Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Munkatársat keresünk!
 

Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. idei Víz Világnapi rendezvényén ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját 2014. március 21-én, Mosonmagyaróváron. A jeles évforduló alkalmával az AQUA a Hansági Múzeummal és a Duna Régió Víziturisztikai Szövetséggel együttműködve egész napos programokat szervezett.
 
Délelőtt 9 órától a Hansági Múzeum és a Duna Régió Víziturisztikai Szövetség jóvoltából a mosonmagyaróvári általános és középiskolák csapatai számára előzetesen meghirdetett, több fordulós akadályversenyen és interaktív vetélkedőn vehettek részt a csoportok, valamint bemutathatták kreatív, az ókori tavaszünnepeket idéző jelmezeiket is. A diákok egy része városnéző kisvonaton, másik része pedig a Malom-ági Lajtán kenuval érkezett a Futurába. A gyerekekkel vízre szállt többek között Leitner László, az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója is.
A Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontban az AQUA Szolgáltató Kft. 13 órától tartotta jubileumi megemlékezését. Az ünnepségen Leitner László köszöntötte a megjelenteket és értékelte a víziközmű-szolgáltató cég elmúlt 20 évét. Az ügyvezető kiemelte, hogy a cégnek rengeteg kihívással kellett szembenéznie ebben a két évtizedben: ilyen volt a Feketeerdei Vízbázis átadása, a csatornaprogramok elindítása, vagy a szennyvíztelep fejlesztése. Emellett fel kellett építeni egy új cég szakmai és gazdasági irányítását. Ezt a folyamatot 15 éven keresztül Huszár Attila irányításával vitte végig a cég, melyért köszönetképpen a régi ügyvezetőnek Leitner László egy emlékplakettet adott át. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. 20 éves töretlen fejlődésében a fő érdem természetesen a munkatársaké, és külön megemlítette, hogy 18 kollégájuk a kezdetektől, vagyis kereken 20 éve erősíti az AQUA csapatát. A cég beruházásairól, valamint szakmai fejlődéséről Csapó Imre főmérnök beszélt az egybegyűlteknek. Az eseményen megszólalt Dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár polgármestere is, aki szintén gratulált a 20 éves jubileum alkalmából. Meglátása szerint a város gazdasági életét a jövőben számottevően befolyásolhatja az AQUA Szolgáltató Kft. által palackozott ivóvíz forgalmazása, hiszen kimagasló minőségének köszönhetően prémium termékként lehet pozícionálni.
A nagyközönség részére 15 órától indultak a programok, vizes játszóházzal és érdekes, szakmai előadásokkal. Idén a vízzel kapcsolatos gyermekfoglalkozásokra kiírt pályázatot a mosonmagyaróvári Bóbita Óvoda nyerte el. Nagyon tetszettek a gyerekeknek a játszóház környezettudatosságra nevelő, látványos feladatai, melyek során tapasztalás útján ismerkedhettek meg a víz szerepével és tulajdonságaival. 17 órakor került sor a „Víz, ahogyan én látom” vizuális pályázat eredményhirdetésére. Az alkotásokat szabadon választott technikával adhatták be az AQUA Szolgáltató Kft. működési területén élő óvodások és iskolások. A pályázati felhívásra több mint 300 alkotás érkezett, a 6 kategória díjazottai értékes tárgyjutalomban részesültek:
Óvodás korcsoport:
I. díj: Csáki Anna Ilona – 6 éves – Lurkóvár Óvoda / Mazsola csoport
II. díj: Palenik Boróka – 6 éves – Hildegárd Óvoda / Ibolya csoport
III. díj: Szabó Dániel – 6 éves – Hildegárd Óvoda / Harangvirág csoport
Különdíjak:
- Szakács Zsófia – 5 éves – Napsugár Óvoda és Bölcsőde, Hegyeshalom / Delfin csoport
- Málik Anasztázia – 6 éves – Vackor Óvoda / Nagycsoport
- Torma Zsófia – 5 és fél éves – Lurkóvár Óvoda / Lepke csoport
I. Iskolás korcsoport (1-3. osztály)
I. díj: Gyarmati Bíborka – 2. osztály – Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola
II. díj: Ujj Vivien – 2. osztály – Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola
III. díj: Smitola Zsófia – 1.c osztály – Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola
Különdíj: Varga Zalán – 1. osztály – Dr. Batthyány-Strattmann László Általános Iskola, Dunakiliti
II. Iskolás korcsoport (4-6. osztály)
I. díj: Fehérvízi Emese – 5. osztály – Fekete István Általános Iskola
II. díj: Pintér Petra – 6. osztály – Fekete István Általános Iskola
III. díj: Szőke Máté – 4. osztály – Fekete István Általános Iskola
Különdíj: Pásztor Natália – 5. osztály – Mosonszolnoki Általános Iskola
III. Iskolás korcsoport (7-13. osztály)
I. díj: Hargitai Dávid – 8. osztály – Fekete István Általános Iskola
Csoportos kategória – óvodás korosztály:
I. díj: Kékcinke Óvoda – Liliom csoport
Csoportos kategória – iskolás korosztály:
I. díj: Piarista Általános Iskola – 3.b osztály
Különdíj: Kovács Kitti, Mészáros Anita, Soós Dorina, Ónodi Teodóra – 6. osztály – Szigetközi Körzeti Általános Iskola
A díjkiosztó után a ByTheWay együttes tartott fergeteges koncertet a kellemes időjárást kihasználva a Futura parkolójában. A nap folyamán az AQUA Szolgáltató Kft. biztosította a szomjoltót, az általa palackozott Szigetközi Friss Vizet.
 
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu