Cégtörténet

 
Mosonmagyaróvár városban az I. világháború alatt épült ki az első közüzemi vízellátó rendszer az Ipartelepi részen, a Lőporgyár és lakóingatlanai részére. Az AQUA Szolgáltató Kft. 1994-ben különült el a Győri Vízműtől és vált önálló szolgáltatóvá. Cégünk alapítója, illetve egyszemélyes tulajdonosa Mosonmagyaróvár város önkormányzata volt. A társaság tevékenységét Mosonmagyaróvár és Levél településeken vízellátás, illetve Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban a szennyvízelvezetés- és tisztítás jellemezte. Az új gazdasági társaságnak elsődleges feladata az volt, hogy működésének feltételeit megteremtse, hiszen az előző, több évtizedes korszakban a gazdálkodás és a működés irányítása a győri központban történt.
 
 
 

Jövőkép

 
Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással a régió meghatározó víziközmű cégévé váljunk. Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése és ügyfélszolgálatunk fogyasztóbarát hozzáállása jelenti.
 
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 

Környezetpolitika

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. fő feladata, hogy ügyfeleinek egészséges ivóvizet biztosítson, és a háztartásokban keletkező szennyvizeket a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelje és juttassa vissza a természetbe. Hitvallásunk, gondolkodásmódunk és küldetésünk környezetünk védelmét állítja középpontba. Környezettudatos tevékenységünk célja, hogy unokáinknak is változatlan minőségben tudjuk átadni azt a rendkívüli értéket, amit ma egészséges ivóvíznek hívunk.
 
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 

Minőségpolitika

 
Elkötelezettséget vállaltunk azért, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége a jogszabályi előírásoknak, valamint a megrendelők igényeinek és elvárásainak megfeleljen. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink kiváló minőségének biztosításán felül annak továbbfejlesztését is folyamatosan biztosítsuk.
 
 
Minőségpolitika
 
 
 
 
 

Stratégia

 
A víz felbecsülhetetlen értékű az élő szervezetek számára - az emberi szervezetnek életkortól függően minimum 65 %-át víz alkotja. Nagyon fontos azonban, hogy milyen minőségű ivóvízzel látjuk el szervezetünket. Sokan az ásványvizekben, vagy a víztisztítókban hisznek, mi azonban azt valljuk, hogy nincs egészségesebb a friss és rendkívül tiszta, természetes környezetből fakadó ivóvíznél.
 
 
Stratégia
 
Stratégia
 
Stratégia
 

TÁMOP 6.1.2. pályázat

 
Cégünk TÁMOP 6.1.2. pályázat kapcsán 2012. és 2013. között egészségmegőrző-és szemléletformáló programokat szervez,ezek között szerepelnek olyan csoportfoglalkozások, amelyek a testi-lelki egészség megőrzését, fejlesztését szolgálják.
A csoportfoglalkozás tematikájáról bővebben ITT olvashat.
 
 
 

Cégünk rendezvényei

 
 Az Aqua Szolgáltató Kft főbb rendezvényei:
 
- A Víz világnapja
 
 

Víz világnapja 2019

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap idei jelmondata: „Vizet mindenkinek”.
Az AQUA Szolgáltató Kft. ez évben is meghirdeti több korcsoport számára rajz- és fotó pályázatát, valamint az idei évben először versek és prózai alkotások is helyet kapnak a pályázati felhívásban. A pályamunkák beérkezésének határideje: 2019. március 14.
Az AQUA Kft. telephelyei az idei évben is megnyitják kapuikat március 25-29. között a szolgáltatási területhez tartozó óvodák és iskolák számára. Március 13-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
A nyitott kapuk hete az idén kiegészül két nappal, amikor a lakosság bármely tagja részt vehet a programon /a telephelyekre történő kijutás egyénileg történik/.
Ezen felül március 20-án szakmai előadások lesznek megtekinthetőek a Flesch Károly Kulturális Központban.
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
 
 
 

Víz világnapja 2020

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap idei jelmondata: „Víz és klímaváltozás”.
Az AQUA Szolgáltató Kft. ez évben is meghirdeti több korcsoport számára rajz- és fotó pályázatát, valamint versek és prózai alkotások is helyet kapnak a pályázati felhívásban. A pályamunkák beérkezésének határideje: 2020. március 13.
Az AQUA Kft. telephelyei az idei évben is megnyitják kapuikat március 16-20. között a szolgáltatási területhez tartozó óvodák és iskolák számára. Március 10-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
 
 
 
 

Víz világnapja 2021

 
2021-ben is meghirdeti az AQUA Szolgáltató Kft. Víz Világnapi rajz-, fotó- és vers- és prózaíró pályázatát a szolgáltatási területen működő óvodák és iskolák számára, melynek idei évi jelmondata „A víz érték! Becsüld meg!”.
A pályamunkák leadásának határideje a Kormány által meghozott veszélyhelyzeti intézkedések miatt 2021.03.31. helyett 2021.04.30-ra módosult.
Az alkotásokat 2021. május 15-ig elbíráljuk és ezt követően mindenkit értesíteni fogunk a pályamunkák kiállításáról, a nyertesek névsoráról, valamint a díjak átadásának módjáról.
Kérjük minden pályázathoz küldjék el a kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozatot, valamint elérhetőséget, ami a későbbiekben megkönnyíti a kapcsolatfelvételt.
 
Ha bármilyen kérdésük van a pályázattal kapcsolatban keressenek minket bizalommal a 06 30 641 6494-es telefonszámon, vagy e-mailben a vizvilagnapja@aquakft.hu e-mail címen.
 
 
 

Víz világnapja 2021 eredmények

 
Kategória: Fotó
 
Korcsoport: Általános Iskola
 
Helyezettek:
 
1. helyezett
2. helyezett
3. helyezett
 
 
Különdíj:
 
Pályázók:
 
 
 

Víz világnapja 2022

 
 Az AQUA Szolgáltató Kft. – mint minden évben – idén is meghirdeti a KEHOP 2.1.7-19-2019-00022 „A Víziközmű szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás” elnevezésű pályázat keretein belül, a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő rajz-, fotó-, valamint vers- és prózaíró pályázatát a szolgáltatási területünkön működő oktatási intézmények tanulói és óvodások számára.
 
A Víz Világnapja idei jelmondata: „Felszín alatti vizek”
 
Az alkotásokat 2022. március 18-ig várjuk (a leadási határidő a vírushelyzet alakulásától függően változhat). Ha bármilyen kérdésük van a pályázattal kapcsolatban keressenek minket bizalommal a 06 30 641 6494-es vagy a 06 96 577 465-ös telefonszámon, vagy e-mailben a vizvilagnapja@aquakft.hu e-mail címen.
 
 
 

Víz Világnapja 2024

 
Az idén 30 éves AQUA Szolgáltató Kft. kreatív pályázatot hirdet a Víz Világnapja alkalmából.
 
 
Víz Világnapja 2024
 
Víz Világnapja 2024
 
Víz Világnapja 2024
 

Nyitott Kapuk 2024

 
 A 30 éves AQUA Szolgáltató Kft. a 2024. március 22-i Víz Világnapja alkalmából ismét megnyitja kapuit a gyermekek előtt.
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu