretében első ütemben a MOFÉM telep – Szekeres Richárd út közötti szakaszon kerül megújításra a csatornahálózat. A munkálatok ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra, illetve útszűkületekre kell számítani az érintett szakaszon.
A munkálatok befejezésére várhatóan 2015. szeptember végén kerül sor.
 
Kérjük a lakosság megértését és együttműködését!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

E-mail szerver karbantartás 2015.07.18.-én!

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat és partnereinket, hogy a levelező szerverünk karbantartása miatt a mai napon 03:30-tól a karbantartás végéig 23:30-ig a levél fogadás és küldés szünetel, ezért kérjük Önöket, hogy a jelzett időpontok között ne küldjenek levelet! Amennyiben már elküldte levelét kérjük küldje el újra! Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

E-mail fogadási probléma 2015.07.15.-én!

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy, aki 2015.07.15.-én e-mail-ben kereste meg cégünket, legyen szíves újra elküldeni az üzenetét, mert átmeneti probléma volt a levelező rendszerünkben! Megértésüket köszönjük!
 
 

Olajbegyűjtés júliusban is!

 
Folytatódik a nagysikerű begyűjtési akciónk!
 
Fontos változás, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszínéről és időpontjairól, az alábbi linken tájékozódhat!
 
 

LEJÁRT HITELESSÉGŰ MELLÉKVÍZMÉRŐK KÖTELEZŐ CSERÉJE

 
 
Tájékoztatjuk, hogy az 58/2013.(II.27.) Kormányrendelet alapján Ön, mint tulajdonos, akinek a fogyasztását mellékvízmérővel mérjük, a jogszabály szóhasználata szerint „Elkülönített vízhasználónak” minősül. Ezért az Ön kötelessége, hogy a lejárt hitelességű mellékvízmérők cseréjét elvégeztesse.
 
Az érintett Felhasználóinkat postai úton értesítjük.
 
Tájékoztató levelünket, és a Megrendeléshez szükséges nyomtatványokat az alábbi linkekre kattintva érheti el.
 
 
 
 
 

Vízmérő telepítése ÁTALÁNYDÍJAS fogyasztási helyeken

 
Vízmérő telepítése ÁTALÁNYDÍJAS fogyasztási helyeken
 
A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény, a 2013. december 26-i módosítását követően az átalánydíjas felhasználási helyek megszüntetését írja elő. A törvény értelmében az átalánydíjas felhasználási helyeket a felhasználóknak legkésőbb 2015. december 31-ig fogyasztásmérő berendezéssel kell ellátniuk.
 
Tájékoztatóinkat az alábbi hivatkozásra kattintva érhetik el
 
 
 

Értesítés az Üzletszabályzatunk változásairól

 
 Értesítés az Üzletszabályzatunk változásairól
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.06.23.-án

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.06.23.-án Hegyeshalomban a Petőfi utcában előreláthatólag 8 órától 12 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Használt olaj begyűjtés - 2015 Június

 
 Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ebben a hónapban is folytatódik a nagysikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk.
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.06.01.-én

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.06.01.-én Mosonmagyaróváron a Tímár utcában tűzcsap javítás miatt előreláthatólag 9 órától 12 óráig víz szolgáltatás kimaradásra lehet számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Olajgyűjtés májusban is!

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy májustól folytatódik a nagy sikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk.
Bővebb információkat a gyűjtés pontos idejéről és helyszíneiről a mellékelt képeken vagy a letölthető pdf-ben olvashat.
 
 

Vízhálózat szerelőt keresünk!

 
Jánossomorjai helyismerettel rendelkező VÍZHÁLÓZAT SZERELŐ SZAKMUNKÁST keresünk.
 
ELVÁRÁSOK:
• legalább szakmunkás/szakiskolai végzettség
• megbízhatóság
• önálló munkavégzés
 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
Jelentkezni a 06/30-85-85-351 telefonszámon lehet.
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.04.09

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy előreláthatólag 2015.04.09.-én 8 órától 12 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani Mosonmagyaróváron a Nap utcában. Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
 

Együttműködés az egyetemmel - szakmai cikkek

 
Az alábbi szakmai cikkeket olvashatja el:
 
 
 
 
 
 
 
 

Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe

 
Cégünk felvételt hirdet diszpécser és csőszerelő munkakörbe. Mindkét pozíció azonnal betölthető, a jelentkezési határidő április13! 
 
Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe
 
Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe
 
 
 

Tűzcsapok karbantartása

 
Nemrég megkezdtük, és április végéig folyamatosan végezzük a mosonmagyaróvári tűzcsapok tavaszi karbantartását. Városszerte mintegy 700 tűzcsap állapotát ellenőrzik munkatársaink, a kontroll során gyakran kis időre megnyitják és átmosatják a kutat vízzel. A fagyok elmúltával a város közkútjait és ivókútjait is megnyitottuk, melyek vize egészséges, iható.
 
 
 

Márciusban folytatódik a használt olaj begyűjtése

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy márciustól folytatódik a nagy sikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk. A begyűjtés időpontjairól és helyszíneiről pontos információt az alábbi linken kaphat. A Begyűjtés ideje hétköznap 15-20 óra között történik, hétvégén 10-14 óra között.
Gyűjtse Ön is szelektíven a háztartásában elhasználódott olajat és zsírt, ezzel védve a környezetet és a lefolyórendszerét egyaránt!
 
Márciusban folytatódik a használt olaj begyűjtése
 
 
 
 
 

Víz Világnapja a Futurában

 
2015. március 20-án ismét megrendezzük a Víz Világnapját a Futurában. Az egész napos program során megtekinthetőek a "Jövőnk a víz" című vizuális pályázatunkra beérkezett művek, érdekes, vízzel kapcsolatos előadásokon vehetnék részt a látogatók, a gyerekeket vizes játszótér várja. A program zárásaként Bogi ad koncertet az Auditóriumban. Részletes programért kattintson a képre!
 
Víz Világnapja a Futurában
 
 
 
 
 

Pénzügyi ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása megváltozik!

 
Ezúton értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálati irodáinak működése - az 58/2013.(II.27.), a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes végrehajtására vonatkozó Kormányrendelet – követelményeinek megfelelően 2015. március 1-jétől megváltozik! Rajkai és Dunakiliti Fiókirodáinkban az ügyfélszolgálat ettől az időponttól megszűnik.
Bővebb információkat a mellékelt képen olvashat.
Megértésüket köszönjük!
 
 
 
Pénzügyi ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása megváltozik!
 
 
 
 
 

Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk

 
Pályázati kiírás
„Jövőnk a víz!” vizuális pályázat
Beadási határidő: 2015.03.10.
 
A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti a „Jövőnk a víz!” című vizuális pályázatát a cég szolgáltatási területén működő óvodák óvodásai, valamint általános és középiskolák diákjai számára. Várjuk minden lelkes fiatal munkáját, aki kedvet és tehetséget érez magában, hogy alkotásán keresztül bemutassa mit jelent számunkra a víz, miért a jövő kulcsfontosságú eleme?
 
 
 
 
Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk
 
 
 
 
 

Leitner László távozik az AQUA éléről

 
2015. május 15-én Leitner László távozik az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról, és a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. vezetőjeként folytatja szakmai pályafutását. Leitner László elmondása szerint két ilyen nagy volumenű vállalkozás vezetése külön-külön is teljes embert igényel, így választania kellett.
 
Az AQUA Kft. már egy kiválóan felépített szervezet, jól együttműködő csapattal. Az AQUA Kft. helyzetének stabilizálódása, a vállalkozás gördülékeny működése azt mutatja számomra, hogy elvégeztem a feladataimat, elérkezettnek látom az időt ahhoz, hogy távozzak a cég vezetéséből. A tervezett és rám bízott feladatokat elvégeztem, azokat lezártnak tekintem, a vállalkozás előtt álló új feladatok pedig már egy más típusú vezetést igényelnek, amelyre nem én vagyok a legalkalmasabb személy - indokolta döntését Leitner László.
 
 
 
 

Munkatársakat keresünk!

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. azonnali kezdéssel számlázó, adminisztrátor; szennyvíztechnológus; gépész és vízóra leolvasó munkatársakat keres!
Jelentkezni a fényképpel ellátott önéletrajzzal és motivációs levéllel 2015. február 15-ig a bognar.andrea@aquakft.hu e-mail címen lehet.
 
 
 
Munkatársakat keresünk!
 
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.01.21

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.01.21.-én 9 órától 13 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani Mosonmagyaróváron a Pozsonyi út Orgona és Béke út közötti szakaszán tűzcsap cseréje miatt. Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.01.19.-én

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.01.19.-én 9 órától 13 óráig karbantartási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Kossúth Lajos út páros oldalán a Liszt Ferenc és a Bauer Rudolf út közötti szakaszán!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Várjuk az olajbegyűjtéssel kapcsolatos észrevételeket!

 
Kedves Fogyasztóink!
 
2015-ben is folytatódik a háztartásokban elhasználódott olaj és zsiradék ingyenes begyűjtése.
Az AQUA olajbegyűjtő autójával februártól találkozhatnak újra, az előre meghirdetetett időpontokban, a szokott módon kényelmesen és környezettudatosan szabadulhatnak meg a háztartásukban keletkezett veszélyes hulladéktól. A szolgáltatással kapcsolatos ötleteket és javaslatokat továbbra is szívesen fogadjuk a ugyfelszolg@aquakft.hu e-mail címen vagy a facebook oldalunkon.
Megkérjük a kedves fogyasztókat, hogy a begyűjtések közötti időszakokban gyűjtsék a használt olajat, így védve a környezetet és a saját lefolyórendszerét egyaránt.
Közreműködésüket köszöni: az AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

Számlázási rendszer változása

 
Tisztelt Fogyasztónk!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. számlázási rendszere 2015. január hónapra vonatkozóan megváltozik.
 
A 2014. december havi számlát és a 2015. január havi számlát egy borítékban küldjük meg az Ön részére. A számlák fizetési határideje a számlákon szerepel.
 
Tisztelettel tájékoztatjuk továbbá, hogy a 2015. januárban beérkező mérőállásokat csak tájékoztató adatként tudjuk figyelembe venni, számlázási szempontból nem. Természetesen a számlázási rend 2015. február hónapra visszaáll az eddig megszokott rendszerhez.
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. kiemelt célja továbbra is az, hogy az igényeknek megfelelő, magas színvonalú közszolgáltatást biztosítson tisztelt Fogyasztói számára.
 
Megértését köszönjük!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 

Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés

 
Tisztelt Fogyasztónk!
Az AQUA Szolgáltató Kft. továbbra is szervezetten gyűjti a háztartásokban elhasználódott olajat. Kérjük Önt, hogy háztartásában gyűjtse össze a hulladékká vált étolajat és zsírt, majd azt a gyűjtőautónál szíveskedjen leadni. Ezzel nemcsak környezetét, de saját lefolyórendszerét is óvja, hiszen ha nem kerül olaj a lefolyóba, azzal megelőzheti a költséges duguláselhárítást. A káros használt olajat cégünk energiaként újrahasznosítja.
A begyűjtés pontos időpontjairól a képekre kattintva tájékozódhat.
Köszönjük együttműködését!
 
 
 
 
Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés
 
Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés
 
 
 

Ideje szigetelni a vízórákat és a kerti csapokat!

 
Egy elfagyott vízóra vagy kerti csap rengeteg kellemetlenséggel és magas költséggel járhat, ezért gondoskodjon időben a téliesítésükről! Ha eddig még nem szigetelte őket, ne habozzon tovább, tegye meg ma!
 
 
 
Ideje szigetelni a vízórákat és a kerti csapokat!
 
 
 
 
 

Háztartási használt olaj begyűjtés

 
Tisztelt Fogyasztónk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. októbertől kezdődően minden hónapban szervezetten begyűjti a háztartásokban elhasználódott olajat. Kérjük minden fogyasztónkat, hogy háztartásában gyűjtse össze a hulladékká vált olajat és zsírt, majd azt a gyűjtőautónál szíveskedjen leadni. Ezzel nemcsak a környezetét, de saját lefolyórendszerét is védi, hiszen ha nem jut olaj a lefolyóba, azzal megelőzheti a költséges duguláselhárítást.
A részletekről és a begyűjtés pontos idejéről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Figyeljék honlapunkat, Facebook oldalunkat vagy a helyi sajtót!
Tegyünk együtt a környezetünkért!
A begyűjtések időpontját ezen a linken tekintheti meg.
A begyűjtő autó signálját itt hallgathatja meg, hogy időben észrevegye autónkat.
 

Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep

 
Több mint kétmilliárd forint uniós támogatásból valósult meg az AQUA Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztító Telep intenzifikálása. Október elején a sikeres műszaki átadást követően a hivatalos átadási ceremónia is lezajlott, sikeresen zárhattuk le társaságunk eddigi egyik legnagyobb beruházását.
 
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 

Online mérőóraállás bejelentés változásai

 
Felhívjuk tisztelt fogyasztóink figyelmét, hogy az online bejelentés esetén szigorodtak a bejelentéshez szükséges adatok elfogadási feltételei. Ez elsősorban az adott körzeteken bejelenthető időszakot jelenti. Például Mosonmgyaróvárról csak az adott hó 01.-05.-e között lehet bejelentést tenni. Vagyis kötelezően választandó érték lett a Település, mely behatárolja automatikusan, hogy lehet e bejelentést végrehajtani az adott településről az adott napon. Csak a helyesen megadott fogyasztói számot fogadja el a rendszer, ami az F, S vagy D betűvel kezdődik. Ezt a számlamagyarázatunk 7.-ik pontján jelzett / jel utáni rész takarja: http://www.aquakft.hu/userfiles/file/letoltesek/sz-mlak-p01.jpg. Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: Aqua Szolgáltató Kft, Informatikai osztály.
 

A Nyugat-Magyarországi Egyetem társtanszéke lett az AQUA Szolgáltató Kft.

 
A jövőben részt vállal a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Karának elméleti és gyakorlati képzésében a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. Erről szól az az együttműködési szerződés, amelyet 2014. július 22-én írt alá Dr. Schmidt Rezső, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Karának dékánja, Dr. Szakál Pál a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Kar Kémiai Intézeti Tanszékének intézetigazgatója és Leitner László, az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezetője
 
 

Kivált a palackozó az AQUA közműszolgáltatói üzletágból

 
Szétvált az AQUA közműszolgáltatói és a palackozó üztletága. Néhány ponton ugyan kapcsolódik a két cég, de a mostani átalakítással profiltisztítást hajtott végre a tulajdonosi kör.
 
 

Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. fontosnak tartja, hogy a túrázók számára kulturált körülmények között biztosítson pihenési lehetőséget, ezért az elmúlt hetekben a Feketeerdei Vízműtelepünkön felkészültünk a kirándulószezonra.
 
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 

Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. idei Víz Világnapi rendezvényén ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját 2014. március 21-én, Mosonmagyaróváron. A jeles évforduló alkalmával az AQUA a Hansági Múzeummal és a Duna Régió Víziturisztikai Szövetséggel együttműködve egész napos programokat szervezett.
 
 
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 

A víz, ahogyan én látom vizuális pályázat

 
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk az alkotói pályázat határidejét, hogy senki se maradjon le róla! Új leadási határidő: 2014. március 14.
 
 

Víz Világnapja 2014 - részletes program

 
Az idén 20 éves AQUA Szolgáltató Kft. 2014-ben is megrendezi a Víz Világnapi programját március 21-én. A rendezvény helyszíne a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont lesz, ahova egész nap ingyenes a belépés az AQUA jóvoltából.
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu