Cégtörténet

 
Mosonmagyaróvár városban az I. világháború alatt épült ki az első közüzemi vízellátó rendszer az Ipartelepi részen, a Lőporgyár és lakóingatlanai részére. Az AQUA Szolgáltató Kft. 1994-ben különült el a Győri Vízműtől és vált önálló szolgáltatóvá. Cégünk alapítója, illetve egyszemélyes tulajdonosa Mosonmagyaróvár város önkormányzata volt. A társaság tevékenységét Mosonmagyaróvár és Levél településeken vízellátás, illetve Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban a szennyvízelvezetés- és tisztítás jellemezte. Az új gazdasági társaságnak elsődleges feladata az volt, hogy működésének feltételeit megteremtse, hiszen az előző, több évtizedes korszakban a gazdálkodás és a működés irányítása a győri központban történt.
 
 
 

Jövőkép

 
Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással a régió meghatározó víziközmű cégévé váljunk. Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése és ügyfélszolgálatunk fogyasztóbarát hozzáállása jelenti.
 
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 

Környezetpolitika

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. fő feladata, hogy ügyfeleinek egészséges ivóvizet biztosítson, és a háztartásokban keletkező szennyvizeket a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelje és juttassa vissza a természetbe. Hitvallásunk, gondolkodásmódunk és küldetésünk környezetünk védelmét állítja középpontba. Környezettudatos tevékenységünk célja, hogy unokáinknak is változatlan minőségben tudjuk átadni azt a rendkívüli értéket, amit ma egészséges ivóvíznek hívunk.
 
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 

Minőségpolitika

 
Elkötelezettséget vállaltunk azért, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége a jogszabályi előírásoknak, valamint a megrendelők igényeinek és elvárásainak megfeleljen. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink kiváló minőségének biztosításán felül annak továbbfejlesztését is folyamatosan biztosítsuk.
 
 
Minőségpolitika
 
 
 
 
 

Stratégia

 
A víz felbecsülhetetlen értékű az élő szervezetek számára - az emberi szervezetnek életkortól függően minimum 65 %-át víz alkotja. Nagyon fontos azonban, hogy milyen minőségű ivóvízzel látjuk el szervezetünket. Sokan az ásványvizekben, vagy a víztisztítókban hisznek, mi azonban azt valljuk, hogy nincs egészségesebb a friss és rendkívül tiszta, természetes környezetből fakadó ivóvíznél.
 
 
Stratégia
 
Stratégia
 
Stratégia
 

TÁMOP 6.1.2. pályázat

 
Cégünk TÁMOP 6.1.2. pályázat kapcsán 2012. és 2013. között egészségmegőrző-és szemléletformáló programokat szervez,ezek között szerepelnek olyan csoportfoglalkozások, amelyek a testi-lelki egészség megőrzését, fejlesztését szolgálják.
A csoportfoglalkozás tematikájáról bővebben ITT olvashat.
 
 
 

Cégünk rendezvényei

 
 Az Aqua Szolgáltató Kft főbb rendezvényei:
 
- A Víz világnapja
 
 

Víz világnapja 2018

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap ez évi jelmondata: „Védd természetesen”. Az AQUA Szolgáltató Kft. rajzpályázati felhívással fordul a szolgálati területén működő óvodákhoz és általános iskolákhoz. A március 20-ig beadandó pályaművek témája a víz, mint érték, annak védelme és a szennyvíz tisztítása.
A víziközmű szolgáltató vállalat szintén sok éves hagyományként fordul az alap-, a közép- és a felsőfokú iskolák tanulóihoz, hogy a rajzversenyben meghirdetett témakörben ugyancsak március 20-ig adják le fotópályázatukat.
Az AQUA Kft. Nyitott Kapuk programja keretében visszatérőn kéri a tanintézményeket, hogy a Víz Világnapján 8 és 13 óra között látogassanak el megjelölt telephelyeire. Március 13-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
 
 
 
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu