Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Munkatársat keresünk!
 

Víz Világnapja 2024 - Kreatív pályázat

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. idén is meghirdeti éves kreatív rajz-, fotó, valamint vers- és prózaíró pályázatát a Víz Világnapja alkalmából a cég szolgáltatási területén működő általános iskolák diákjai és óvodások számára.
 
 

Pályázati felhívás - Könyvvizsgálói feladatok ellátása 2024

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.) pályázatot ír ki a Társaság könyvvizsgálói feladatainak ellátására.
 
 

Online ügyfélszolgálatunk ismét elérhető

 
 
FRISSÍTÉS: Ismét működik online rendszerünk! Mérőállás diktálására január 29-ig (hétfőig) van lehetőség. Az emailben beküldött óraállások rögzítésre kerültek, így azokat nem szükség újból bediktálni. Köszönjük megértésüket!

Korábban írtuk:
Technikai okok miatt online ügyfélszolgálatunk ideiglenesen nem elérhető. Mérőállás diktálására a javítás ideje alatt emailben is lehetőségük van, elektronikus levelüket erre a címre várjuk: aqua@aquakft.hu
Kérjük, ne felejtsék el az óraállás mellett ügyfélazonosítójukat is megadni! Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!
 

Országosan egységes új, NEM LAKOSSÁGI szolgáltatási díjak 2024. január 1-től

 
Megjelent a legfrissebb Magyar Közlönyben a rendelet, amely az országosan egységes új szolgáltatási díjakat tartalmazza 2024. január 1-től a NEM LAKOSSÁGI (közületek, intézmények) számára. A rendeletet megtalálja erre a linkre kattintva.
 

A Kisalföld napilap is beszámolt a XVII. Ügyfélszolgálati Verseny és Értékesítési Konferenciáról

 
A Kisalföld napilap is beszámolt a XVII. Ügyfélszolgálati Verseny és Értékesítési Konferenciáról, melyet a Magyar Víziközmű Szövetséggel közösen szerveztünk meg Sopronban. A cikket a Kisalföld weboldalán olvashatják el!
 
 

Vigyázat! Ismét csalók próbálnak meg pénzt kicsalni mosonmagyaróvári fogyasztóinktól!

 
 
 
Lakossági bejelentés alapján értesültünk róla, hogy magukat AQUAs dolgozónak kiadó személyek úgy próbálnak meg pénzt kicsalni mosonmagyaróvári fogyasztóinktól, hogy csatornatisztítási ajánlattal házalnak és a szolgáltatásért irreálisan magas árat kérnek.
 
 
Nyomatékosan felhívjuk a tisztelt fogyasztók figyelmét, hogy ne hagyják magukat megtéveszteni és semmilyen körülmények között ne adjanak meg személyes adatot, ne fizessenek nekik, ne írjanak alá semmilyen nyomtatványt, illetve ne engedjenek be illetékteleneket az otthonukba!
 
 
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
 
 
Kollégáink MINDEN esetben rendelkeznek AQUA-s arcképes (plasztik) igazolvánnyal, amivel igazolni tudják magukat. Amennyiben kétely merül fel Önökben, kérjék el az igazolványt!
 

Forgalomkorlátozás a mosonmagyaróvári Várallyai György utcában 2023. szeptember 11. és 13. között

 
FIGYELEM! FORGALOMKORLÁTOZÁS!
 
2023. szeptember 11 - 13. között Mosonmagyaróváron, a Várallyai György utca 33. sz. ingatlan előtt szennyvízcsatorna építési munkákat végzünk.

A kivitelezés ideje alatt forgalomkorlátozásra kerül sor. A forgalom szabályozása félpályás útlezárás mellett történik ideiglenesen kihelyezett jelzőlámpás forgalomirányítással. Kérjük az erre közlekedőket, hogy az ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek és számoljanak a környéken feltorlódó forgalommal.

A munkavégzés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban a 96/577-460-as központi ügyeleti telefonszámon és a helyszínen kaphatnak információt.
 
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 

Vigyázat! Csalók próbálnak meg pénzt kicsalni mosonmagyaróvári fogyasztóinktól!

 
 
 
 
Vigyázat! Csalók!
 
 
Lakossági bejelentés alapján értesültünk róla, hogy csalók tévesztik meg mosonmagyaróvári fogyasztóinkat és visszaélnek az AQUA Szolgáltató Kft. nevével. AQUA feliratú munkásruhát viselnek és arra hivatkoznak, hogy probléma van az ivóvízzel, ezért mintát kell venniük, amiért 25.000 Ft-ot kérnek.
 
Nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy erről szó sincs! Kérjük, ne fizessenek senkinek, hanem értesítsék cégünket a 96/577-460-as telefonszámon.
 
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
 
Szolgáltatási területünkön MINDENHOL kifogástalan a víz minősége. Valamint soha nem veszünk vízmintát közvetlenül az ingatlanokban. (Kivétel ez alól, ha ELŐZŐLEG állandó mintavételi pontnak jelöltük ki.)
 
 
Kérjük, hogy semmilyen körülmények között ne adjanak meg személyes adatot, ne fizessenek nekik, illetve ne engedjenek be illetékteleneket az otthonukba!
 
Kollégáink MINDEN esetben rendelkeznek AQUA-s arcképes (plasztik) igazolvánnyal, amivel igazolni tudják magukat. Amennyiben kétely merül fel Önökben, kérjék el az igazolványt!
 
 
 

Technikai okok miatt online ügyfélszolgálatunk jelenleg nem üzemel

 
FRISSÍTÉS - Online ügyfélszolgálatunk újból elérhető a https://aqua.eforgalom.hu/login weboldalon!
 
Technikai okok miatt online ügyfélszolgálatunk jelenleg nem érhető el. Szakembereink már dolgoznak a hiba elhárításán. Az okozott kellemetlenségért ügyfeleink elnézését kérjük!
 

Szünetel a vízszolgáltatás Mosonmagyaróváron a Tűzliliom utcában 2023. július 28-án 8 és 12 óra között

 
 
Felhívjuk a kedves fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2023. július 28-án, 8 és 12 óra között Mosonmagyaróváron, a Tűzliliom utcában SZÜNETEL A VÍZSZOLGÁLTATÁS! Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik. Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre a 96/577-460-as telefonszámon. Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük! AQUA Szolgáltató Kft.
 

Munkavégzés Hegyeshalomban a Munkácsy utca és a Fő út kereszteződésében 2023. július 26-tól

 


Felhívjuk a Tisztelt Lakók figyelmét, hogy Hegyeshalomban, a Munkácsy Mihály utca és a Fő út kereszteződésében az Önkormányzat engedélyével építési munkákat végzünk.
 
A munkák kezdési időpontja: 2023. július 26. (szerda)
A befejezés várható időpontja: 2023. július 31. (hétfő)
 
A munkavégzés miatt nyitott munkaárkok fogják a közlekedést akadályozni, valamint az útlezárás miatt a Munkácsy utca a Fő út irányába nem lesz járható. Kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek ezen az útszakaszon!
 
Kérjük a gépjármű-tulajdonosokat, hogy az érintett munkaterület mellett gépkocsikkal ne parkoljanak!
 
A munkavégzés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban a 96/577-460-as központi ügyeleti telefonszámon vagy a helyszínen kaphatnak információt.
 
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 

Halászi víztorony mosatási munkálatok 2023.06.28-án

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2023.06.28-án a Halászi víztorony mosatási munkálatait végezzük. A munkálatok során Halászi és Máriakálnok településeken az ivóvízben időszakos elszíneződés, nyomáscsökkenés fordulhat elő a következő 2-3 nap sorban. Az ivóvíz a munkálatok időtartama alatt ülepítés után továbbra is korlátozás nélkül fogyasztható. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
 

Vigyázat! Csalók tévesztik meg fogyasztóinkat Kimlén!

 
Vigyázat! Csalók!
 
Lakossági bejelentés alapján értesültünk róla, hogy csalók tévesztik meg kimlei fogyasztóinkat és visszaélnek az AQUA Szolgáltató Kft. nevével. Arra hivatkoznak, hogy probléma van az ivóvízzel, ezért mintavételre küldenek egy kollégát.
 
Szolgáltatási területünkön MINDENHOL kifogástalan a víz minősége. Ráadásul soha nem veszünk vízmintát közvetlenül az ingatlanokban. (Kivétel ez alól, ha ELŐZŐLEG állandó mintavételi pontnak jelöltük ki.)
 
Kérjük, hogy semmilyen körülmények között ne adjanak meg személyes adatot, illetve ne engedjenek be illetékteleneket az otthonukba!
 
Kollégáink MINDEN esetben AQUA-logós munkaruhában jelennek meg a fogyasztóknál és rendelkeznek AQUA-s arcképes (plasztik) igazolvánnyal, amivel igazolni tudják magukat. Amennyiben kétely merül fel Önökben, kérjék el az igazolványt!
 
Ön is kapott gyanús telefonhívást? Kérjük, értesítse cégünket a 96/577-460-as telefonszámon.
 
Köszönjük a megosztásokat!

AQUA Szolgáltató Kft.
 
 

Hálózatöblítési munkálatok 2023. június 12-től 18-ig Máriakálnokon és Halászin 7:00 és 14:00 óra között

 
Értesítjük Fogyasztóinkat, hogy hálózatöblítési munkálatokat végzünk 2023. június 12-től 18-ig 7:00-14:00 óra között
 • Máriakálnokon
 • Halászin
Az öblítési munkálatok során a település érintett részein időszakos elszíneződés, nyomáscsökkenés várható. Az ivóvíz az munkálatok időtartama alatt ülepítés után továbbra is fogyasztható. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
 

Hibaelhárítási munkák Mosonmagyaróváron a Szt. István király utca 82. előtt

 


A mai napon megkezdtük a hibaelhárítási munkákat Mosonmagyaróváron a Szt. István király utca 82. előtti szakaszon. Kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek! Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Öblítési munkálatok Máriakálnokon és Halászin 2023. május 22-től 28-ig 7:00 és 14:00 óra között

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Máriakálnok és Halászi településeken 2023.05.22-től 2023.05.28-ig 7:00 és 14:00 óra között hálózatöblítési munkálatokat végzünk. Az öblítési munkálatok során a település érintett részein időszakos elszíneződés, nyomáscsökkenés várható. Az ivóvíz az munkálatok időtartama alatt ülepítés után továbbra is fogyasztható. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
 
 

Öblítési munkálatok Máriakálnokon 2023. május 19-től 22-ig 8:00 és 14:00 óra között

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Máriakálnok településen 2023.05.19-től 2023.05.22-ig, 8:00 és 14:00 óra között hálózatöblítési munkálatokat végzünk. Az öblítési munkálatok alatt a település érintett részein időszakos elszíneződés, nyomáscsökkenés várható. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
 
 
 

2023. április 1-től megváltozott a számlákon elszámolt fogyasztási időszak

 
Tisztelt Felhasználóink!
 
Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy 2023. április 1-től megváltozott a számlákon elszámolt fogyasztási időszak. Ezentúl a számlák 1 havi helyett jellemzően 2 havi átalánymennyiséget tartalmazhatnak. A számlák fizetési határideje minden esetben utólag esedékes (az elszámolt időszak 2. hónapjának végén).
 
 

Ügyfélszolgálatunk 2023. április 27-én és 28-án zárva tart

 
Ügyfélszolgálatunk az informatikai rendszerek karbantartása miatt 2023. április 27-én (csütörtökön) és 28-án (pénteken) zárva tart! Ügyeit online is intézheti: látogasson el az aqua.eforgalom.hu weboldalra, vagy töltse le az AQUA mobilapplikációt a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból!
 
 
 

EREDMÉNYHIRDETÉS – VÍZ VILÁGNAPJA 2023 KREATÍV PÁLYÁZAT

 
Idén is meghirdettük kreatív pályázatunkat a Víz Világnapja alkalmából. Összesen 329 rajz, 35 fotó és 24 vers, illetve prózai mű érkezett be. Minden kategóriában díjaztuk az első 3 helyezettet, valamint különdíjat is osztottunk ki. Szeretnénk még egyszer megköszönni minden alkotónak a 2023-as meghirdetett kreatív pályázatunkra beküldött csodálatos pályaműveket! A győzteseknek gratulálunk és a hét folyamán mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy eljuttassuk a nyereményeket. A nyertes alkotások megtekinthetők Facebook-oldalunkon és nemsokára honlapunkra is felkerülnek - az összes beérkezett alkotással együtt!
 
 
 

Pályázati felhívás a Társaság könyvvizsgálói feladatainak ellátására.

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.) pályázatot ír ki a Társaság könyvvizsgálói feladatainak ellátására.
 
 
 

Ma van a Víz Világnapja!

 
Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi források fenntartható kezelésének támogatására.
 
 
 
 

Csatlakozzon az AQUA csapatához Beosztott mérnökként!

 


Mit kínálunk?

 
• Teljes körű bejelentéssel foglalkoztatunk mindenkit.
 
• Versenyképes jövedelmet és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk.
 
• A munkaidő és a magánélet egyensúlyban van.
 
• Céges élet- és balesetbiztosítást kötünk minden dolgozónkra.
 
• Betekinthet a kutak, víztornyok és medencék világába.
 
 
Mik az álláshoz tartozó elvárások?
 
• felsőfokú mérnöki végzettség
 
• „B” kategóriás jogosítvány
 
 
Előnyt jelent:
 
• hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
 
• építő-, környezet,- villamos- vagy gépészmérnöki végzettség
 
 
Jelentkezzen most!

 
☎ Telefonon: hétfőtől péntekig 8 - 16 óra között a 30/859 3451-es számon
 
✉ Emailben: karrier@aquakft.hu
 
🌐 Online: az oldal alján található pályázati űrlapon
 

Ügyfélszolgálatunk 2023. március 17-én zárva tart

 


Technikai okok miatt ügyfélszolgálatunk 2023. március 17-én (pénteken) zárva tart.
Ügyeit online is intézheti az aqua.eforgalom.hu oldalon!
 

Füstöléssel ellenőrizzük csapadékvíz-elvezetés szabályszerűségét

 
 
Szolgáltatási területünkön folyamatosan ellenőrizzük a csapadékvíz-elvezetés módját füstöléses eljárással. Erre azért van szükség, mert a szennyvízelvezető rendszerekbe vezetett csapadékvíz túlterhelést, elöntést okoz. Ráadásul sokan nem is tudják, hogy jogellenes tevékenység, ha lakóhelyükön a csapadékvizet közcsatornába vezetik.
 
Mi történik szabálytalanság feltárása esetén?
 
Először felszólítjuk az ingatlan tulajdonosát, hogy 15 napon belül szüntesse be ezt a jogsértő tevékenységet, valamint bírságot szabunk ki az ingatlan teljes burkolt felületének nagysága alapján. Erről 5 munkanapon belül írásban kell nyilatkozni.
 
Abban az esetben, ha nem érkezik be adat, akkor műszaki becsléssel határozzuk meg a burkolt terület nagyságát.
 
Amennyiben nem ért egyet a megküldött vizsgálati jegyzőkönyvben foglaltakkal, 8 napon belül írásban kifogással élhet, és helyszíni szemlét kérhet. A határidő lejárta után kollégáink új ellenőrzést végeznek.
 
Köszönjük az eddig kiértesített fogyasztóink együttműködését!

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy NEM a bírságolás a célunk, hanem a jogkövető magatartás ösztönzése és a rendszer túlterhelésének megelőzése.

 
 

Pályázati felhívás! Víz Világnapja 2023

 
 
Idén is meghirdetjük éves kreatív pályázatunkat a 2023-as Víz Világnapja alkalmából a szolgáltatási területünkön működő oktatási intézmények tanulói és óvodásai számára. Ahogy a korábbi években, úgy idén is 3 kategóriában (rajz, fotó, valamint vers- és prózaírás) lehet nevezni.


Az idei év jelmondata: „Változtass most! Minden csepp számít!”
 
Földünk lakosságának 25%-a küzd vízhiánnyal nap mint nap. Minden cselekedetünk – még a legapróbb is – egy lépéssel közelebb visz a megoldáshoz: hogy megóvjuk vizeinket. Olyan alkotásokat várunk, amik bemutatják, hogyan változtathatunk vízhasználati szokásainkon és hogyan takarékoskodhatunk jobban a vízzel. Azaz: "Hogyan legyünk mi a változás és tegyük jobbá a világot?"


A pályázatok beérkezési határideje: 2023.03.17.
 

A pályamunkákat (fotók és vers, próza) a következő e-mail címre várjuk: vizvilagnapja@aquakft.hu

A rajzokat postai úton küldhetik el a következő címre: AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.


FORMAI KÖVETELMÉNYEK


• A pályázók a rajzpályázatra tetszőleges technikával készíthetik el alkotásaikat A3-as vagy A4-es méretű lapra.
• A fotópályázatra minimum 1600x1200 pixel felbontású, maximum 1 MB fájlméret és JPEG/JPG típusú képekkel lehet nevezni.
• A vers- és prózaíró pályázatra maximum 1500 szó terjedelmű, 11-es betűméretű, Arial betűtípusú dokumentumokat várunk.


KORCSOPORTOK
 
Rajzpályázat

1. korosztály: óvodások
2. korosztály: általános iskola (alsó tagozatosok)
3. korosztály: általános iskola (felső tagozatosok)

Fotópályázat

1. korosztály: 10-14 éves (általános iskola)
2. korosztály: 15-19 éves (középiskola)
3. korosztály: 19-25 éves (felsőfokú oktatásban tanulók)

Vers- és prózaíró pályázat

1. korosztály: általános iskola (alsó tagozatosok)
2. korosztály: általános iskola (felső tagozatosok)
3. korosztály: 15-19 éves középiskolások


Sok szeretettel várjuk az alkotásokat!
 
 
Pályázati felhívás! Víz Világnapja 2023
 
Pályázati felhívás! Víz Világnapja 2023
 
Pályázati felhívás! Víz Világnapja 2023
 

Laboratóriumi munkatársat keresünk!

 
Csatlakozzon az AQUA csapatához!


 
Elvárások:
 • Legalább középfokú, releváns végzettség
 • Laboratóriumi tapasztalat
 • Számítógépes ismeretek
 • Önálló, precíz munkavégzés
 • B kategóriás jogosítvány
Előnyt jelent:
 • Akkreditált laboratóriumi tapasztalat
Munkarend:
 • Egy műszakos munkarend (8 órás)
Munkavégzés helye:
 • AQUA Szolgáltató Kft. vizsgáló laboratóriuma
Miért érdemes jelentkeznie?
 • Teljes körű bejelentéssel foglalkoztatunk mindenkit.
 • Céges élet- és balesetbiztosítást kötünk minden dolgozónkra.
 • Biztosítjuk a kényelmes munkaruhát és eszközöket.
 • A munkaidő és a magánélet egyensúlyban van.
Jelentkezzen most!
 
Telefonon:
hétfőtől péntekig 8 - 16 óra között a 30/859 3451-es számon
 
Emailben:
karrier@aquakft.hu
 
Online:
a honlapunk alján található pályázati űrlapon: www.aquakft.hu/karrier
 

Központi ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartása 2023. február 1-től

 
Tisztelt Fogyasztóink!

 2023. február 1-től központi ügyfélszolgálati irodánk a következő időpontokban várja Önöket:

Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd 8:00 - 14:00
Szerda 8:00 - 14:00
Csütörtök
8:00 - 14:00
Péntek 7:00 - 13:00

Szeretné ügyeit gyorsan és kényelmesen online intézni? Látogasson el e-ügyfélszolgálatunk weboldalára: aqua.eforgalom.hu

Üdvözlettel:
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 

Kellemes ünnepeket kívánunk!

 
Tisztelt Felhasználóink és Partnereink!
 
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk Önöknek!
 
AQUA Szolgáltató Kft.

 
 

Ügyfélszolgálatunk ünnepi nyitvatartása

 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint változik:
 • December 19. (hétfő) 8 – 20 óráig: személyes és telefonos ügyfélszolgálat
 • December 20. (kedd) 8 – 14 óráig: személyes és telefonos ügyfélszolgálat
 • December 21. (szerda) 8 – 11 óráig: személyes és telefonos ügyfélszolgálat
December 22. és 26. között: ZÁRVA TART

December 28-ától telefonos ügyfélszolgálatot tartunk:
 • December 28. (szerda) 8 – 14 óráig: telefonos ügyfélszolgálat
 • December 29. (csütörtök) 8 – 14 óráig: telefonos ügyfélszolgálat
 • December 30. (péntek) 8 – 13 óráig: telefonos ügyfélszolgálat
2023. január 2-ától kizárólag telefonos és online ügyintézésre van lehetőségük a következő telefonszámon:
 • 96 / 99 88 77
Hibabejelentést éjjel-nappal hívható számainkon tehet:
 • 96 / 577 460
 • 30 / 268 82 47
Minden kedves ügyfelünknek békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!
 
Üdvözlettel: AQUA Szolgáltató Kft.

 

Búcsúzunk Katona Pétertől

 
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett kollégánk Katona Péter, az AQUA Szolgáltató Kft. informatikai vezetője váratlanul elhunyt. Kitűnő munkatársunkat, barátunkat veszítettük el, aki odaadó munkájával segítette Cégünk működését. Őszinte részvétünk a családjának és hozzátartozóinak. Nyugodj békében Petyka!

 
 

AQUA-győzelem a XVI. Országos Ügyfélszolgálati Versenyen Visegrádon

 
Az AQUA csapata nyerte el a "Legjobb ügyfeles" címet a DMRV Zrt. és a MAVÍZ közös rendezésű versenyén, ahol 15 víziközmű szolgáltató csapat mérte össze tudását. Cégünket Ambrus Viktória, Kovácsné Csiba Zsuzsanna és Tukovits Balázs képviselte a szituációs feladatokból, írásbeli tesztből és felhasználói levélírásból álló vetélkedőn. Büszkék vagyunk kollégáinkra és szeretettel gratulálunk a sikeres szerepléshez!

 

Vigyázat! Csalók!

 
Lakossági bejelentés alapján értesültünk róla, hogy telefonos csalók tévesztik meg fogyasztóinkat és visszaélnek az AQUA Szolgáltató Kft. nevével.
 
Legutóbb arra hivatkoztak, hogy probléma van az ivóvízzel, ezért mintavételre küldenek egy kollégát. Szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy szolgáltatási területünkön MINDENHOL kifogástalan a víz minősége, valamint soha nem veszünk vízmintát közvetlenül az ingatlanokban (kivétel ez alól, ha ELŐZŐLEG állandó mintavételi pontnak jelöltük ki).

Kérjük, legyenek körültekintőek és semmilyen körülmények között ne adjanak meg személyes adatot, illetve ne engedjenek be illetékteleneket az otthonukba! Kollégáink MINDEN esetben AQUA-logós munkaruhában jelennek meg a fogyasztóknál és rendelkeznek AQUA-s arcképes (plasztik) igazolvánnyal, amivel igazolni tudják magukat. Amennyiben kétely merül fel Önökben, kérjék el az igazolványt!
 
Ha Ön is kapott gyanús telefonhívást, kérjük, értesítse cégünket a 96/577-460-as telefonszámon.
 
Köszönjük a figyelmet!
 
 

Mi kerül a nedves törlőkendőn 1 millió forintba?

 
Sokan a szennyvízelvezető-hálózaton keresztül próbálják meg eltüntetni a szilárd hulladékot, amivel elzárják a víz áramlását. A szennyvíz kiönt a helyi átemelőből, ami közegészségügyi kockázattal jár. Ráadásul a wc-be dobált nedves törlőkendők és a többi szemét az átemelőben lévő szivattyúra csavarodva működésképtelenné teszi azt – és milliós károkat okoz. Pedig ezeket az összegeket akár fejlesztésekre is fordíthatnánk!
 
Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet, hogy SZIGORÚAN TILOS a szennyvízgyűjtő hálózatba helyezni:
 • vízben nem oldható egészségügyi anyagokat (pl. vatta, tampon, pelenka, nedves törlőkendő)
 • műanyagot, műanyag palackot
 • fémkupakot, sörösdobozt
 • textilt, növényt és más háztartási hulladékot stb.
Köszönjük az együttműködést!
 
 

Címzetes Egyetemi Docens címet kapott Csapó Imre ügyvezető

 
 
A Széchenyi István Egyetem Vezetése és az Egyetem Szenátusa 2022. szeptember 20-án Címzetes Egyetemi Docens címet adományozott Csapó Imrének, cégünk ügyvezetőjének. Imre a kezdetektől fogva erősíti az AQUA csapatát és 2015. májusa óta ügyvezetőként vezeti cégünket.

A felterjesztést az egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kara kezdeményezte. Az elismerést a XXIX. Akadémiai Nap keretében vehette át az egyetem Új Tudástér Aulájában megrendezett ünnepségen.
 
Az AQUA évtizedek óta ápol kiváló kapcsolatot az egyetemmel. Imre vendégelőadásokat tartott kollégáival az agráregyetem diákjainak, ezenkívül cégünk gyakorlati oktatóhely is. Szakmai képzést nyújtunk a Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tanszék diákjainak – nagy hangsúlyt fektetve az elméleti tudásra és gyakorlati képzésre is.
 
Gratulálunk Imrének az elismeréshez!
 
 

2022. szeptember 9-én (pénteken) szünetel az ügyfélfogadás

 
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy szeptember 9-én (pénteken) az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.
 
Ügyeit online is intézheti e-ügyfélszolgálatunkon, vagy az AQUA mobilalkalmazásban:
 
E-ügyfélkapcsolat: https://aqua.eforgalom.hu/
Mobilapp: https://aqua.eforgalom.hu/mobile-applications

 
 

Szünetel a vízszolgáltatás 2022. szeptember 7-én

 
A 2022. szeptember elsejére meghirdetett mosonmagyaróvári karbantartási munkák új időpontja: 2022. szeptember 7. (szerda)
 
A vízszolgáltatás 8 és 13 óra között a következő helyszíneken szünetel:
 
- Erkel Ferenc utca 5-37. (páratlan oldal)
- Károly utca 53-63. (páratlan oldal)
- Móra Ferenc lakótelep 1-4., 11-14. és 21-24.
 
Vízvételezésre a lakóparknál lévő tűzcsapoknál lesz lehetőség.
 
Köszönjük a türelmet!
 

Elstartolt a személyes Felhasználói Elégedettség Felmérés 2022

 
2022. szeptember 1-én elstartolt a személyes Felhasználói Elégedettség Felmérés!
 
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2018-tól kötelezi a vízműveket arra, hogy méressék fel a lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos elégedettségét. Ügyfeleink idén szeptember 1. és október 13. között várhatják a M.Á.S.T. Kft. kérdezőbiztosait.

 
FONTOS!
 
A kérdezőbiztosok MINDEN ESETBEN esetben rendelkeznek érvényes kérdezői igazolvánnyal és megbízólevéllel, ami tartalmazza:
 
• az adatgyűjtéssel megbízó cég nevét,
• elérhetőségi adatait,
• azt, hogy kinek és milyen célból készül a felmérés,
• a kérdezőbiztos nevét és
• a kérdezői igazolványának számát, a kiállítás dátumát és érvényességének idejét.
 
Köszönjük együttműködésüket!
 

Szünetel a vízszolgáltatás 2022. augusztus 10-én (szerdán)

 
2022. augusztus 10-én (szerdán) 8 és 12 óra között Mosonmagyaróváron, a Gyöngyös lakóparkban karbantartási munkák miatt szünetel a vízszolgáltatás. Köszönjük türelmüket!

 

Egy képben a klímaváltozásról: Nyerjen ajándékutalványt a MaVíz fotópályázatán!

 
Nyerjen ajándékutalványokat a Magyar Víziközmű Szövetség fotópályázatán!
A Magyar Víziközmű Szövetség fotópályázatot hirdet "Egy képben a klímaváltozásról" szlogennel - a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 azonosítószámú „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” című projekt keretein belül.A fotó témája a klímaváltozás víziközmű-szolgáltatásra és a környezetünkre gyakorolt hatása lehet, valamint az, hogy mit tehetünk társadalmi vagy egyéni szinten a klímaváltozás hatásainak csökkentésére, továbbá mit tehetünk természetes vizeink és vízbázisaink védelme érdekében.
 
Egy pályázótól 1 db fotót várnak 2022. augusztus 31-ig, a szlogennel van összhangban.
 
A pályázati felhívás és az érvényes pályázat feltételei ezen a linken érhető el:
https://maviz.hu/assets/MaViz_Fotopalyazat_felhivas.pdf
 
A pályamunkák az alábbi hivatkozáson, a Fotópályázat űrlap kitöltésével küldhetők be:
https://maviz.hu/egy-csepp-a-klimavaltozasert
 

Pro Aqua Emlékérem kitüntetést kapott Haász Edit ügyvezető helyettes, gazdasági vezető

 
A Magyar Hidrológia Társaság 2022. július 6-án XXXIX. Országos Vándorgyűlésén Pro Aqua Emlékérem kitüntetésben részesítette Haász Editet, cégünk ügyvezető helyettesét, gazdasági vezetőjét – aki 28 éve járul hozzá ahhoz, hogy a szolgáltatási területünkön magas színvonalú legyen az ellátás. Edit, büszkék vagyunk Rád! Gratulálunk!

 
 

Kötelező maszkviselés az AQUA ügyfélszolgálatain 2022.07.11-től

 
 Értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy 2022. július 11-től a maszk használata kötelező ügyfélszolgálatainkon! Megértésüket köszönjük!
 

2022. június 7-én szünetel a vízszolgáltatás a mosonmagyaróvári Károly utca 52.-58. szakaszán

 

Felhívjuk a kedves fogyasztóink figyelmét, hogy karbantartási munkák miatt 2022. június 7-én (kedden) 8 és 13 óra között Mosonmagyaróváron a Károly utca 52. - 58. közti szakaszán szünetel a vízszolgáltatás. Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik. Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük! - AQUA Szolgáltató Kft.
 
 

Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkák a Károly utca 52-66. társasházakat érintő szakaszán Mosonmagyaróváron

 

Felhívjuk a Tisztelt Lakók figyelmét, hogy ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat végzünk a mosonmagyaróvári Károly utca 52-66. társasházakat érintő szakaszán.
 
A munkák várható kezdési időpontja: 2022. május 2.
A befejezés tervezett időpontja: 2022. június 10.
 
Az ivóvízvezeték cseréje során nyitott munkaárkok, útszűkületek fogják a közlekedést akadályozni, ezért kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése miatt!
 
Kérjük a gépjármű-tulajdonosokat, hogy az érintett munkaterület mellett gépkocsikkal ne parkoljanak!
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjáról külön értesítjük Önöket.
 
A kivitelezés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban a 96/577-460-as központi ügyeleti telefonszámon vagy a helyszínen kaphatnak információt.
 
Ezúton kérjük a fenti munkálatok idejére a lakosság szíves megértését és türelmét!
 
Köszönettel:
AQUA Szolgáltató Kft.

 
 
 

2022. április 25-én megkezdjük az ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat Mosonmagyaróváron az Újhelyi utcában

 

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a vezetékfelújítási munkákhoz kapcsolódó ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat 2022. április 25-én megkezdjük Mosonmagyaróváron az Újhelyi utcában. A rekonstrukció a teljes utcára vonatkozik: a Feketeerdei úttól a Várallyai György utcáig. A munkák befejezésének tervezett időpontja: várhatóan 2 hónapon belül. Kérjük Önöket, hogy a munkaterület környékén fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése miatt! A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjáról külön értesíteni fogjuk Önöket. A kivitelezés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban 7-15 óra között Salamon Sándor a 0630/311 9205-ös telefonszámon, vagy a helyszínen áll rendelkezésükre. Ezúton kérjük a fenti munkálatok idejére a lakosság szíves megértését és türelmét!

 

2022. április 21-én szünetel a vízszolgáltatás a Fő utca páratlan oldalán

 
ÉRTESÍTÉS - SZÜNETEL A VÍZSZOLGÁLTATÁS
 
Felhívjuk a kedves fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt szünetel a vízszolgáltatás
 
2022. április 21-én, reggel 6 és délelőtt 10 óra között
Mosonmagyaróváron, a Fő utca páratlan oldalán.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik. Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre a 96/577-460-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
AQUA Szolgáltató Kft.

 

Víz Világnapi emlékérmet kapott Tolnainé Török Tünde HR és minőségbiztosítási vezető

 
Kolléganőnk Tolnainé Török Tünde, aki 23 éve dolgozik Cégünknél, a Víz Világnapi Gálaesten a Pesti Vigadóban vehette át a Víz Világnapi emlékérmet a víziközmű-szolgáltatásban végzett példaértékű munkájáért.
Gratulálunk Tündinek az eredményes munkájához!
 
 

Személyes ügyintézés

 
 Tájékoztatjuk Önt, hogy 2022. március 07-től az ügyfélszolgálati irodáinkban ismét lehetőség nyílik a személyes ügyintézésre.
 
 

Víztoronylátogatás

 
Víztoronylátogatás
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. víztoronylátogatást hirdet a KEHOP 2.1.7-19-2019-00022 „A Víziközmű szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás” elnevezésű pályázat keretein belül, a Víz Világnapja alkalmából a szolgáltatási területünkön élő felnőtt lakosság számára.
A látogatások időpontja: 2022.04.02. 8:00-12:00;
2022.04.04-2022.04.08. 9:00-13:00
2022.04.09. 8:00-12:00.
A látogatáson 18 évet betöltött, védettségi kártyával rendelkező személy vehet részt. Érdeklődni és bejelentkezni a 06 96 577 465-ös telefonszámon lehet hétköznaponként 7:00 és 15:00 között vagy e-mailben a vizvilagnapja@aquakft.hu e-mail címen.
A rendezvénnyel kapcsolatos változás jogát fenntartjuk (vírushelyzet alakulása vagy időjárás függvényében (pl. nagy szél)).
 
 
 

Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatok (Úttörő utca)

 
Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy vezeték felújítási munkákhoz kapcsolódóan
 
Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat 2022. február 16-án megkezdjük.
Helyszín: Mosonmagyaróvár, Úttörő utca 22-32 és 33-35
 
Kérjük Önöket, hogy a munkaterület környékén fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése miatt!
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjáról külön értesíteni fogjuk Önöket.
A kivitelezés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban 7-15 óra között Salamon Sándor a
06-30-311-92-05-ös telefonszámon vagy a helyszínen áll rendelkezésükre.
A munkák befejezésének tervezett időpontja 2022.03.15.
 
Ezúton kérjük a fenti munkálatok
idejére a lakosság szíves
megértését és türelmét.
 
 
 
 

Munkatársat keresünk (Szennyvíztelep vezető)

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet egy fő részére szennyvíztelep vezető munkakörbe.
 
 

A személyes ügyfélszolgálat határozatlan ideig szünetel

 
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
 
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. ezúton értesíti
Ügyfeleit, hogy 2021. november 8-tól a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a
személyes ügyfélszolgálatok
az Állandó ügyfélszolgálati iroda (Központ),
és az Ügyfélszolgálati fiókiroda (Irodaház)
határozatlan ideig szünetelnek !
 
Személyes ügyintézés helyett kérjük, hogy használják a telefonos, elektronikus, vagy postai elérhetőségeinket.
 
Telefon: 06 96 / 99 88 77
E-ügyfélszolgálat: www.aquakft.hu
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu,
vagy aqua@aquakft.hu
 
 
Levelezési cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Timföldgyári út 4.
 
 
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 

Csőtörés (Hédervár, Ásványráró, Kimle)

 
Értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy főnyomócsőtörés miatt Ásványrárón és Héderváron vízhiányra, Kimlén nyomáscsökkenés lehet számítani. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértésüket és türelmüket köszönjük. (2021.10.26)
 
 

2021.10.27-től ismét kötelező a szájmaszk használata ügyfélszolgálatainkon

 
Értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy 2021.10.27-i naptól a személyes ügyfélszolgálatainkon kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!
 
 

Tervezett karbantartási munkák (40. hét)

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2021. október 4-én hétfőn 8 és 11 óra között Mosonmagyaróváron
a Királyhidai út (5-31 házszámok között) és a Zichy Mihály utca teljes területén
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
  
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, a munkálatok
a következő munkanapon lépnek életbe.
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a +36 30/551-2053-as telefonszámon.
  
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

2021.09.09 módosított nyitvatartás

 
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy
2021. szeptember 10-én (pénteken)
az AQUA Szolgáltató Kft.
Irodaházifiók irodájában az ügyfélszolgálat
- technikai okok miatt -
SZÜNETEL,
a Központi ügyfélszolgálat
12 óráig érhető el.
 
Megértésüket köszönjük!
 
 
 

Tájékoztatás háztartási olajbegyűjtési megszűnéséről

 
Tájékoztatás háztartási olajbegyűjtés megszűnéséről
 
Felhívjuk a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az AQUA Szolgáltató Kft.
a használt sütőolaj-begyűjtési tevékenységét megszüntette!
Használt sütőolaj és zsiradék gyűjtésére a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás,
a H-bio Kft.-vel közösen új környezetvédelmi projekten belül
2021. márciustól az alábbi helyekre telepített zárt, fém gyűjtőedényt.
 
 
 
 

Víz Világnapi Alkotói Pályázatok 2021

 
Kedves Szülők!
Kedves Gyerekek!
Tisztelt Pedagógusok!
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. 2021-ben is meghirdette Víz Világnapi alkotói pályázatait a - a KEHOP 2.1.7-19-2019-00022 azonosítószámon nyilvántartott pályázat keretein belül. Az alkotásokat három kategóriában vártuk: rajz, fotó, illetve vers-és próza.
Az iskolák/óvodák bezárása miatt többször is meghosszabbítottuk a leadási határidőt, így a pályamunkák most kerültek elbírálásra. A veszélyhelyzet ellenére is rengeteg szép és ötletes alkotás érkezett, melyeket ezúton is nagyon köszönünk és gratulálunk minden pályázónak.
Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a nyerteseket, akiknek névsorát alább felsoroljuk.
Kérjük a díjazottakat – illetve szülőket vagy pedagógusokat -, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a 06 96 577-465-ös telefonszámon vagy a vizvilagnapja@aquakft.hu e-mail címen. Természetesen, akihez van megfelelő elérhetőségünk fel fogjuk keresni mi is.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (29. hét)

 
Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az útfelújításhoz szükséges Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat 2021. július 21-én megkezdjük!
Helyszín: Mosonmagyaróvár, Nyárfa utca
Az ivóvízvezeték cseréje során nyitott munkaárkok, útszűkületek fogják a közlekedést akadályozni, ezért kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése végett!
Kérjük a gépjármű tulajdonosokat, hogy az érintett munkaterület mellett gépkocsikkal ne parkoljanak!
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjáról külön értesíteni fogjuk Önöket.
A kivitelezés során felmerülő
kérdésekkel kapcsolatban 6-14 óra között
Salamon Sándor a 36 30/311-92-05-ös
telefonszámon, vagy a helyszínen áll rendelkezésükre.
Egyéb időpontban kérjük a központi
96/577-460-as telefonszámunkat hívják.
A munkák befejezésének tervezett időpontja 2021.augusztus 19.
Ezúton kérjük a fenti munkálatok idejére a lakosság szíves megértését és türelmét!
 
 
 
 

Három párakapu várja a felfrissülni vágyókat

 
Az Aqua Szolgáltató Kft. üzembe helyezett 3 db párakaput Mosonmagyaróváron az alábbi helyeken:
Kormos István lakótelep (Ovi-Bölcsi köz)
Flesch Károly Kulturális Központ (Játszótér)
Magyar utca
A párakapuk 10-19 óra között üzemelnek! (Az időjárási körülményeket figyelembe véve.)
Ivóvízcsapokkal felszerelt faláda:
Magyar utca - Jókai Mór u. sarkán
 
 

Munkatársakat keresünk!

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet egy fő részére hálózatszerelő munkakörbe.
Minimum követelmény:
- szakmunkás bizonyítvány
- „B” kategóriás jogosítvány
Előnyt jelent:
- hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, cafeteria, bejelentett, hosszú távú munka
Munkavégzés helye: Mosonmagyaróvár
Munkabeosztás: egy műszakos munkarend
Az önéletrajzokat a torok.tunde@aquakft.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.
Bővebb információ a 06 30 204 4562-es telefonszámon.
 
 
 

Személyes ügyfélszolgálat

 
2021. május 10-től újra lehetőség nyílik a személyes ügyintézésre, az IRODAHÁZBAN ( Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 10.).
 
Ügyfélfogadás: Hétfő 8:00- 20:00, kedd,szerda,csütörtök 8:00-14:00, péntek 7:00-13:00
 
A személyes ügyfélszolgálat kizárólag előzetes időpontfoglalás mellett vehető igénybe!
 
Időpontot foglalhat:
• a +36 96 / 998-877-es telefonszámon, az 1-es gomb megnyomása után,
• e-ügyfélszolgálatunkon keresztül a www.aquakft.hu honlapon,
• valamint az ugyfelszolg@aquakft.hu e-mail címen.
 
Munkatársaink és az Ön egészségének megóvása érdekében az ügyintézésre az alábbi feltételek mellett van lehetőség:
 
• Ügyintézés közben szájmaszk viselése kötelező!
• Kérjük, hogy az ügyintézést lehetőség szerint egy személy végezze!
 
Kérjük, csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe a személyes ügyfélszolgálatot!
 
Ügyeit továbbra is intézheti az alábbi elérhetőségeken:
 
Telefonos: +36 96 / 998-877
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu; aqua@aquakft.hu
Online: www.aquakft.hu
Levelezési címünk: AQUA Szolgáltató Kft., 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.
 
 
Együttműködésüket köszönjük!
 
 
 

Víz világnapja páylázatok (2021)

 
2021-ben is meghirdeti az AQUA Szolgáltató Kft. Víz Világnapi rajz-, fotó- és vers- és prózaíró pályázatát a szolgáltatási területen működő óvodák és iskolák számára, melynek idei évi jelmondata „A víz érték! Becsüld meg!”.
A pályamunkák leadásának határideje a Kormány által meghozott veszélyhelyzeti intézkedések miatt 2021.03.31. helyett 2021.04.30-ra módosult.
Az alkotásokat 2021. május 15-ig elbíráljuk és ezt követően mindenkit értesíteni fogunk a pályamunkák kiállításáról, a nyertesek névsoráról, valamint a díjak átadásának módjáról.
Kérjük minden pályázathoz küldjék el a kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozatot, valamint elérhetőséget, ami a későbbiekben megkönnyíti a kapcsolatfelvételt.
 
 
Ha bármilyen kérdésük van a pályázattal kapcsolatban keressenek minket bizalommal a 06 30 641 6494-es telefonszámon, vagy e-mailben a vizvilagnapja@aquakft.hu e-mail címen.
 
 
 

Figyelem! Csalók!

 
Lakossági bejelentés alapján értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy csalók járják Mosonmagyaróvár és környékét, és csatornatisztításra hivatkozva próbálnak pénzhez jutni! Ők nem az AQUA Szolgáltató Kft. munkatársai, ne fizessenek nekik!
 
 
Sajnos többször előfordult már, hogy ismeretlenek különböző ürüggyel megpróbáltak bejutni Ügyfeleinkhez. Kérjük, hogy legyenek körültekintőek, ne engedjenek be idegeneket házukba!
 
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kollégáink vízműves munkaruhában dolgoznak, és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.
 
Kérjük, hogy esetlegesen felmerülő gyanú esetén értesítsék cégünket a 96 / 577 – 460-as telefonszámon.
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák 45. hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. november 2-án
hétfőn
8 és 12 óra között
 
MOSONMAGYARÓVÁRON
A TÍMÁR UTCA TELJES TERÜLETÉN
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
A KÖZÚTON TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉS SORÁN
A TÍMÁR UTCA LEZÁRÁSRA KERÜL,
EZÉRT 7- 13 ÓRA KÖZÖTT A GÉPJÁRMŰFORGALOM
A JÓKAI UTCA IRÁNYÁBA TÖRTÉNHET.
 
 
 

A személyes ügyfélszolgálat határozatlan ideig szünetel

 
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. ezúton értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2020. október 6-tól a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a személyes ügyfélszolgálat határozatlan ideig szünetel !
 
Személyes ügyintézés helyett kérjük használják a telefonos, elektronikus, vagy postai elérhetőségeinket.
 
Telefon: 06 96 / 99 88 77
E-ügyfélszolgálat: www.aquakft.hu
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu,
vagy aqua@aquakft.hu
 
 
Levelezési cím: 9200 Mosonmagyaróvár,Timföldgyári út 4.
 
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 

Október havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2020. október havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 

Tervezett karbantartási munkák 40. hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. október 1-én csütörtökön 8 és 12 óra között
 
RAJKA KÖZSÉG TELJES TERÜLETÉN
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák 37. hét

 
Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az útfelújításhoz szükséges
ivóvízvezeték rekonstrukciós munkákat
2020. szeptember 07-én megkezdjük.
Helyszín: Mosonmagyaróvár, Várallyai György utca
(Újhelyi utca – Sólyom utca között)
 
Kérjük Önöket, hogy a balesetek elkerülése érdekében a munkaterület környékén fokozottan figyeljenek!
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjairól értesíteni fogjuk Önöket.
A kivitelezés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban
6-14 óra között Salamon Sándor a 06-30-311-92-05-ös
telefonszámon, vagy a helyszínen áll rendelkezésükre.
A munkák befejezésének tervezett időpontja 2020.09.25.
Ezúton kérjük a fenti munkálatok idejére
a lakosság szíves megértését és türelmét!
 
 
KÖSZÖNETTEL:
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

Korlátozások feloldása Ásványrárón

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a vízmintavételi eredmények alapján megszűnt a szennyezettség a vezetékes ivóvízben, így a mai naptól az újra korlátozás nélkül alkalmas emberi fogyasztásra
 
Ásványráró település Győri út - Kiss János utca által lehatárolt szakaszán, illetve a Fűzfa u. – hidroglóbusz közötti szakaszán is.
  
Társaságunk ezúton is megkéri a felhasználókat, hogy felelősen és a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően üzemeltessék a házi vízellátó rendszerüket, hogy ne veszélyeztessék mások egészségét.
  
Köszönjük a korlátozásban érintett Fogyasztóink együttműködését, megértését és türelmét!
 
 
 
 

Szeptember havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2020. szeptember havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Fertőtlenítés Ásványrárón

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a vízellátás helyreállítása érdekében
Ásványráró település Győri út - Kiss János utca által lehatárolt szakaszán, illetve a Fűzfa u. – hidroglóbusz közötti szakaszon az ivóvízvezetéket Társaságunk fertőtleníti!
 
A beadagolásra kerülő magas fertőtlenítőszer-koncentráció miatt kérjük Önöket, hogy fenti időszakban az érintett területen semmilyen használati célból NE ALKALMAZZÁK a vezetékes ivóvizet!
 
Amennyiben bármilyen kérdésük, észrevételük felmerül, azt Társaságunk központi telefonszámára a 96/577-460 illetve elektronikusan az aqua@aquakft.hu email címre jelezhetik.
 
Köszönjük megértésüket! 
 
 
 
 
 

Karbantartási munkálatok Ásványrárón

 
Felhívjuk a kedves Felhasználóink figyelmét, hogy vízvezeték karbantartási munkák miatt
2020. augusztus 20-án 9:30 és 10:30 óra között
Ásványráró, Győri út – Hidroglóbusz közötti szakaszon, valamint a Kiss János utcában a
VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 

Augusztus havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2020. augusztus havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
2020 augusztus 3. Hétfő:
15:15-17:00 Bauer R. u.-Fertősor- Hanság u.-Kossuth L. u.+ Szigetföldi u. környéke,
Hanság u. - Gyári u. - Kossuth L. u. között
 
17:00-18:45 Ipartelep (Timföldgyári-Barátság-Bartók u. között),
Gyári-Királyhidai-Bartók u. között
 
2020 augusztus 4. Kedd:
15:15-17:00 Mofém telep
17:00-18:45 Lajta lakópark
 
2020 augusztus 5. Szerda:
15:15-17:00 Majorok (Dohy J. u. - Pozsonyi u. között + Sun lakópark)
17:00-18:45 Hadirokkant u.-Balás Á. u.-Várallyai u. között
 
2020 augusztus 6. Csütörtök:
15:15-17:00 Halászi úti ltp.
17:00-18:45 Gyöngyös ltp.-Duna lakópark
 
2020 augusztus 7. Péntek:
15:15-17:00 Károly u.-Kórház u. között, Gulyás L. u.-Móra u. között + Manninger ltp.
17:00-18:45 Károly u. - Toldi u. között + Magyar u. környéke
 
2020 augusztus 8. Szombat:
9:15-11:00 Tízház u.-Soproni u. között
11:00-12:45 Osztermayer u.-Soproni u. között
 
2020 augusztus 10. Hétfő:
15:15-16:00 Móra ltp.
16:00-18:00 Flesch ltp., Kormos ltp.
18:00-18:45 Mosonudvar
 
2020 augusztus 11. Kedd:
15:15-17:00 Széchenyi ltp.-Mosonyi M. ltp.
17:00-18:45 Aranyossziget u. és a környező utcák
 
2020 augusztus 12. Szerda:
15:15-17:00 Levél Szövetkezet, József A., Vasút, Akácos, Bartók, Alsófő, Tó, Sport, Új u.
17:00-18:45 Levél Fő, Orgona, Dózsa, Petőfi, Ág, Horgász, Vadász, Mező u.
 
2020 augusztus 13. Csütörtök:
15:15-17:00 Máriakálnok Malomdűlő, Petőfi, Kert, Dunasor, Halász u.
17:00-18:45 Máriakálnok Templom, Rákóczi, Csillag, Kossuth, Márai, Flórián, Jókai, Ádám Z., Táncsics u.
 
2020 augusztus 14. Péntek:
15:15-18:45 Halászi
 
2020 augusztus 15. Szombat:
9:15-11:00 Osztermayer u.-Liszt F. u. között
11:00-12:45 Bakó u.-Liszt F. u. között
 
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 31.hét

 
Felhívjuk a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatok miatt
 
2020. július 28. – augusztus 28. között MOSONMAGYARÓVÁRON,
A SOÓS JÁNOS UTCA
 
TELJES LEZÁRÁSRA KERÜL!
 
A Városház utca megközelítése a Honvéd utca – Templom utcán keresztül, a kivitelezés idejére lenyitott süllyedő oszlopon keresztül lehetséges.
 
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek
időpontjairól külön értesíteni fogjuk Önöket.
 
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a
06 30 / 311 92 05-ös telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 30.hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. július 24-én pénteken 8 és 12 óra között
 
MOSONMAGYARÓVÁRON, A KÁROLY UTCA 68-80 HÁZSZÁMOK ALATT
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 29.hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
 
2020. július 17-én pénteken 8 és 12 óra között
 
MOSONMAGYARÓVÁRON, A KIS UTCA TELJES SZAKASZÁN
  
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 28.hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. július 9-én csütörtökön 7:30 és 11:30 között
 
MOSONMAGYARÓVÁRON, A TÉTÉNYI UTCA TELJES SZAKASZÁN
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

E-ügyfélszolgálat karbantartás

 
Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a mai napon (2020.06.30) E-ügyfélszolgálati rendszerünkön karbantartást végzünk. Előreláthatólag 14:00-20:00 óra között. Ez idő alatt kiesés lehet a telefonos rendszerünkben, E-ügyfélszolgaláti oldalunkon és a mobil applikációnkban. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Július havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2020. július havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Újra megnyit személyes ügyfélszolgálatunk

 
Tájékoztatjuk Önt, hogy 2020. június 22-től ügyfélszolgálati irodáinkban újra lehetőség nyílik személyes ügyintézésre.
 
Munkatársaink és az Ön egészségének megóvása érdekében az ügyintézésre az alábbi feltételek mellett van lehetőség:
Az AQUA Szolgáltató Kft. területén szájmaszk viselése kötelező!
Kérjük, hogy az ügyintézést lehetőség szerint egy személy végezze!
Kérjük, csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe a személyes ügyfélszolgálatot!
 
 

Leolvasások

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. június 02. napjától elkezdtük a vízmérők leolvasását.
 
A járványügyi helyzet miatt elmaradt április és május havi leolvasásokat folyamatosan pótoljuk.
 
Munkatársaink az előírásokat betartva, fokozott óvatossággal végzik a leolvasásokat.
 
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020.05.08

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. május 8-án pénteken 8 és 12 óra között
 
LEVÉLEN, A VASÚT UTCA TELJES SZAKASZÁN
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 19.hét

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2020. május 6-án szerdán 7 és 10 óra között
 
LEVÉLEN, A HÁRSFA ÉS AZ ERZSÉBET UTCA TELJES SZAKASZÁN A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 
 

Április 22. - A Föld Napja

 
A Föld Napja kezdeményezés minden év áprilisában felhívja a figyelmünket a Föld természeti környezetének megóvására. Azonban az idén ez a világnap is más megvilágításba kerül, hiszen olyan helyzetben talál Bennünket, amelyre nem is számítottunk!
 
 

Lakossági tájékoztatás 2020.04.15

 
FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÁS
  
Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy a koronavírus-járvány egészségügyi veszélyhelyzete miatt a fogyasztásmérő berendezésekkel kapcsolatos munkákat köztük a leolvasást is, határozatlan ideig felfüggesztettük.
 
Fentiek miatt minden LAKOSSÁGI, KÖZÜLETI és INTÉZMÉNYI felhasználási helyre vonatkozóan, megfelelve a törvényi követelményeknek, változás történt a számlázási rendben.
 
Április hónapban egy borítékban küldjük meg Önöknek a 2020. április, május és június havi részszámlákat is. Azon fogyasztóinknak, akiknek nem volt rögzített részfizetése, az előző 12 hónap átlagfogyasztása alapján határoztuk meg a kiszámlázott mennyiséget.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy fentiek miatt a számlalevelek 3. oldalán található „folyószámla egyenleg” tartalmazhatja
az előre kiállított számlák összesített egyenlegét is.
 
Mérőállás diktálásra
2020. június 20 – 25. között lesz lehetőség!
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 
 
 
 
 
 

Könyvvizsgáló állás

 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.) pályázatot ír ki a
 
Társaság könyvvizsgálói feladatainak ellátására.
 
A Kft. fő tevékenysége:
vízellátás, szennyvízelvezetés és –tisztítás
 
A cégről bővebben és az elérhetőségek:
www.aquakft.hu
 
Pályázati feltételek:
Érvényes könyvvizsgáló engedéllyel rendelkező könyvvizsgáló, illetve könyvvizsgálói társaság a 2007. évi LXXV. törvény szerint adhat be pályázatot.
 
Kizáró és összeférhetetlenségi okok:
Nem lehet állandó könyvvizsgáló a gazdasági társaság tagja, a vezető tisztségviselője, felügyelő bizottsági tagja és e személyek hozzátartozója. Nem lehet állandó könyvvizsgáló a társaság munkavállalója e jogviszonya fennállása idején, és annak megszűnése után három évig.
 
A pályázat tartalmazza:
- A Könyvvizsgálói Kamarai igazolást vagy annak hiteles másolatát a pályázó nyilvántartásáról,
- A társaság vagy egyéni könyvvizsgáló bemutatását és referenciáit,
- Nyilatkozatot a pályázó felelősségbiztosításáról,
- Az éves díjazási igényét.
 
A könyvvizsgálói megbízás kezdete:
2020. augusztus 1.
 
A könyvvizsgálói megbízás megszűnése:
A könyvvizsgálói megbízatás 3 év határozott időtartamra szól, ennek megfelelően a megbízási jogviszony 2023. július 31. határnappal szűnik meg.
 
Bírálati szempont a megbízás feltételei:
A könyvvizsgálót az összességében legmegfelelőbb ajánlat, valamint referenciák alapján a társaság taggyűlése választja meg. A megbízási szerződést a társaság ügyvezetője köti meg.
 
A pályázatok beérkezési határideje:
2020. május 8. (péntek) 12.00 óra.
 
Az elbírálás várható ideje:
2020. május 18. taggyűlés
 
 
 
A pályázattal kapcsolatban további információk a társaságok ügyvezetésénél kérhetők.
 
A pályázatokat zárt borítékban „könyvvizsgálói pályázat” felirattal az AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4. címre kell küldeni a fenti határidőig.
 
 
 
Mosonmagyaróvár, 2020. április 2.
 
 
 
Csapó Imre
ügyvezető
 
 
 
 

Ügyfélszolgálati változások

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy
a koronavírus-járvány ideje alatt ügyfélszolgálatunk a
06-30/346-6929-es telefonszámon is elérhető.
 
Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon ( hétfő-csütörtök 800 - 1400 között, pénteken 700 – 1300 között ) érhető el, ezért javasoljuk, hogy a www.aquakft.hu weboldalon keresztül regisztráljanak e-ügyfélszolgálati rendszerünkbe, ahol folyamatosan tudják intézni ügyeiket online.
 
A regisztrációhoz szükséges azonosítók a számlalevélen megtalálhatók. (Ügyfélazonosító: U betűvel kezdődő kód, Fogyasztási hely azonosító: F,D, vagy S betűvel kezdődő kód.)
 
Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:
 
Telefon: 06-96/99-88-77
Mobil: 06-30/346-6929
E-mail: aqua@aquakft.hu,
ugyfelszolg@aquakft.hu
E-ügyfélszolgálat: www.aquakft.hu
Postai cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Timföldgyári út 4.
 
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 

Lakossági tájékoztatás 2020.03.20

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy koronavírus-járvány miatt, a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége a hétfői munkanapokra vonatkozóan, átmenetileg az alábbiak szerint változik:
Hétfő: 8:00 – 14:00
A többi munkanapon nincs változás.
 
 
 

Használja Ön is az E-ügyfélszolgálati rendszerünket

 
Használja Ön is az E-ügyfélszolgálati rendszerünket!
 
 

Korlátozott tevékenységek

 
Az Aqua Szolgálató Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Ügyfeleit,
hogy a koronavírus-járványra való tekintettel, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a kontaktusokat és
mérsékeljük a fertőzésveszély kockázatát a dolgozóink és az Önök védelmében, továbbá hogy ebben a kritikus időszakban minden felhasználási helyen folyamatosan biztosíthassuk a vezetékes ivóvizet,
az alábbi tevékenységeit függeszti fel:
 
Olajbegyűjtés
Mérőcserék
Lakossági és közületi mérőolvasás
Fogyasztóhely kivizsgálások, ellenőrzések
Új csatornabekötések átvétele
 
Ügyeik intézéséhez kérjük, hogy használják a telefonos, elektronikus vagy postai elérhetőségeinket.
 
Telefon: 06 96 / 99 88 77
 
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu vagy
aqua@aquakft.hu
 
Postai cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Timföldgyári út 4.
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 
 

Értesítés személyes ügyfélszolgálat szüneteltetéséről

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. ezúton értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2020. március 16-tól a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a személyes ügyfélszolgálat (pénzügyi és műszaki)
határozatlan ideig szünetel!
 
Személyes ügyintézés helyett ügyeik intézéséhez használják a telefonos, elektronikus vagy postai elérhetőségeinket.
 
Telefon: 06 96 / 99 88 77
 
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu
vagy aqua@aquakft.hu
 
Postai cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Timföldgyári út 4.
 
 
 

Lakossági tájékoztatás 2020.03.12

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. ezúton kéri Ügyfeleit, hogy csak a legszükségesebb esetben keressék fel személyesen az ügyfélszolgálatokat.
Személyes ügyintézés helyett ügyeik intézéséhez használják a telefonos, elektronikus, vagy postai elérhetőségeinket.
 
A mai naptól kezdve minden ügyet intézhetnek
(beleértve a tulajdonosváltozást is) az alábbi elérhetőségeken:
 
Tel.: 06 96 / 99 88 77
E-mail: ugyfelszolg@aquakft.hu, vagy aqua@aquakft.hu
 
Postai cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.
  
Együttműködésüket köszönjük!
 
 
 
 

Elhalasztott Víz Világnapi rendezvények

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. elővigyázatosságból a koronavírus következtében kialakult helyzet miatt, minden március hónapra meghirdetett Víz Világnapi rendezvényét
elhalasztja.
 
A víztorony látogatások és a teleplátogatások is egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre, melyről mindenkit értesíteni fogunk.
  
Megértésüket köszönjük!
 
 
 
 

Március havi olajbegyűjtés

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2020. március havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 8.hét

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2020. február 20-án csütörtökön 8 és 13 óra között MOSONMAGYARÓVÁRON, A CSALOGÁNY UTCA ÉS A KASZÁS MIKLÓS UTCA TELJES SZAKASZÁN
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 7.hét

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2020. február 11-én kedden 8 és 13 óra között MOSONMAGYARÓVÁRON, AZ ÚJHELYI IMRE UTCA (PIPACS UTCA ÉS FÜZES UTCA KÖZÖTTI SZAKASZÁN) A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 6.hét

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
2020. február 7-én pénteken 9 és 11 óra között
MOSONMAGYARÓVÁRON, A FAZEKAS MIHÁLY UTCA TELJES SZAKASZÁN
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Lakossági tájékoztatás 2020.02.06

 
Nagy örömmel fogadtuk a rengeteg pályázati munkát, melyek a mosonmagyaróvári víztorony felújításáról szóló felhívásunkra érkeztek.
Köszönjük a számos kreatív ötletet, melyet beküldtek cégünkhöz.
A nettó 100.000.- Ft-os pályázati díj nyertese a Szabó Fólia Kft. lett, melyhez gratulálunk.
Az alábbiakban láthatják a nyertes pályázat látványtervének egyes elemeit.
 
 
 
 

Víz világnapja 2020

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap idei jelmondata: „Víz és klímaváltozás”.
Az AQUA Szolgáltató Kft. ez évben is meghirdeti több korcsoport számára rajz- és fotó pályázatát, valamint versek és prózai alkotások is helyet kapnak a pályázati felhívásban. A pályamunkák beérkezésének határideje: 2020. március 13.
Az AQUA Kft. telephelyei az idei évben is megnyitják kapuikat március 16-20. között a szolgáltatási területhez tartozó óvodák és iskolák számára. Március 10-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
 
 
 

Február havi olajbegyűjtés (2020)

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. október havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Tervezett karabantarási munkák 2020 5.hét

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2020. január 29-én szerdán 8 és 12 óra között
 
HEGYESHALOMBAN,
A HALADÁS UTCA ÉS A HÁRSFA UTCA
TELJES SZAKASZÁN
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Lakossági közlemény 2019.11.22

 
Lakossági közlemény
 
Mosonmagyaróváron a Molnár, Malom, Halász, Partos, Rév utcák területén hétvégén jelzett vízhálózati hibák kivizsgálása és az illegális kútvíz bekötés következményeinek elhárítása befejeződött.
 
Olyan esettel álltunk szemben, mely az AQUA Szolgáltató Kft. 25 éves fennállása óta szerencsére még nem fordult elő.
 
A megismételt vízvizsgálati eredmények kifogástalanok, a vízszolgáltatást teljeskörűen visszaállítottuk a területen! A vezetékes víz korlátozás nélkül felhasználható és fogyasztható.
 
A közeljövőben a média segítségét is igénybe fogjuk venni, hogy hasonló eset ne következhessen be. A kialakult helyzet okozójával szemben eljárunk és a szükséges jogi lépéseket megtesszük.
 
Köszönjük érintett Fogyasztóink türelmét és segítő hozzáállását.
 
 
Csapó Imre ügyvezető
 
 
 
 

Lakossági közlemény 2019.11.20

 
Mosonmagyaróváron a Molnár és a Malom utca területén hétvégén jelzett vízhálózati problémák kivizsgálása és az illegális kútvíz bekötés következményeinek elhárítása jelenleg is folyamatban van.
 
A szerdára ígért előzetes vízminőség vizsgálati eredmények nem adtak egyértelmű válaszokat, ezért a vízhálózat tisztítási- és vízmintavételezési tevékenységet tovább folytatjuk a területen. Kérjük, hogy hálózati vizet a biztonság kedvéért az újabb tájékoztatásig ivóvízként ne használják! Az ivóvizet biztosító lajtos kocsik továbbra is megtalálhatóak a Malom és a Partos utcában.
 
Végleges vizsgálati eredmények péntek délutánra várhatóak. A lakosságot tájékoztatni fogjuk az eredményről, és a további teendőkről.
 
Csapó Imre ügyvezető
 
 
 

Lakossági közlemény 2019.11.19

 
A hétvégén Mosonmagyaróváron a Molnár és Malom utcában több helyről jelezték a fogyasztóink, hogy elszíneződött és büdös a víz.
Szombaton és vasárnap is helyszíni ellenőrzést, hálózatöblítést végeztünk az adott területen. Ez ideiglenesen megszüntette a problémát, de mégis visszatért a jelenség. Vasárnap délután kiterjesztett ellenőrzést végeztünk az érintett utcákban és megtaláltuk a hiba forrását.
 
Az egyik újonnan épített lakóház nemrég létesített vízbekötésén keresztül jutott vissza a közüzemi rendszerbe a családi ház kútjának ellenőrizetlen minőségű vize.
Az illegális rákötést azonnal megszüntettük és még az esti órákban ismételt vízhálózat mosatást tartottunk.
Nyomatékosan felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy saját, egyedi belső vízellátó rendszert és házi kutat a közüzemi vízellátó rendszerrel összekötni szigorúan tilos!
 
Ennek következtében előre nem látható folyamatok következhetnek be a vízhálózaton és végső esetben jelentős fertőzésveszély és megbetegedések is bekövetkezhetnek.
Aki ilyen tevékenységet folytat a közegészségügyi veszélyeztetést követ el, ami feljelentést von maga után, és szigorúan büntetendő.
Szakembereink jelenleg is karbantartó, ellenőrző tevékenységet folytatnak a területen. Több vízmintát vettünk, melyek vizsgálata jelenleg is folyik. Szerda reggelre várható eredmény, melyről tájékoztatni fogjuk Önöket.
 
A Molnár és Malom utcákban lajtoskocsikat helyeztünk el, melyekből ivóvíz vételezhető. Javasoljuk az érintett területen azaz a Malom, a Molnár, a Partos út (Halász, és Rév utca közti szakasz), Rév út (Partos út melletti szakasz) területeken a hálózati vizet a biztonság kedvéért az újabb tájékoztatásig ivóvízként ne használják!

Csapó Imre ügyvezető
 
 
 

Pénteki ügyfélszolgálat

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az Irodaházban (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc út 10.) az ügyfélszolgálat
2019. november 15-én (pénteken) áramszünet miatt szünetel.
 
Megértésüket köszönjük!
 
 
 

Novemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. november havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (43. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2019. október 21-én pénteken 7 és 13 óra között
 
MOSONMAGYARÓVÁRON,
A CSILLAG UTCA ÉS A KÁROLY UTCA
(VÍZPART UTCA - CSABA UTCA KÖZÖTTI SZAKASZÁN)
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Október havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. október havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a 2019.09.23-án kora délutáni órákban a város vízellátását biztosító nagy átmérőjű vezeték meghibásodása miatt a vízhálózat több pontján vízhiányra lehet számítani!
 
Munkatársaink a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy a zavartalan vízellátás mielőbb helyreálljon. A hiba elhárítása előreláthatóan hosszabb időt vesz igénybe!
 
Türelmüket és megértésüket kérjük!
 
Telefonszámaink a megnövekedett hívások miatt korlátozottan elérhetőek!
 
 
 
 

Szeptember havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. szeptember havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (35. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2019. augusztus 28-án szerdán 8 és 13 óra között
 
Mosonmagyaróváron, a Rév utca (Molnár utca, Halászi utca közötti szakaszán) és a Molnár utca (Rév utca, Tó utca közötti szakaszán)
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Augusztus havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. augusztus havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 

Ügyfélszolgálat elérhetősége

 
Értesítjük tisztelt Felhasználóinkat, hogy rajtunk kívűlálló okok miatt a 96/998877-es ügyfélszolgálati és hibabejelentő telefonszámunk nem érhető el.
 
A hiba javításáig kérjük a 96/577-460-as telefonszámot hívják! Megértésüket köszönjük!
 
Köszönjük türelmüket! A hiba elhárítása megtörtént. Telefonszámunk újra elérhetővé vált!
 
 

Tervezett karbantartási munkák (27. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. július 4-én csütörtökön 8 és 12 óra között
Dunakiliti településen, a Petőfi út teljes szakaszán, valamint a Kisfaludy út 1-15, 2-14 házszámok alatt
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Július havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. július havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Harmadfokú hőségriasztás

 
Ma, szerdán életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriasztás. A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés ma 0 órától vasárnap éjfélig lesz érvényben, írja az MTI.
 
Hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.
 
A Nemzeti Népegészségügyi Központ azt javasolta, hogy a legmelegebb órákban, 11 és 15 óra között lehetőleg senki se tartózkodjon a tűző napon, ügyeljünk a fokozott folyadékfogyasztásra, és kerüljük a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők, valamint a zsíros ételek fogyasztását.
 
Figyelmeztettek továbbá arra, hogy a déli órákban a vízparton pihenők is kerüljék a napozást és ne ugorjanak a vízbe felhevült testtel. Ajánlásukban az is olvasható, hogy védjük a bőrünket naptejjel és világos, jól szellőző bő ruházattal, és még néhány percre se hagyjunk gyermekeket, továbbá házi kisállatokat parkoló autóban.
 
Felhívták a figyelmet arra is, hogy a tartós hőség az egészséges szervezetnek is extrém igénybevételt jelent, és az autózók koncentrációját is negatívan befolyásolhatja.
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (24. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
2019. június 13-án csütörtökön 8 és 12 óra között Dunakilitin a Szilvás sor és az Arany János út területen
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (23. hét)

 
 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. június 4-én kedden 8 és 12 óra között Mosonmagyaróváron a Tízház utca teljes szakaszán
a vízszolgáltatás szünetel.
 
 
 
 

Az Aqua Szolgáltató Kft felvételt hirdet (2019.05.30)

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet egy fő részére villanyszerelő munkakörben.
 
 
 

Június havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. június havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Figyelem! Csalók!

 
Lakossági bejelentés alapján értesítjük tisztelt Felhasználóinkat, hogy egy Renault Megane személygépkocsival csalók járják Mosonmagyaróvár és környékét, és csatornatisztításra hivatkozva próbálnak pénzhez jutni! Ők nem az AQUA Szolgáltató Kft. munkatársai, ne fizessenek nekik!
 
Sajnos többször előfordult már, hogy ismeretlenek különböző ürüggyel megpróbáltak bejutni Felhasználóinkhoz. Kérjük, hogy legyenek körültekintőek, ne engedjenek be idegeneket házukba!
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kollégáink vízműves munkaruhában dolgoznak, és fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.
 
Kérjük, hogy esetlegesen felmerülő gyanú esetén értesítsék cégünket a 96 / 577 – 460-as telefonszámon.
 
 
 

Május havi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. május havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Az Aqua Szolgáltató Kft felvételt hirdet

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet két fő részére hálózatszerelő, egy fő részére segédmunkás és egy fő részére villanyszerelő munkakörben.
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (18. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. április 29-én hétfőn 8 és 12 óra között Dunakilitin a Belsőmajor utca teljes szakaszán
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 

Tervezett karbantartási munkák (17. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. április 26-án pénteken 8 és 12 óra között Dunakilitin a Szilvás sor, Arany János utca és a Sport utcát érintő szakaszon
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
 

25 éves az Aqua Szolgáltató Kft

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. 2019. márciusában ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (15. hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt
 
 
2019. április 10-én szerdán 10 és 12 óra között 
Feketeerdőn a József Attila út, Ady Endre út, Almáskert lakópark szakaszon
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
  
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén, állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
  
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Karbantartási munkálatok

 
Karban tartási munkálatok 2019. április 4-én Feketeerdőn az érintett útszakaszokon.
 
 

Tervezett karbantartási munkálatok

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. április 2-án szerdán 8 és 12 óra között
Feketeerdőn a Feketeerdő Óvári út, Templom út, Derékerdő út, Kőris út, Tölgyfa út, Fenyő út, Fő út, Árpád tér, Hétvezér tér, Akácos út
 
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén, állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Április havi oljabegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. április havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (10.hét) 2

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. március 6-án szerdán 10 és 12 óra között
Mosonmagyaróváron a Mosonyi Mihály út 1-27 közötti szakaszon
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén, állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 

 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (10.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2019 március hónap 9. napján szombaton 8 és 10 óra között 
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
  
Rajkán a Ságvári utcában.
 
 
 
 

Márciusi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. március havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a facebook oldalunkon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 

Víz világnapja 2019

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap idei jelmondata: „Vizet mindenkinek”.
Az AQUA Szolgáltató Kft. ez évben is meghirdeti több korcsoport számára rajz- és fotó pályázatát, valamint az idei évben először versek és prózai alkotások is helyet kapnak a pályázati felhívásban. A pályamunkák beérkezésének határideje: 2019. március 14.
Az AQUA Kft. telephelyei az idei évben is megnyitják kapuikat március 25-29. között a szolgáltatási területhez tartozó óvodák és iskolák számára. Március 13-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
A nyitott kapuk hete az idén kiegészül két nappal, amikor a lakosság bármely tagja részt vehet a programon /a telephelyekre történő kijutás egyénileg történik/.
Ezen felül március 20-án szakmai előadások lesznek megtekinthetőek a Flesch Károly Kulturális Központban.
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
 
 
 
 

Szekeres Richárd utca - csatorna rekonstrukciós munkálatok

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2019. február 18-tól - előreláthatólag – 2019. február végéig Mosonmagyaróváron, a Szekeres Richárd utcát érintő szennyvízcsatorna rekonstrukciós munkálatok végzése miatt időszakos forgalomkorlátozások lassíthatják az arra haladókat. A rekonstrukciós munkálatok során az útburkolat nem lesz felbontva.
 
Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
Köszönjük!
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

Munkatársat keresünk

 
Az Aqua Szolgáltató Kft felvételt hirdet hálózatszerelő munkakörbe.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (7.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy hibaelhárítási munkák miatt 2019. február hónap 13. napján szerdán 9 és 13 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróváron a Bástya utcában.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik. Kérdés esetén, állunk rendelkezésükre a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 

Februári olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2019. február havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 

Értesítés az elektronikus ügyfélszolgálati rendszer karbantartásáról

 
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Tájékoztatjuk, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. elektronikus ügyfélszolgálati rendszerein 2019. január 26. és 2019. január 29. között,
ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében az elektronikus ügyfélszolgálat megújítása miatt karbantartási munkálatokat végzünk.
 
Ebben az időszakban az elektronikus ügyintézési szolgáltatásaink működése szünetel. Kényelme érdekében javasoljuk, hogy ügyintézését időzítse a korlátozás utáni időszakra.
 
A karbantartás alatt szolgáltatásainkat fejlesztjük, annak idejére türelmét és megértését kérjük!
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (48.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt
2018. november hónap 29. napján csütörtökön 6 és 8 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróváron a Honvéd utcában.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik.
Ha kérdésük van, állunk rendelkezésükre a
06 30/55 12 053-as telefonszámon.
 
 
 

Téliesítés

 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy idén is figyeljenek oda a vízmérőaknák téliesítésére!
 
Már az ősz végén, a tél beállta előtt javasoljuk a vízmérőaknák felkészítését a hideg időre. Az elfagyás megelőzése érdekében érdemes odafigyelni arra,
hogy a vízmérőaknák fedelét a fagyok beállta előtt csukják le, a kerti csapokat pedig zárják el és víztelenítésék a lakók!
 
Érdemes még a vízmérőaknákban a vezetéket, a szerelvényeket és a vízmérőt szigetelő anyaggal beburkolni. Lakatlan házaknál a tél beállta előtt mindenképpen szükséges az aknában a vízmérő előtt a vezetékeket elzárni, és a házak belső - használaton kívüli - vezetékeit vízteleníteni.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (46.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2018. november hónap 13. napján kedden 8 és12 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróváron az Alsóötház utca teljes szakaszán.
  
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik.
Ha kérdésük van, állunk rendelkezésükre a
06 30/55 12 053-as telefonszámon.
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (45.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2018. november hónap 07. napján szerdán 8 és 12 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróváron a Szent István király út (Mosonvármegyei Múzeumtól a Bakó utcáig tartó szakaszán).
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (44.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2018. október hónap 30. napján kedden 8 és 11 óra között
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
Mosonmagyaróváron a Béke utca teljes szakaszán, valamint a Városmajor utca (Béke utca és a Hadirokkant utca közötti szakaszán).
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 

 
 
 

Novemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket a 2018. november havi olajbegyűjtési helyszínekről és időpontokról, melyet megtekinthetnek a www.aquakft.hu weboldalon, illetve mobil applikációnkon is.
Olajbegyűjtő munkatársunk elérhetősége: +36 30/377-5316.
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (42.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt
 
2018. október hónap 17. napján szerdán 8 és 11 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróváron, a Zöldike, a Fülemüle, a Gyöngyös, a Gerle utcákban, a Várallyai út végén az Újhelyi utcától, az Újhelyi utca elején a Margaréta utcáig és
a Margaréta utca teljes területén.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Csőtörés javítás a Bíró utcában

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.10.09-én előreláthatólag 8 és 11 óra között az ivóvíz-szolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Bíró utcában, csőtörés miatt.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (41.hét)

 
Felhívjuk kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2018. október hónap 10. napján
szerdán 08 és 12 óra között
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Tejfalusziget Radnóti út, Dunakiliti-Dunasziget jobb oldali ingatlanok Sikos, Kukulo területén.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Kérdés esetén, állunk rendelkezésükre
a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Októberi olajbegyűjtési időpontok

 
Októberben is folytatódik az olajbegyűjtés.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (40.hét)

 
Felhívjuk a Kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miat 2018. október hónap 01. napján hétfőn 08 és10 óra között 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 1-29, Zichy Mihály utca és a Kumpf Antal utca teljes területén.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik.
Ha kérdésük van, állunk rendelkezésükre a 06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Vezeték felújítási munkák Dunaszigeten 2018.09.26

 
Felhívjuk a Kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt 2018. szeptember hónap 26. napján
szerdán 08 és 12 óra között
 
A VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
Dunasziget, Sérfenyő út (Park úttól) Sérfenyő 127-ig,
Szél út, Vízpart, Kert út,
Híd út, Harangláb út teljes területen.
 
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem
teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő
munkanapra vonatkozik.
Ha kérdésük van, állunk rendelkezésükre a
06 30/551 20 53-as telefonszámon.
 
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük!
 
 
 
 

Tájékoztatás vízkorlátozásról (2018.09.19)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.09.19.-én előreláthatólag 6 és 12 óra között időszakos ivóvíz korlátozásra lehet számítani Mosonmagyaróváron a Linhardt György, Templom, Soós János és a Városház utcában a víziközmű rendszeren végzett rekonstrukciós munkálatok miatt.  Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
 

Tájékoztatás forgalmváltozásról

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, Mosonmagyaróváron a Honvéd utca újra megnyílt a forgalom számára, de ezzel egy időben a Lindhardt György utca lezárásra került a víziközmű rendszeren végzett rekonstrukciós munkálatok miatt.
 
 

Vezeték felújítási munkák Dunaszigeten

 
Felhívjuk a Kedves Fogyasztóink figyelmét, hogy vezeték felújítási munkák miatt
 
2018 szeptember hónap 13. napján
csütörtökön 8 és 12 óra között a
  
VÍZSZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!
 
 
Dunasziget Cikola út 39-105 és 56-108, Dózsa György út, Duna út, Nagysziget út teljes területén.
 
 
 

Rekonstrukciós munkák

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.09.11.-én előreláthatólag 5 és 9 óra között az ivóvíz szolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Honvéd, Linhardt György és a Győrikapu utcában a víziközmű rendszeren végzett rekonstrukciós munkálatok miatt.
 
 

Országos hőségriadó

 
A tartós hőség miatt továbbra is az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
 
A veszélyjelzésük szerint az ország nagy részén elsőfokú, míg a fővárosban, Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Mint írták: a napi középhőmérséklet az ország jelentős részén 25 fok felett alakul, a középső és északi területeken pedig a 27 fokot is átlépheti.
 
A legmagasabb nappali hőmérséklet 29-34 fok között valószínű. Késő estére 20-26 fokra hűl le a levegő.
 
Az Aqua Szolgáltató Kft az álábbi közkutakkal és kihelyezett párakapukkal próbálja elviselhetőbbé tenni a jelenlegi időjárást.
 
A katasztrófavédelem által elérhetővé tett klimatizált helységek listáját itt találja.
 
 

Újra üzemelnek a párakapuk

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a nagy hőségre való tekintettel hétfőtől 2018.07.30.-ától újra üzemelnek a kihelyezett párakapuink.
Jelenlegi felállítási helyük:
- Mosonmagyaróvár, Magyar utca (ABC)
- Mosonmagyaróvár, Kormos lakótelep (Ovi-Bölcsi)
 
A párakapuk vízellátása jó minőségű ivóvízzel történik, valamint minden nap 10 és 16 óra között üzemel.

Fogyasztói kéréseknek eleget téve 16 óra helyett 18 óráig módosult az üzemidő!
 
 
 

Csőtörés javítás 2018.07.26

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a mai napon (2018.07.26.-án) előreláthatólag 8 és 12 óra között az ivóvíz szolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Városmajor és a Hadirokkant úton csőtörés elhárítási munkálatok miatt.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Augusztusi olajbegyűjtési időpontok

 
Augusztusban is folytatódik a nagysikerű háztartási használt olajbegyűjtési akciónk, melynek keretein belül továbbra is érvényes, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
  
 
A július hónap további két nap időpontjaival bővül:
 
2018 július 30, Hétfő:
15:15-17:00 Bauer R. u.-Fertősor- Hanság u.-Kossuth L. u.+ Szigetföldi u. környéke
17:00-18:45 Hanság u. - Gyári u. - Kossuth L. u. között
 
2018 július 31, Kedd:
15:15-17:00 Mofém telep
17:00-18:45 Lajta lakópark
 
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (29.hét)

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2018.07.19.-én Dunaszigeten a Cikola úton (1-37 és 2-46 szakaszt érintve), valamint a Szent István út teljes egészét érintő szolgáltatás kimaradásra kell számítani 8 és 11 óra között.
Megértésüket és türemüket köszönjük!
 
 

Újra elérhető az Online díjfizetés E-ügyfélszolgálatunkon

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a hibaelhárítást követően újra elérhető E-ügyfélszolgálatunkon az online díjfizetési opció.
Köszönjük türelmüket!
 
 

Az online díjfizetési szolgáltattás szünetel

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy E-ügyfélszolgálatunknál a díjbefizetési lehetőség ideiglenesen (tanúsítvány megújítás miatt) nem érhető el. Az átfutási idő miatti kiesés végett megértésüket és türelmüket kérjük!
 
 
 

Egy éve üzemel a megújult E-ügyfélszolgálati felületünk

 
Már kereken egy éve üzemel megújult E-Ügyfélszolgálati felületünk, melyet weboldalunkról érhet el. Egyszeri regisztrációt követően több hasznos és kényelmes funkciót érhet el. A regisztrációk száma már meghaladta az 2170-et. Ezúton is köszönjük a sok bizalmat!
 
A regisztrációs folyamattal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre regisztrációs segédletünkből kaphat választ.
 
A weboldalunkról elérhető főbb funkciók:
Időpont foglalás, Mérőóra állás bejelentés, Hibabejelentés, Számlainformáció és Bankkártyás díjbefizetési lehetőség, Díjak és díj kalkulátor, Letölthető nyomtatványok, valamint a nagysikerű Mobil applikációnk, mellyel akár a vízórája mellől is rögzíthet okos telefonja segítségével mérőóra állást diktálási időszakon belül.
 
A mobil applikáció elérhető az első regisztrációt követően az alábbi weboldal címen. Az applikáció segítségével lehetősége van időpont foglalásra, mérőóra állás bejelentésre, számlainformáció lekérdezésre, elérhetőségeink és aktuális híreink megtekintésére.
 
 
 

Felhasználói Elégedettségi Felmérés

 
Felhasználói Elégedettségi Felmérés 2018.júliustól
 
A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 5. § (2) bekezdésében foglaltak alapján, 2018-tól kezdődően a Magyar Energetikai és Közmű – szabályozási Hivatal kötelezi a víziközmű-szolgáltatókat, hogy kétévente független közvélemény-kutató szervezettel méresse fel a Felhasználók szolgáltatással kapcsolatos elégedettségét, a fogyasztói érdekek védelme és a szolgáltatás színvonalának ellenőrzése céljából.
 
A felmérés 2018. július 1-től indul. A Felhasználók az ügyfélszolgálaton személyes ügyintézés során és telefonos ügyintézés alkalmával válaszolhatnak egy véletlenszerűen kiválasztott kérdésre, illetve amennyiben elfogadják az adatkezelési nyilatkozatot, részt vehetnek a további felmérésben is.
 
Kérjük felhasználóink megértését és szíves együttműködését a sikeres felmérés érdekében.
 
 
 
 

Júliusi olajbegyűjtési időpontok

 
Júliusban is folytatódik a nagysikerű háztartási használt olajbegyűjtési akciónk, melynek keretein belül továbbra is érvényes, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 
 
 

Változás az ügyfélszolgálati irodák nyitvatartásában!

 
KÖZLEMÉNY - Az AQUA Szolgáltató Kft. Ügyfélszolgálati Fiókirodáinak nyitva tartásaiban történő változásokról
 
Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Darnózseli és a Jánossomorjai Fiókirodáink 2018. június 30-ig lesznek elérhetőek, ezt követően csak a Mosonmagyaróvári Állandó Ügyfélszolgálati Irodában és a Mosonmagyaróvári Fiókirodákban tudják ügyeiket intézni az alábbi időpontokban és elérhetőségeken:
 
Ügyfélszolgálatok elérhetősége 2018. július 1-től
Állandó Ügyfélszolgálati Iroda - AQUA Szolgáltató Kft. (Központ), 9200 Mosonmagyaróvár,Timföldgyári u. 4.
Hétfő 8 - 20
Kedd 8 - 14
Szerda 8 - 14
Csütörtök 8 - 14
Péntek 7 - 13
 
Ügyfélszolgálati Fiókiroda Mosonmagyaróvár Irodaház, 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 10. Földszint
Szerda 12 - 18
Péntek 8 - 13
 
Figyelem! Változás történik az Irodaházban található Ügyfélszolgálati Fiókiroda nyitva tartásában is 2018. július 1-től! Szerdán és pénteken lesz ügyfélfogadás.
Az elektronikus ügyfélszolgálat folyamatosan, bármikor kényelmesen elérhető honlapunkon keresztül: www.aquakft.hu.
A változások okáról a 2018. júniusi számlalevéllel együtt küldött Fogyasztói tájékoztató levélben értesítettük Önöket.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (26.hét)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.06.25.-én hétfőn 8 óra és 12 óra között vezeték építési munkálatok miatt a Zichy Mihály út teljes hosszában, a Királyhidai út és a Városkapu tér szakaszokon szolgáltatás kimaradásra kell számítani.
A kellemetlenségekért előre is türelmüket és megértésüket kérjük!
 
 

Értesítés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat és a Mosonmagyaróváron közlekedőket, hogy Mosonmagyaróvár területére ma reggel lehullott nagy intenzitású és nagy mennyiségű csapadék gondot okoz a szennyvízelvezetésben és néhány helyen a csapadékhálózat sem bírta a nagy terhelést.
Munkatársaink dolgoznak a problémák megoldásán.
 
 

Tervezett karbantartási munkák (21. hét)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.05.25.-én Dunaszigeten a Sérfenyő út 26-40, illetve a Hársfa út teljes területén csomópont felújítás végett a vízszolgáltatás szünetel 8 és 13 óra között.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 
 
 

Júniusi olajbegyűjtési időpontok

 
Júniusban is folytatódik a nagysikerű háztartási használt olajbegyűjtési akciónk, melynek keretein belül továbbra is érvényes, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 
 

A Víz Világnapja 2018-as fotó- és rajzpályázat eredményei

 
Az idei évben is megrendezésre került a Víz Világnapja alkalmából az Aqua Szolgáltató Kft fotó- és rajzpályázata.
Idén is nagyon sokan pályázak, melyet ezúton szeretnénk megköszönni mind a fotó vagy rajz kategóriában indulóknak, mind a felkészítőiknek.
 
Díjazottak: (Kattintson a képre az eredeti méret megnyitásához)
 
Óvodások
1. Helyezet: Grötschl Alma Zohara
 
2. Helyezet: Nick Lujza
 
3. Helyezet: Szalai Hanna
 
Különdíjas: Mihályfi Tamara
 
Alsó Tagozat
1. Helyezet: Bergovics Anna
 
2. Helyezet: Bolyai János Általános Iskola 4.C tanulói
 
3. Helyezet: Magdács Máté
 
Különdíjas: Bodó Kíra
 
Felső Tagozat
1. Helyezet: Farkas Dorka
 
2. Helyezet: Luksa Laura
 
3. Helyezet: Ujhelyi Anikó
 
Különdíjasok: Dohány Zsófia
 
Horváth Alexandra
 
A díjazott Fotók a következők:
 
1. Helyezet: Eőri Zalán
 
2. Helyezet: Závori Gábor
 
3. Helyezet: Lénárt Tamás
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (17.hét)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018.04.23.-án 8 órától az ivóvíz szolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Fekete István utcában a sérült csőszakasz cseréjéig.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Csatornabélelés befejezése

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat és a Mosonmagyaróváron közlekedőket, hogy a mai napon befejeződnek az Ekel Ferenc út és a Mátyás Király útat érintő csatorna rekonstrukciós munkálatok, mely az aszfalt megbontása nélkül alkalmazott csatornabélelést jelent.
 
A munklatok közben fellépő forgalomkorlátozások miatt továbbra is megértésüket és türelmüket kérjük!
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (15. hét)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az április 9.-én megkezdett vízhálózat rekonstrukciós munkálatokat a csütörtöki napon folytatják kollégáink, ezért április 12.-én 8 és 12 óra között Cikolaszigeten a vízszolgáltatás szünetel a jelzett időpontban.
 
A munkavégzésekből adódó kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 

Mosonmagyaróvár vízhálózatának tavaszi mosatása

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Az AQUA Szolgáltató Kft ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. április 12-től megkezdi Mosonmagyaróvár Város vízhálózatának tavaszi mosatását.
A mosatásra hétköznapokon 22:00 – 06:00 óra közötti időszakban kerül sor.
A mosatás várható befejezési ideje: 2018.04.26.
A mosatás időtartama alatt a város több pontján előfordulhat a vételezett víz elszíneződése, azonban ez nem befolyásolja annak fogyasztásra való alkalmasságát. A mosatás időtartama alatt a hálózatban időszakos nyomásingadozások előfordulhatnak.
 
Fenti időszakban kérjük a Fogyasztók megértését és türelmét.
 
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (Radnóti utca)

 
Felhívjuk a Tisztelt Lakók figyelmét, hogy az útfelújításhoz szükséges Ivóvezeték rekonstrukciós munkákat 2018. április 3.-án megkezdjük.
Helyszín: Mosonmagyaróvár, Radnóti Miklós utca.
Az ivóvezeték cseréje során nyitott munkaárkok, útszűkületek fogják a közlekedést akadályozni, ezért kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése végett.
Kérjük a gépjármű tulajdonosokat, hogy az értintett munkaterület mellett gépkocsikkal ne parkoljanak.
A vezetékcsere során időszakosan vízelzárások várhatóak, melyek időpontjairól külön értesíteni fogjuk Önöket.
A kivitelezés során felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban 6-14 óra között Salamon Sándor a 06/30 311-9205-ös telefonszámon vagy a helyszínen áll rendelkezésükre. A munkák befejezésének tervezett időpontja 2018.06.10.
Ezúton kérjük a fenti munkálatok idejére a lakosság szíves megértését és türelmét.
 
 

E-portál kérdőív

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Cégünk egy diplomamunka elkészítésében szeretne közreműködni, melynek az Aqua Szolgáltató Kft 8 hónapja működő E-portálja a tárgya.
 
Ezúton szeretnénk kérni minden kedves vállalkozó szellemű ügyfelünket, hogy a maximum 5 perc ráfordítással járó kérdőív kitöltésével segítse Csapó Júlia diplomamunkáját.
 
Segítségüket és közreműködésüket előre is köszönjük!
 
"
Kedves Válaszadó!
 
Csapó Júlia vagyok a Budapesti Corvinus Egyetem végzős hallgatója. Diplomamunkám témája a mosonmagyaróvári AQUA Kft. viziközmű szolgáltató elektronikus ügyfélszolgálata, az úgynevezett ePortál.
Ebben a kérdőívben az ezzel kapcsolatos hozzáállásokat és véleményeket szeretném felmérni mindazok körében, akik már használták vagy még nem próbálták ki ezt a lehetőséget.
 
A kérdőív kitöltése körülbelül 5 percet vesz igénybe.
A kitöltés teljesen anonim, az összesített válaszok kizárólag a dolgozathoz készített statisztikákhoz lesznek felhasználva.
Az kitöltést és segítségét előre is nagyon szépen köszönöm!
"
 

Áprilisi olajbegyűjtési időpontok

 
Áprilisban is folytatódik a nagysikerű háztartási használt olajbegyűjtési akciónk, melynek keretein belül továbbra is érvényes, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
Az időpontokról és helyszínekről az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 
 

LTD-308-as rendszám

 
Tisztelt Fogyasztóink segítségét szeretnénk kérni egyik járművünk eltűnt rendszámának (LTD-308) felkutatásában. Amennyiben valaki látta, vagy megtalálta, kéjük jelezze az 577-460 központi telefonszámunkon vagy adja le Mosonmagyaróváron a Timföldgyári út 4 szám alatt.
 
Segítségüket előre is köszönjük!
 
 

Tervezett karbantartási munkák (11. hét)

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az alábbi tervezett karbantartási munkát ütemeztük a jövő hétre.
 • Mosonmagyaróváron a Széchenyi út 13-24. közötti szakaszon vízszolgáltatás szüneteltetés várható vízbekötés cserék miatt 2018.03.20.-án, illetve 2018.03.22.-én 8 és 12 óra között.
Szeretnék kérni, hogy a jelzett időpontokban a házak előtti parkolókat lehetőség szerint legyenek szívesek szabadon hagyni!
 
 
A munkavégzésekből adódó kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 
 
 

Internet kiesés 2018.03.12.-én

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinak, hogy a mai napon (2018.03.12.) az internet szolgáltatónk sürgős, tervezett karbantartása miatt előreláthatólag 12 – 14 óra között, maximum 1 órás kiesésre kell számítanunk.
Ez idő alatt kiesés várható a levelező rendszerünkben, illetve az E-Ügyfélszolgálatunk elérésében.
Az okozott kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük.
 
 
 

Tervezett karbantartási munkák (10. hét)

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy az alábbi tervezett karbantartási munkákat ütemeztük az elkövetkezendő napokra.
 • Mosonmagyaróvár, Gabona rakpart utca, nyomáscsökkenés és vízszolgáltatás szüneteltetés várható 2018.03.08.-án 8-12 óra között.
 • Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca (Lőpor és Zrínyi út közötti szakasza), vízszolgáltatás szüneteltetése várható, 2018.03.09.-én 8-12 óra között.
A munkavégzésekből adódó kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 
 
 

Pályázati felhívás Havas András Víz és Innováció díjra

 
Pályázati felhívás
 
HAVAS ANDRÁS VÍZ ÉS INNOVÁCIÓ DÍJRA
 
A Magyar Víziközmű Szövetség Víz az Élet Alapítványának pályázata
35 évet be nem töltött fiatalok számára
 
A pályázat célja: A fiatal szakemberek részvételének erősítése és növelése a víziközmű-szolgáltatás jelenlegi gondjainak végiggondolásában és megoldásában, különös tekintettel a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődés elvének terjesztésére.
 
Pályázhatnak: főiskolai/egyetemi hallgatók és pályakezdő szakemberek 35 éves kor alatt. Lehetőség van közösen készített pályázat benyújtására is.
A pályázat lehet: tanulmány, esszé, folyóirat cikk, kutatási beszámoló, gyakorlati eredmények összefoglalása.
 
A pályázatok benyújtásának és elbírálásának módja: A pályázatot magyar nyelven, elektronikus formában kell elkészíteni és a rozmaring.kata@maviz.org e-mail címre szükséges megküldeni.
Nagyobb terjedelmű pályázat több részletben, vagy tömörített állományként is küldhető a fenti e-mail elérhetőségre. Ha ez sem lehetséges, az anyagot 5 darab CD-n/pendrive-on postán, ajánlott küldeményként vagy a pályázat kiírójával egyeztetett más módon kérjük eljuttatni a Víz az Élet Alapítvány címére: 1368 Budapest, Pf.: 201.
A pályázat beadásakor mellékelni kell két szakmai ajánló írásbeli ajánlását, akik nem lehetnek a pályázó házastársa vagy rokona.
 
A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. április 12. (csütörtök). A határidő után benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.
 
A pályázatok elbírálását 5 tagú Bíráló Bizottság fogja végezni.
A pályázatok értékelésének főbb szempontjai:
• A pályamű összhangja a felhívásban szereplő célokkal
• A téma jelentősége, fontossága
• A probléma kezelésének, megoldásának ötletessége
• A megoldási javaslatok finanszírozhatósága
 
A nyertes pályázat díja: nettó 500.000,- Ft.
 
A díjátadásra 2018. június 06-án, az Országos Víziközmű Konferencián kerül sor
 
 
 
 

2018.03.10 szombati nyitvatartás

 
 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy – munkanap áthelyezés miatt – 2018. március 10-én szombaton az Állandó ügyfélszolgálati irodánk 7-13 óráig tart nyitva, a Timföldgyári út 4. szám alatt.
 
 
 
 
 

Március 22 - a Víz Világnapja (pályázatok)

 
Március 22. — a Víz Világnapja
 
Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap ez évi jelmondata: „Védd természetesen”. Az AQUA Szolgáltató Kft. rajzpályázati felhívással fordul a szolgáltatási területén működő óvodákhoz és általános iskolákhoz. A március 20-ig beadandó pályaművek témája a víz, mint érték, annak védelme és a szennyvíz tisztítása.
A víziközmű szolgáltató vállalat szintén sok éves hagyományként fordul az alap-, a közép- és a felsőfokú iskolák tanulóihoz, hogy a rajzversenyben meghirdetett témakörben ugyancsak március 20-ig adják le fotópályázatukat.
Az AQUA Kft. Nyitott Kapuk programja keretében visszatérőn kéri a tanintézményeket, hogy a Víz Világnapján 8 és 13 óra között látogassanak el megjelölt telephelyeire. Március 13-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.
 
 
 
 
 

Hogyan kerüljük el a fagykárokat?

 
A héten erőteljes lehülés várható, akár -15 fok alá is eshet a hőmérséklet. Ezért érdemes leellenőrizni a téliesített vízmérőket és aknákat.
 
A tartós téli hideg komoly károkat okozhat a fagy ellen nem védett vízmérőkben és vízhálózatban, ezért a kemény fagyok közeledtével el kell végezni a vízvezetékrendszer víztelenítését, téliesítését.
 
A fagy leginkább a néhány milliméteres vaslappal fedett aknában lévő vízmérőket veszélyezteti, ezért ezek védelme különösen fontos! Ahhoz, hogy tavasszal ne érjen kellemetlen meglepetésként bennünket pl. egy csőtörés miatti magas számla, érdemes megfontolni az alábbi tanácsokat, hiszen a kellő odafigyelés nélkül a csövek, vagy a vízmérők szétfagyhatnak:
 
- A hiányzó aknafedlapot pótolja, ha sérült, cserélje ki!
- Győződjön meg arról, hogy jól záródik az akna fedele!
- Az aknát és a vízmérőt leszigetelheti hungarocellel, pléddel vagy kartondoboz darabokkal.
- Fontos, hogy a tél folyamán többször ellenőrizze, nincs-e víz az aknában, és a fedele is jól le van-e zárva!
- A pincében és a zárt helyen lévő vízmérők, vízvezetékek esetén ellenőrizze a pinceablak épségét, szigetelését és tartsa azt zárva!
- Víztelenítse a vezetékeket, ha nem használja!
 
A vízhálózat és a vízmérő víztelenítése, a vízmérőakna fagyvédelmének
lépései:
 
- A vízmérő előtti főcsapot zárja el!
- A legfontosabb a rendszer teljes víztelenítése, hisz ha nem marad egy csepp víz sem a csövekben, akkor kizárt, hogy fagyás következzen be.
- Ellenőrizze, hogy a víztelenítés megtörtént-e a vízmérő aknában is!
- Takarja le a vízmérő akna fedlapját is!
- Javasoljuk, hogy télen nem használt ingatlanát rendszeres időközönként ellenőrizze!
 
Jelek arra, hogy télen mégis elfagyott a vízmérő:
- Nem forog a vízmérő, ha megnyitja a csapot,
- szilánkokra tört üveg a vízmérőn,
eldeformálódott számlálószerkezet,
- nem, vagy csak alig jön víz a csapból.
 
Forrás: maviz.org
 
 

Csőtörés Halászin

 
Értesítjük Tisztelt Fogyosztóinkat, hogy egy Halászit érintő csőtörés miatt ideigelenesen nyomáscsökkenésre kell számítani a javítási munkálatok befejezéséig.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Központi internet hiba

 
 Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy központi internet hiba miatt jelenleg bizonyos szolgáltatásaink nem elérhetők.
A hiba elhárításáig megértésüket és türelmüket kérjük!
 
14:30-kor a hiba elhárításra került. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!
 
 

Márciusi olajbegyűjtési időpontok

 
Márciusban is folytatódik a nagysikerű olajbegyűjtési akciónk, melynek keretein belül továbbra is érvényes, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
Az időpontokról és helyszínekről az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 

Jól halad az Erkel Ferenc úton a csatornabélelés

 
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat és a Mosonmagyaróváron közlekedőket, hogy jó ütemben haladnak az Ekel Ferenc úton a csatorna rekonstrukciós munkálatok, mely az aszfalt megbontása nélkül alkalmazott csatornabélelést jelent jelen esetben.
A munklatok közben fellépő forgalomkorlátozások miatt továbbra is megértésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Tervezett karbantartási munkák

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az alábbi tervezett karbantartási munkákat ütemeztük az elkövetkezendő napokra.
 • Mosonmagyaróvár, Magyar utca, karbantartási munkák, 2018.02.12, 8-13 óra között.
 • Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal utca, karbantartási munkák, 2018.02.14, 9-11 óra között.
 • Mosonmagyaróvár, Kígyó utca, karbantartási munkák, 2018.02.19, 9-13 óra között.
A munkálatokból adódó kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 

Erkel Ferenc út - csatorna rekonstrukciós munkálatok

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy február második hetétől előreláthatólag február végéig Mosonmagyaróváron, az Erkel Ferenc utca teljes szakaszát érintő szennyvíz csatorna rekonstrukciós munkálatok végzése miatt, időszakos forgalom korlátozások lassíthatják az arra haladókat.
A rekonstrukció úgynevezett kitakarás nélküli technológiával lesz megvalósítva, így a frissen aszfaltozott szakaszok nem kerülnek megbontásra!
Az okozott kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 

Karbantartási munkák 2018.01.30-2018.02.05

 
A kövezkező hetekre tervezett karbantartási munkálatok időpontjai és helyszínei:
 • 2018.01.30 Mosonmagyaróvár, Korház út (Magyar utca és Csaba utca közötti szakasza). 8-10 óra között. Karabantartási munkák.
 • 2018.02.01 Mosonmagyaróvár, Akác út, Benczúr út. 8-12 óra között. Karbantartási munkák.
 • 2018.02.02 Mosonmagyaróvár, Korház út (Csaba utca és a Gulyás Lajos út közötti szakasza). 8-12 óra között. Karbantartási munkák.
 • 2018.02.05 Mosonmagyaróvár, Kígyó utca. 9-14 óra között. Karbantartási munkák.
A jelzett időpontokban az érintett területeken víz szolgáltatás szüneteltésére kell számítani!
Az okozott kellemetlenségekért előre is elnézésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Februári olajbegyűjtési időpontok

 
Februárban is folytatódik az olajbegyűjtés. Az időpontokról és a helyszínekről az alábbi grafikán tájékozódhat:
(Kattintson a képre a nagyításhoz!)
 
 
 

Tervezett karbantartások 2018.01.22-26

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy tervezett karbantartási munkálatok miatt az alábbi helyeken kell vízszolgáltatás kimaradásra számítani:
 • 2018.01.22 Mosonmagyaróvár Határsor út, tűzcsap csere, 9-13 között.
 • 2018.01.24 Mosonmagyaróvár Szent István út (Mátyás király út - Liszt Ferenc út közötti szakasza), karabantartási munkálatok, 8-13 között.
Az okozott kellemetlenségek miatt előre is elnézésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Januárban újra kezdődik az olajbegyűjtés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018 Januárjában újra elérhető lesz az olajbegyűjtési akciónk keretein belül a használt háztatrási olaj begyűjtése a grafikán látható időpontokban és helyszíneken.
 
 

Csőtörés elhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel Dunaszigeten

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy csőtörés elhárítási munkálatok miatt a mai napon (2017.12.12-én) a vízszolgáltatás szünetel Dunaszigeten a Galambos, Fő és Cikola utcákban, valamint Nagyszigeten. A csőtörés gerinc vezetéket érint. Előreláthatólag a javítás 5 órát vesz igénybe. A szolgáltatás így leghamarabb 17 óra körül indulhat újra. A kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Karbantartási munkák 2017.12.08

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy csötörés elhárítási munkálatok miatt 2017.12.08.-án előreláthatólag 8-14 óra között a vízszolgáltatás szünetel Hanság út és 86-os út kereszteződésében, valamint a 86-os út Lőpor és Zrínyi út közé eső szakaszában. Továbbá az elhárítás ideje alatt a 86-os út és a Hanság út kereszteződésében a 86-os útról nem lehet a Hanság út felé kanyarodni.
A kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük.
 
 

Hogyan készül?

 
A Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével forgatta le Gyetván Csaba, a magyar Hogyan készül? műsorok készítője következő kisfilmjét, amelynek a témája, hogy hogyan jut el az ivóvíz a csapokba, valamint, hogy hogyan tisztul meg a szennyvíz?!
A teljes kisfilm 2017. november 19-én vasárnap debütált az Ozone TV-n és azóta is többször játszották újra.
 
 
 
 

Vízmérő aknák téliesítése

 
Az Aqua Szolgáltató Kft. kéri a kedves fogyasztókat, hogy idén is figyeljenek oda a vízmérőaknák téliesítésére.
 
Már az ősz végén, a tél beállta előtt javasoljuk a vízmérőaknák felkészítését a hideg időre. Az elfagyás megelőzése érdekében érdemes odafigyelni arra, hogy a vízmérőaknák fedelét a fagyok beállta előtt csukják le, a kerti csapokat pedig zárják el és ürítsék le a lakók. Érdemes még a vízmérőaknákban a vezetéket, a szerelvényeket és a vízmérőt szigetelő anyaggal beburkolni. Lakatlan házaknál a tél beállta előtt mindenképpen szükséges az aknában a vízmérő előtt a vezetékeket elzárni és a házak belső - használaton kívüli - vezetékeit vízteleníteni.
 
 
 

Közkutak téliesítése

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a közkutak téliesítése (lezárása) megtörtént, valamint az Erzsébet téren található szökőkút is leállításra került a fagykárok megelőzése érdekében.
 
 

Tervezett csőtörés javítás 2017.11.13

 
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2017.11.13.-án Mosonmagyaróváron a Benczúr utcában csőtörés javítása miatt időszakos vízhiányra kell számítani.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

Karbantartási munkák 2017.11.08-2017.11.09

 
Felhívjuk a kedves fogyasztóink figyelmét, hogy karbantartási munkák miatt 2017 november 8.-án 8 óra és 11 óra között a Kökény utcában, valamint 2017 november 9.-én a Zichy utcában a vízszolgáltatás szünetel!
Amennyiben az időjárás a munkavégzést nem teszi lehetővé, úgy a vízkorlátozás a következő munkanapra vonatkozik.
 
Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre a 96/ 577-460-as telefonszámon.
 
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Ismét csalók járják szolgáltatási területünket

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ismételten csalók járják szolgáltatási területünket!
 
Amiről értesültünk, hogy most vízminőség ellenőrzés céljából szeretnének bejutni a lakásba, illetve időpontot egyeztetni a vizsgálathoz.
A bejelentés Máriakálnokról érkezett, de bárhol felbukkanhatnak, ezért ismételten kérjük Önöket, hogy ha visszaélést, vagy gyanús tevékenységet észlelnek értesítsék a 24 órás diszpécserszolgálatunkat, vagy a rendőrséget.
 
Kollégáink minden esetben Aqua egyenruhában, Aqua logós autóval érkeznek és kérhető tőlük az Aqua igazolvány, vagy bármikor beazonosíthatók a 577-460-as éjjel-nappal hívható központi számunkon!
 
Idegeneket és kétes kinézetű alakokat ne engedjenek be lakásukba.
 
Ha gyanús személyek keresik fel Önöket próbálják meg felírni nevüket (ha bemutatkoznak) és az autó típusát, rendszámát!
 
Segítségüket és megértésüket köszönjük!
 
 

Téli időszámítás: 2017.10.29

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
A nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, és október utolsó vasárnapjáig tart.
 
A téli időszámítás kezdete: 2017. október 29. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.
 
Az óraátállítás története:
 
Egyes források szerint az óratállítás ötletét már maga Benjamin Franklin is felvetette, de tervét nem sikerült kiviteleznie. A világon elsőként 1916-ban az USA vezette be a nyári időszámítást energiatakarékossági okok miatt. Ezt hamarosan átvette a Föld számos országa is, beleértve Magyarországot is. Nálunk nem alkalmazták folyamatosan, voltak olyan évek, amikor nem volt óraátállítás.
 
A nyári időszámítást Európában az Unió 1997-ben szabályozta és egységesítette.
 
 
 

Novemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
 
Novemberben is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk, mely egyben a 2017-es év utolsó begyűjtése lesz! Az időpontokról és helyszínekről az alábbi grafikán tályékozódhat!
 
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +3630/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

Felhívás! Csalók járnak az Aqua szolgáltatási területén.

 
Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy az Aqua Szolgáltató Kft szolgáltatási területét csalók járják.
A cégünk alkalmazottainak adják ki magukat és csatornatisztítást, szippantást ajánlanak fel kétes összegekért.
 
Cégünk alkalmazottai minden esetben Aqua logós autóval jelennek meg és Aqua Szolgáltató Kft-s munkaruhát viselnek.
Telefonon keresztül bármikor beazonosíthatóak a 96/577-460-as központi számon, mely éjjel-nappal hívható.
 
Ha valaki úgy véli, hogy a csalók járhatnak Önöknél kérjük írja fel a rendszámot és az autó típusát és jelentse a fenti telefonszámon.
 
Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!
 
 

Októberi olajbegyűjtési időpontok

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Októberben is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk. Az időpontokról és helyszínekről az alábbi grafikán tályékozódhat!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +3630/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

Szeptemberi olajbegyűjtési időpontok

 
Szeptember hónapban is folytatódik olajbegyűjtési akciónk.
Az időpontokról olajbegyűjtési oldalunkon tájékozódhat, valamint a lent található grafikán.
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +36 30/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
 
 

E-Ügyfélszolgálat regisztrációs segédlet

 
Összeállítottunk egy leírást, mely segítségével még könnyebben tud regisztrálni új E-Ügyfélszolgálati felületünkre.
 
 

Karbantartási munkálatok 2017.08.02

 
Felhívjuk a Tisztelt fogyasztóink figyelmét, hogy karbantartási munkák miatt 2017.08.02.-án 8 és 11 óra között a vízszolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Bartók Béla úton.
 
 
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Hőségriadó 2017.08.01

 
Keddtől péntek éjfélig az egész országra hőségriadót rendelt el Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az év eddigi legerősebb hőhullámáról írt hétfő délután.
 
 
 

Augusztusi olajbegyűjtési időpontok

 
Augusztus hónapban is folytatódik olajbegyűjtési akciónk.
Az időpontokról olajbegyűjtési oldalunkon tájékozódhat, valamint a lent található grafikán.
 
 

Versenyképességi törvény módosítása

 
A Magyar VÍziközmű Szövetség ezúton hívja fel a lakosság figyelmét a versenyképességi törvény módosításával kapcsolatban megjelent közlemények pontosságára.
 
 

Másodfokú hőségriasztás 2017.07.20

 
MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS LÉPETT ÉLETBE ÉJFÉLTŐL
 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. július 20. (csütörtök) 00:00 órától július 23. (vasárnap) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a meleg időjárás idején fogyasszanak több folyadékot, ne várják meg a szomjúságérzetet. Lehetőség szerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, valamint figyeljenek bőrük védelmére is. Javasoljuk a megfelelő napvédő készítmények alkalmazását, illetve a leégés ellen védő ruházat viselését is. Amennyiben tehetik, tartózkodjanak árnyékban, légkondicionált helyiségekben a legmelegebb órákban, és kerüljék a megterhelő fizikai munkát.
 
Azon légkondicionált helyiségek listája, amelyeket bárki igénybe vehet, elérhető katasztrófavédelem weboldalán az alábbi linken:
http://www.katasztrofavedelem.hu/letoltes/lakossag/hoseg/klimatizalt_helyisegek_listaja_2017.xls
 
 
 
 
 

Ön már használja az új Mobil Applikációnkat?

 
Örrömmel tájékoztatjuk, hogy, ha már regisztrált az új E-Ügyfélszolgálatunkra weboldalunkon (www.aquakft.hu), akkor egyszerűen letöltheti mobil applikációnkat (https://aqua.eforgalom.hu/mobil_applikacio), mely segítségével kényelmesen tud diktálási időszakban mérőóra állást diktálni, lekérni aktuális egyenlegét, valamint időpontot is tud foglalni ügyfélszolgálatainkra. Regisztráljon és élvezze a mobil applikáció nyújtotta előnyeit Ön is!
 
 

Bankkártyás befizetési lehetőség aktiválva

 
Örömmel értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a mai naptól élesítve lett az Online felületünkön a bankkártyás befizetési lehetőség, így már kényelmesen otthonról is intézheti számlabefizetését bankkártyája segítségével.
 
 

E-Ügyfélszolgálat éles üzem

 
E-Ügyfélszolgálat!

 
Örömmel tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat, hogy a mai napon (2017.07.10-én) elindult Online E-Ügyfélszolgálati felületünk, mely weboldalunkról érhető el.
 
 

E-Ügyfélszolgálat beharangozó

 
Örömmel tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat, hogy 2017.07.10-én elindul Online E-Ügyfélszolgálati felületünk, mely weboldalunkról érhető el.
 
Célunk egy könnyen elérhető, kényelmes és gyors, teljes körű tájékozódást és ügyintézést nyújtó felület létrehozása volt. Ennek eredményeként olyan funkciókat, folyamatokat kínálunk, melyek segítségével ügyfeleink számos ügyet maguk intézhetnek. Használatával bárhonnan, a nap 24 órájában, csupán néhány kattintással biztonságosan rögzítheti mérőóra állását akár mobil applikációnkon keresztül is, megtekintheti számlaegyenlegét, bankkártyás fizetést indíthat, számlamásolatot igényelhet, időpontot foglalhat, módosíthatja személyes adatait.
 
Intézze ügyeit otthonról, kényelmesen!
 
 
 
 

Jogszabály változás

 
Kedves Felhasználóink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 1-jétől hatályos jogszabályi előírás szerint ha a felhasználási helyen a Felhasználó személye megváltozik, a korábbi és az új Felhasználó illetőleg Elkülönített vízhasználó együttesen a változást legkésőbb – kivéve a Felhasználó elhalálozása esetén – a birtokátruházástól számított 15 napon belül kötelesek a víziközmű-szolgáltatónak bejelenteni. A Felhasználó elhalálozása esetén az örökös az elhalálozás tényét legkésőbb annak tudomására jutása napjától számított 60 napon belül köteles a víziközmű-szolgáltató számára bejelenteni.
 
 
 
 

Júliusi olajbegyűjtési időpontok

 
Július hónapban is folytatódik az olajbegyűjtés. Az időpontokról és a helyszínekről a megújult grafikán tájékozódhatnak.
 
 

Másodfokú hőségriasztás

 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
 
Az EMMI Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárság értesítette a megyei kormánymegbízottakat a hőségriadóról, egyúttal kérte, hogy az illetékességi területükön működő egészségügyi szolgáltatókat és megyei védelmi bizottságokat is tájékoztassák. Jelenleg további intézkedésekre nincs szükség.
 
Felhívjuk azonban a lakosság figyelmét, hogy a meleg időjárás idején fogyasszanak több folyadékot, ne várják meg a szomjúságérzetet. Lehetőség szerint 11 és 15 óra között ne tartózkodjanak a napon, valamint figyeljenek bőrük védelmére is. Javasoljuk a megfelelő napvédő készítmények alkalmazását, illetve a leégés ellen védő ruházat viselését is. Amennyiben tehetik, tartózkodjanak árnyékban, légkondicionált helyiségekben a legmelegebb órákban, és kerüljék a megterhelő fizikai munkát.
 
Azon légkondicionált helyiségek listája, amelyeket bárki igénybe vehet, elérhető a katasztrófavédelem weboldalán az alábbi linken:
 
 
 
 
 
 

Júniusi olajbegyűjtési időpontok

 
Elérhetőek a júniusi olajbegyűjtési időpontok
 
 

Májusi olajbegyűjtési időpontok

 
Májusban is folytatódik az olajbegyűjtési akciónk.
 
 

Víz világnapja - fotó és rajzpályázat - eredmények

 
A 2017-es évben is meghirdetésre került a Víz világnapja alkalmával az immár hagyományos fotó- és rajzpályázat, melyre több mint 200 rajz és fotó érkezett be a határidőig.
 
A fotók és rajzok elbírálást követően az alábbi pályázók értek el helyezéseket. Ezúton is gratulálunk nekik és külön köszönet a felkészítőknek is!
 
A pályázat résztvevőinek alkotásait a mai naptól (2017.04.12) két héten keresztül megtekinthetik az érdeklődők a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban.
 
 
 

Áprilisi olajbegyűjtési időpontok

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az olajbegyűjtési akciónk áprilisi időpontjai már elérhetőek!
A helyszínekről és időpontokról az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 
 

Csőtörés miatti időszakos vízhiány várható (2017.03.16)

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy egy főnyomóvezetéket érintő csőtörés miatt időszakos vízhiányra kell számítani az alábbi településeken:
Mosonudvar, Újrónafő, Mosonszolnok, Jánossomorja, Várbalog, Albertkázmérpuszta.
 
A hiba elhárítása megkezdődött.
A javítás ideje alatt fellépő kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!
 
 

Felhívás!

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a Móra lakótelepen és az Erkel utcában a szennyvízcsatorna hálózat dugulásos problémái.
A kollégák tapasztalati és a mellékelt fotók alapján látható, hogy a hibák elsősorban, a csatornahálózatba kerülő, de nem odavaló tárgyak és egyéb anyagok miatt fordulnak elő.
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a nedves törlőkendő, rongy egyéb textil anyagok rengeteg problémát okoznak a hálózaton, ezért kérjük ne használják a csatornát szilárd hulladékok eltüntetésére.
 
A mellékelt fotókon látható, hogy botokat, drótokat és köracél darabokat is találtunk az aknákban. Ezek csak az aknafedlapok nyílásain keresztül tudnak bekerülni. Kérjük, ha azt tapasztalják, hogy valaki ilyen tárgyakat szeretne az aknafedlapon keresztül a hálózatba dobni értesítse társaságunkat.
 
 
 
 

Víz világnapja - fotó és rajzpályázat

 
A Víz világnapja alkalmából hirdette meg az Aqua Szolgáltató Kft. immár hagyományos rajz- és fotópályázatát az óvodásoknak és iskolásoknak. Az elkészült műveket március 20-ig várjuk.
 
 

Hamarosan indul az Internetes ügyfélszolgálatunk

 
Örömmel tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy cégünk új internetes ügyfélszolgálati felülete és mobiltelefonon keresztül intézhető ügyek letölthető applikációja várhatóan 2017. tavasszal elérhető lesz!
Célunk, hogy ügyeiket könnyen és gyorsan intézhessék interneten keresztül.
A pontos időpontról külön tájékoztatjuk Önöket!
 
 
 
 

Ivóvíz korlátozás rekonstrukciós munkálatok miatt

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017.03.01.-én szerdán 8 és 12 óra között Mosonmagyaróváron a Gyári út, Huszár Gál út és Szél út szakaszait érintő ivóvíz korlátozásra kell számítani ivóvíz rekonstrukciós munkálatok miatt! Megértésüket előre is köszönjük!
 
 

2017-ben folytatódik az olajbegyűjtés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017 februárjában folytatódik a nagy sikerű olajbegyűjtési akciónk!
A helyszínekről és időpontokról az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
 
 

Januárban még elmarad az olajbegyűjtés

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy technikai okok miatt elmarad a januári olajbegyűjtési akciónk!
 
 

Telekom bővítés - telefonos elérés kimaradás

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.12.12.-én a Telekom mosonmagyaróvári munkálatai miatt elképzelhető, hogy ideiglenesen nem lesz elérhető központi telefonszámunk 8-18 óra között. A kellemetlenségekért előre is elnézésüket és megértésüket kérjük!
A probléma még nem hárult el, ezért előreláthatólag 2016.12.13.-án is fennáll a probléma.
 
 

Idén már nem lesz több olajbegyűjtés!

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az olajbegyűjtési akciónk a 2016-os évre nézve véget ért, azaz decemberben már nem lesz olajbegyűjtési nap. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a 2017-es évben újult erővel folytatjuk sikeres begyűjtési akciónkat!
 
 

Csatornarekonstukció Mosonmagyaróváron

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.11.17.-ei nappal megkezdődik Mosonmagyaróváron a Magyar utca, Honvéd utca és a Linhardt György utca csatornarekonstrukciója. A munkavégzés ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani a jelzett utcáknál. Megértésüket köszönjük!
 

Novemberben is olajbegyűjtés

 
Novemberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 
 

Októberben is olajbegyűjtés

 
 
Októberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 
 

Csalók próbálnak pénzt szerezni az Aqua szolgáltató nevében!

 
Az Aqua Szolgáltató Kft. felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy az elmúlt napokban több lakásba próbáltak bejutni illetéktelenek az Aqua Szolgáltató Kft-re hivatkozva!
 
A csalók házról házra járnak és pénzt követelnek a fogyasztóktól tartozás kiegyenlítés címén, miközben az Aqua dolgozóinak adják ki magukat.
 
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a helyszíni tartozásbehajtásokat az Aqua esetében minden alkalommal férfiak végzik. Az Aqua munkatársai kizárólag Aqua logós munkaruhában érkeznek és érvényes Aqua igazolvánnyal rendelkeznek. Amennyiben bárhol az Aqua Szolgáltató Kft-re hivatkozva próbálnak bejutni az ingatlanba idegenek, kérjük, kérjenek tőlük azonosító okmányokat! Vagy az 577-460-as telefonszámon kérjenek azonosítást.
 
Az Aqua Szolgáltató Kft nem rendelkezik fekete színű Ford típusú gépkocsival, amit az egyik bejelentő írt le!
 
Kérjük, hogy saját érdekükben a fentiek szerint járjanak el! Köszönjük együttműködésüket!
 
 
Az Aqua Szolgáltató Kft megtette a lépéseket a hatóság felé és eljárást kezdeményezett az ismeretlen tettesek ellen.
 
 

Hálózatszerelő munkatársakat keresünk

 
HÁLÓZATSZERELŐ munkatársakat keresünk a DUNAKILITI IVÓVÍZHÁLÓZATRA és a MOSONMAGYARÓVÁRI IVÓVÍZHÁLÓZATRA.
 
A munka betöltéséhez szükséges B kategóriás jogosítvány. Az állás azonnal betölthető.
 
 

Karbantartó és csőhálózati szerelő munkatársakat keresünk

 
Karbantartó és csőhálózati szerelő munkatársakat keresünk az AQUA Kft. dunakiliti szennyvízhálózatára és vízműtelepére.
 
Minimum iskolai végzettség: szakmunkás bizonyítvány. 
Munkavégzés helye: az AQUA Kft. dunakiliti telephelye. 
Munkabeosztás: egyműszakos munkavégzés. 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
 

Szeptemberben is olajbegyűjtés

 
Szeptemberben is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Augusztusban is olajbegyűjtés

 
 Augusztusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Júliusban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Júliusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

2016.07.01.-én Jánossomorján nem lesz ügyfélszolgálat!

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.07.01.-én pénteken a jánossomorjai polgármesteri hivatalban lévő ügyfélszolgálati irodánkban nem lesz ügyfélfogadás, mert 2016. július 1-jén a köztisztviselői nap alkalmából az önkormányzati hivatal és az okmányiroda zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
 
 
 

Másodfokú hőségriasztás

 
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, 2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
 
 

Változik az Aqua Kft ügyfélszolgálatának nyitva tartása

 
Változik a pénzügyi ügyfélszolgálat nyitva tartása
 
Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy az Önök kérésének megfelelően, cégünk pénzügyi ügyfélszolgálati irodájának (AQUA Szolgáltató Kft., 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.) nyitva tartásában 2016. július 1-től változás lesz:
 
 
Változik az Aqua Kft ügyfélszolgálatának nyitva tartása
 
 
 
 
 

Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton

 
Értesítjük fogyasztóinkat és Mosonmagyaróvár lakosságát, hogy munkatársaink június 6. hétfő és június 9. csütörtök között útfelbontással és forgalomkorlátozással járó munkát végeznek Mosonmagyaróváron a Szent István Király út 120. szám közelében.
 
 
 
 
 
Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton
 
Útfelbontás és forgalomkorlátozás a Szent István Király úton
 
 
 

Júniusban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Júniusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

VÁLTOZÁS A FIZETÉSI HATÁRIDŐBEN ÉS A MÉRŐÁLLÁS DIKTÁLÁSÁNAK IDŐPONTJÁBAN!

 
Tisztelt Felhasználónk!
 
Az Önök kérésének megfelelően a számlákat – a többi szolgáltatóhoz hasonlóan – hamarabb tudjuk eljuttatni Önökhöz.
Ezért változik a fizetési határidő és így a diktálási időszak időpontja is.
Fentiek miatt tisztelettel kérjük, hogy a mérőóra állásokat ELŐSZÖR JÚNIUS HÓNAPBAN (személyesen, telefonon, írásban, elektronikus módon), majd minden hónap 20 - 25. napok között szíveskedjen eljuttatni.
Számlázási szempontból a fent megadott időszakban eljuttatott óraállásokat áll módunkban figyelembe venni.
 
 
Megértésüket köszönjük!
 
Mosonmagyaróvár, 2016. május 6.
 
 

Májusban is olajbegyűjtés

 
Májusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2016.04.13 és 2016.04.19

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.04.13.-án Mosonmagyaróváron az Osztermayer úton valamint 2016.04.19.-én a Tímár utcában előreláthatólag 8 és 12 óra között szolgáltatás kimaradásra kell számítani. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!
 
 

Áprilisi olajgyűjtési időpontok

 
Módosultak áprilisban az olajbegyűjtési időpontok.
A friss adatokat a következő táblázatban tekinthetik meg.
 
 

Karbantartó munkatársat keresünk

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. felvételt hirdet
karbantartó munkakörbe, feketeerdei ivóvíz telephelyre.
 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
 
 
 

Áprilisi olajbegyűjtés időpont változás

 
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az előre meghirdetett időpontokban technikai okok miatt változás történt, ami előreláthatólag a 2016.04.04 - 2016.04.08 közötti időpontokat érinti. A kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
Az új időpontok:
 
Április 4.-e helyett Április 18.-a.
Április 5.-e helyett Április 19.-e.
Április 6.-a helyett Április 20.-a.
Április 7.-e helyett Április 21.-e.
Április 8.-a helyett Április 22.-e.
 
 

Áprilisban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Áprilisban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

„Vizek és mesterségek” rajz- és fotópályázat - Megszületett a döntés

 
Megszületett a döntés az AQUA Szolgáltató Kft. a 2016-os Víz világnapja alkalmából meghírdetett „Vizek és mesterségek” című rajz- és fotópályázatával kapcsolatban. A nyertesesket a Húsvét utáni héten személyesen keressük meg.
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2016.03.08

 
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2016.03.08.-án Mosonmagyaróváron előreláthatólag 8 és 10 óra között az alábbi három út szakaszokon kell szolgáltatáskimaradásra számítani. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük. Az érintett szakaszok: Vadvirág út, Pozsonyi út és a Ligetsor út.
 
 

Márciusban is olajbegyűjtés

 
Márciusban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 
 

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt

 
Március 13-ig meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt és továbbra is keressük munkatársainkat KÖZMŰHÁLÓZATI SZERELŐ munkakörbe, az AQUA Kft. hédervári telephelyére, valamint HÁLÓZAT SZERELŐ munkakörbe, mosonmagyaróvári kivitelezési csoportunkba.
 
 
Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt
 
Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt
 
 
 

Víz világnapja 2016

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2016-ban is várjuk a Víz világnapjára a fotó és rajzpájázatra az éreklődőket, melyről részletes leírást az alábbi linken találnak.
 
További rendezvényekről az alábbi címen tájékozódhatnak: www.vizvilagnap.hu
 
 
Valamint a Mavíz honlapján.
 

Munkatársakat keresünk!

 
KÖZMŰHÁLÓZATI SZERELŐ munkakörbe, az AQUA Kft. hédervári telephelyére, valamint HÁLÓZAT SZERELŐ munkakörbe, mosonmagyaróvári kivitelezési csoportunkba.
 
 
 
 
 
 
Munkatársakat keresünk!
 
Munkatársakat keresünk!
 
 
 

Februárban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Februárban is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

2016-ban is folytatódik az olajbegyűjtés

 
2016 januárjában is folytatódik Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Elmarad a szombati olajbegyűjtés

 
Értesítjük ügyfeleinket, hogy december 19-én, szombaton elmarad az olajbegyűjtés.
A használt háztartási olajat az AQUA Kft. olajbegyűjtő autója a további napokban ez eredeti terv szerint gyűjti be.
 

Decemberben is folytatódik az olajbegyűjtés

 
 Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Fogyasztói Tájékoztató

 
 Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2015. év végén három számlát küldünk ki. Tájékoztató levelünket itt olvashatják.
 

Burkolatjavítási munkák 2015.11.09-2015.11.11

 
Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy az Aqua Szolgáltató Kft. 2015.11.09.-10-11-én, vagyis hétfőn kedden és szerdán Mosonmagyaróváron a Terv utca Szekeres Richárd utca és a Gorkíj utca közötti szakaszán az aknafedlapok körül burkolatjavítási munkálatokat fog végezni. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak.
Megértésüket köszönjük.
 
 

Téliesíteni kell a vízórákat

 
Itt az ideje a vízmérők téliesítésének, mert az elfagyott vízmérők akár több százezer forintos kárt is okozhatnak a fogyasztóknak. Néhány perc ráfordításával, és otthoni környezetünkben megtalálható szigetelő anyagok segítségével azonban könnyedén megelőzhetjük a fagykárokat.
 
 

Novemberben is folytatódik az olajbegyűjtés

 
Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszíneit és időpontjait az alábbi képeken tekintheti meg!
 
 

Munkálatok a Városház utcában

 
Tisztelt Fogyasztóink!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk megkezdte a Mosonmagyaróváron a Városház utcában csatornarekonstrukciós munkálatait. A munkálatok ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra, illetve útszűkületekre kell számítani az érintett szakaszon, vakamint a Soós János út felől egyirányúsított forgalommal kell számolni.
A munkálatok befejezésére várhatóan két héten belül lezajlik.
 
Kérjük a lakosság megértését és együttműködését!
 
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 

Olajbegyűjtés Októberben is!

 
Továbbra is folytatódik a Használt olajbegyűjtési akciónk!
 
Fontos változás, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszínéről és időpontjairól, az alábbi linken tájékozódhat, vagy az alábbi képeken tekitnheti meg azokat!
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradadás 2015.10.06

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.10.06.-án előreleláthatólag 8 - 12 óra között szolgáltatáskimaradásra kell számítani Mosonmagyaróváron a Tündérfátyol utcában. A kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük.
 
 

2015.09.11-re tervezett olajbegyűjtési nap áthelyezésre kerül!

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy előzetesen 2015.09.11, pénteken, Halászi községben esedékes olajbegyűjtési nap technikai okok miatt 2015.09.14, hétfői napra kerül áthelyezésre. Változatlan utcákkal és időpontokkal:
 
Halászi község:
2015. szeptember 14. (hétfő) Bem u. – Damjanich u. – József A. u. – Ságvári E. u. – Jókai u. – Fürst S. u. – Vadvirág u. – Jégvirág u. (15:15-17:00); Dankó P. u. – Kossuth L. u. – Rákóczi u. között (17:00-18:45)
 
Az okozott kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük!
 
 

2015.08.08 Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása

 
Tisztelt Felhasználóink!
 
Értesítjük Önöket hogy 2015. augusztus 8-án a Központi ügyfélszolgálati irodánk 07-13 óráig tart nyitva.
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 

Csatornarekonstrukció Mosonmagyaróváron

 
Tisztelt Fogyasztóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk megkezdte a Mosonmagyaróvár Terv utca csatornarekonstrukciós munkálatait. Ennek keretében első ütemben a MOFÉM telep – Szekeres Richárd út közötti szakaszon kerül megújításra a csatornahálózat. A munkálatok ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra, illetve útszűkületekre kell számítani az érintett szakaszon.
A munkálatok befejezésére várhatóan 2015. szeptember végén kerül sor.
 
Kérjük a lakosság megértését és együttműködését!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

E-mail szerver karbantartás 2015.07.18.-én!

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat és partnereinket, hogy a levelező szerverünk karbantartása miatt a mai napon 03:30-tól a karbantartás végéig 23:30-ig a levél fogadás és küldés szünetel, ezért kérjük Önöket, hogy a jelzett időpontok között ne küldjenek levelet! Amennyiben már elküldte levelét kérjük küldje el újra! Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 

E-mail fogadási probléma 2015.07.15.-én!

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy, aki 2015.07.15.-én e-mail-ben kereste meg cégünket, legyen szíves újra elküldeni az üzenetét, mert átmeneti probléma volt a levelező rendszerünkben! Megértésüket köszönjük!
 
 

Olajbegyűjtés júliusban is!

 
Folytatódik a nagysikerű begyűjtési akciónk!
 
Fontos változás, hogy az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a 06/30-3775316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy az olajért.
 
A begyűjtések helyszínéről és időpontjairól, az alábbi linken tájékozódhat!
 
 

LEJÁRT HITELESSÉGŰ MELLÉKVÍZMÉRŐK KÖTELEZŐ CSERÉJE

 
 
Tájékoztatjuk, hogy az 58/2013.(II.27.) Kormányrendelet alapján Ön, mint tulajdonos, akinek a fogyasztását mellékvízmérővel mérjük, a jogszabály szóhasználata szerint „Elkülönített vízhasználónak” minősül. Ezért az Ön kötelessége, hogy a lejárt hitelességű mellékvízmérők cseréjét elvégeztesse.
 
Az érintett Felhasználóinkat postai úton értesítjük.
 
Tájékoztató levelünket, és a Megrendeléshez szükséges nyomtatványokat az alábbi linkekre kattintva érheti el.
 
 
 
 
 

Vízmérő telepítése ÁTALÁNYDÍJAS fogyasztási helyeken

 
Vízmérő telepítése ÁTALÁNYDÍJAS fogyasztási helyeken
 
A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény, a 2013. december 26-i módosítását követően az átalánydíjas felhasználási helyek megszüntetését írja elő. A törvény értelmében az átalánydíjas felhasználási helyeket a felhasználóknak legkésőbb 2015. december 31-ig fogyasztásmérő berendezéssel kell ellátniuk.
 
Tájékoztatóinkat az alábbi hivatkozásra kattintva érhetik el
 
 
 

Értesítés az Üzletszabályzatunk változásairól

 
 Értesítés az Üzletszabályzatunk változásairól
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.06.23.-án

 
Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.06.23.-án Hegyeshalomban a Petőfi utcában előreláthatólag 8 órától 12 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Használt olaj begyűjtés - 2015 Június

 
 Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ebben a hónapban is folytatódik a nagysikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk.
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.06.01.-én

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.06.01.-én Mosonmagyaróváron a Tímár utcában tűzcsap javítás miatt előreláthatólag 9 órától 12 óráig víz szolgáltatás kimaradásra lehet számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Olajgyűjtés májusban is!

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy májustól folytatódik a nagy sikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk.
Bővebb információkat a gyűjtés pontos idejéről és helyszíneiről a mellékelt képeken vagy a letölthető pdf-ben olvashat.
 
 

Vízhálózat szerelőt keresünk!

 
Jánossomorjai helyismerettel rendelkező VÍZHÁLÓZAT SZERELŐ SZAKMUNKÁST keresünk.
 
ELVÁRÁSOK:
• legalább szakmunkás/szakiskolai végzettség
• megbízhatóság
• önálló munkavégzés
 
Az álláshely azonnal betölthető!
 
Jelentkezni a 06/30-85-85-351 telefonszámon lehet.
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.04.09

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy előreláthatólag 2015.04.09.-én 8 órától 12 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani Mosonmagyaróváron a Nap utcában. Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
 

Együttműködés az egyetemmel - szakmai cikkek

 
Az alábbi szakmai cikkeket olvashatja el:
 
 
 
 
 
 
 
 

Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe

 
Cégünk felvételt hirdet diszpécser és csőszerelő munkakörbe. Mindkét pozíció azonnal betölthető, a jelentkezési határidő április13! 
 
Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe
 
Cégünk munkatársakat keres diszpécser és csőszerelő munkakörbe
 
 
 

Tűzcsapok karbantartása

 
Nemrég megkezdtük, és április végéig folyamatosan végezzük a mosonmagyaróvári tűzcsapok tavaszi karbantartását. Városszerte mintegy 700 tűzcsap állapotát ellenőrzik munkatársaink, a kontroll során gyakran kis időre megnyitják és átmosatják a kutat vízzel. A fagyok elmúltával a város közkútjait és ivókútjait is megnyitottuk, melyek vize egészséges, iható.
 
 
 

Márciusban folytatódik a használt olaj begyűjtése

 
Értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy márciustól folytatódik a nagy sikerű használt olaj és zsírbegyűjtési akciónk. A begyűjtés időpontjairól és helyszíneiről pontos információt az alábbi linken kaphat. A Begyűjtés ideje hétköznap 15-20 óra között történik, hétvégén 10-14 óra között.
Gyűjtse Ön is szelektíven a háztartásában elhasználódott olajat és zsírt, ezzel védve a környezetet és a lefolyórendszerét egyaránt!
 
Márciusban folytatódik a használt olaj begyűjtése
 
 
 
 
 

Víz Világnapja a Futurában

 
2015. március 20-án ismét megrendezzük a Víz Világnapját a Futurában. Az egész napos program során megtekinthetőek a "Jövőnk a víz" című vizuális pályázatunkra beérkezett művek, érdekes, vízzel kapcsolatos előadásokon vehetnék részt a látogatók, a gyerekeket vizes játszótér várja. A program zárásaként Bogi ad koncertet az Auditóriumban. Részletes programért kattintson a képre!
 
Víz Világnapja a Futurában
 
 
 
 
 

Pénzügyi ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása megváltozik!

 
Ezúton értesítjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálati irodáinak működése - az 58/2013.(II.27.), a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes végrehajtására vonatkozó Kormányrendelet – követelményeinek megfelelően 2015. március 1-jétől megváltozik! Rajkai és Dunakiliti Fiókirodáinkban az ügyfélszolgálat ettől az időponttól megszűnik.
Bővebb információkat a mellékelt képen olvashat.
Megértésüket köszönjük!
 
 
 
Pénzügyi ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartása megváltozik!
 
 
 
 
 

Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk

 
Pályázati kiírás
„Jövőnk a víz!” vizuális pályázat
Beadási határidő: 2015.03.10.
 
A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti a „Jövőnk a víz!” című vizuális pályázatát a cég szolgáltatási területén működő óvodák óvodásai, valamint általános és középiskolák diákjai számára. Várjuk minden lelkes fiatal munkáját, aki kedvet és tehetséget érez magában, hogy alkotásán keresztül bemutassa mit jelent számunkra a víz, miért a jövő kulcsfontosságú eleme?
 
 
 
 
Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk
 
 
 
 
 

Leitner László távozik az AQUA éléről

 
2015. május 15-én Leitner László távozik az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról, és a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. vezetőjeként folytatja szakmai pályafutását. Leitner László elmondása szerint két ilyen nagy volumenű vállalkozás vezetése külön-külön is teljes embert igényel, így választania kellett.
 
Az AQUA Kft. már egy kiválóan felépített szervezet, jól együttműködő csapattal. Az AQUA Kft. helyzetének stabilizálódása, a vállalkozás gördülékeny működése azt mutatja számomra, hogy elvégeztem a feladataimat, elérkezettnek látom az időt ahhoz, hogy távozzak a cég vezetéséből. A tervezett és rám bízott feladatokat elvégeztem, azokat lezártnak tekintem, a vállalkozás előtt álló új feladatok pedig már egy más típusú vezetést igényelnek, amelyre nem én vagyok a legalkalmasabb személy - indokolta döntését Leitner László.
 
 
 
 

Munkatársakat keresünk!

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. azonnali kezdéssel számlázó, adminisztrátor; szennyvíztechnológus; gépész és vízóra leolvasó munkatársakat keres!
Jelentkezni a fényképpel ellátott önéletrajzzal és motivációs levéllel 2015. február 15-ig a bognar.andrea@aquakft.hu e-mail címen lehet.
 
 
 
Munkatársakat keresünk!
 
 
 
 
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.01.21

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.01.21.-én 9 órától 13 óráig szolgáltatás kimaradásra lehet számítani Mosonmagyaróváron a Pozsonyi út Orgona és Béke út közötti szakaszán tűzcsap cseréje miatt. Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 

Szolgáltatás kimaradás 2015.01.19.-én

 
 Értesítjük Tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2015.01.19.-én 9 órától 13 óráig karbantartási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel Mosonmagyaróváron a Kossúth Lajos út páros oldalán a Liszt Ferenc és a Bauer Rudolf út közötti szakaszán!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

Várjuk az olajbegyűjtéssel kapcsolatos észrevételeket!

 
Kedves Fogyasztóink!
 
2015-ben is folytatódik a háztartásokban elhasználódott olaj és zsiradék ingyenes begyűjtése.
Az AQUA olajbegyűjtő autójával februártól találkozhatnak újra, az előre meghirdetetett időpontokban, a szokott módon kényelmesen és környezettudatosan szabadulhatnak meg a háztartásukban keletkezett veszélyes hulladéktól. A szolgáltatással kapcsolatos ötleteket és javaslatokat továbbra is szívesen fogadjuk a ugyfelszolg@aquakft.hu e-mail címen vagy a facebook oldalunkon.
Megkérjük a kedves fogyasztókat, hogy a begyűjtések közötti időszakokban gyűjtsék a használt olajat, így védve a környezetet és a saját lefolyórendszerét egyaránt.
Közreműködésüket köszöni: az AQUA Szolgáltató Kft.
 
 
 
 

Számlázási rendszer változása

 
Tisztelt Fogyasztónk!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. számlázási rendszere 2015. január hónapra vonatkozóan megváltozik.
 
A 2014. december havi számlát és a 2015. január havi számlát egy borítékban küldjük meg az Ön részére. A számlák fizetési határideje a számlákon szerepel.
 
Tisztelettel tájékoztatjuk továbbá, hogy a 2015. januárban beérkező mérőállásokat csak tájékoztató adatként tudjuk figyelembe venni, számlázási szempontból nem. Természetesen a számlázási rend 2015. február hónapra visszaáll az eddig megszokott rendszerhez.
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. kiemelt célja továbbra is az, hogy az igényeknek megfelelő, magas színvonalú közszolgáltatást biztosítson tisztelt Fogyasztói számára.
 
Megértését köszönjük!
 
AQUA Szolgáltató Kft.
 
 

Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés

 
Tisztelt Fogyasztónk!
Az AQUA Szolgáltató Kft. továbbra is szervezetten gyűjti a háztartásokban elhasználódott olajat. Kérjük Önt, hogy háztartásában gyűjtse össze a hulladékká vált étolajat és zsírt, majd azt a gyűjtőautónál szíveskedjen leadni. Ezzel nemcsak környezetét, de saját lefolyórendszerét is óvja, hiszen ha nem kerül olaj a lefolyóba, azzal megelőzheti a költséges duguláselhárítást. A káros használt olajat cégünk energiaként újrahasznosítja.
A begyűjtés pontos időpontjairól a képekre kattintva tájékozódhat.
Köszönjük együttműködését!
 
 
 
 
Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés
 
Folytatódik a lakossági használt olaj- és zsírbegyűjtés
 
 
 

Ideje szigetelni a vízórákat és a kerti csapokat!

 
Egy elfagyott vízóra vagy kerti csap rengeteg kellemetlenséggel és magas költséggel járhat, ezért gondoskodjon időben a téliesítésükről! Ha eddig még nem szigetelte őket, ne habozzon tovább, tegye meg ma!
 
 
 
Ideje szigetelni a vízórákat és a kerti csapokat!
 
 
 
 
 

Háztartási használt olaj begyűjtés

 
Tisztelt Fogyasztónk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az AQUA Szolgáltató Kft. októbertől kezdődően minden hónapban szervezetten begyűjti a háztartásokban elhasználódott olajat. Kérjük minden fogyasztónkat, hogy háztartásában gyűjtse össze a hulladékká vált olajat és zsírt, majd azt a gyűjtőautónál szíveskedjen leadni. Ezzel nemcsak a környezetét, de saját lefolyórendszerét is védi, hiszen ha nem jut olaj a lefolyóba, azzal megelőzheti a költséges duguláselhárítást.
A részletekről és a begyűjtés pontos idejéről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Figyeljék honlapunkat, Facebook oldalunkat vagy a helyi sajtót!
Tegyünk együtt a környezetünkért!
A begyűjtések időpontját ezen a linken tekintheti meg.
A begyűjtő autó signálját itt hallgathatja meg, hogy időben észrevegye autónkat.
 

Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep

 
Több mint kétmilliárd forint uniós támogatásból valósult meg az AQUA Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztító Telep intenzifikálása. Október elején a sikeres műszaki átadást követően a hivatalos átadási ceremónia is lezajlott, sikeresen zárhattuk le társaságunk eddigi egyik legnagyobb beruházását.
 
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 
Megújult a mosonmagyaróvári szennyvíztelep
 

Online mérőóraállás bejelentés változásai

 
Felhívjuk tisztelt fogyasztóink figyelmét, hogy az online bejelentés esetén szigorodtak a bejelentéshez szükséges adatok elfogadási feltételei. Ez elsősorban az adott körzeteken bejelenthető időszakot jelenti. Például Mosonmgyaróvárról csak az adott hó 01.-05.-e között lehet bejelentést tenni. Vagyis kötelezően választandó érték lett a Település, mely behatárolja automatikusan, hogy lehet e bejelentést végrehajtani az adott településről az adott napon. Csak a helyesen megadott fogyasztói számot fogadja el a rendszer, ami az F, S vagy D betűvel kezdődik. Ezt a számlamagyarázatunk 7.-ik pontján jelzett / jel utáni rész takarja: https://www.aquakft.hu/userfiles/file/letoltesek/sz-mlak-p01.jpg. Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: Aqua Szolgáltató Kft, Informatikai osztály.
 

A Nyugat-Magyarországi Egyetem társtanszéke lett az AQUA Szolgáltató Kft.

 
A jövőben részt vállal a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Karának elméleti és gyakorlati képzésében a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. Erről szól az az együttműködési szerződés, amelyet 2014. július 22-én írt alá Dr. Schmidt Rezső, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Karának dékánja, Dr. Szakál Pál a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszer-tudományi Kar Kémiai Intézeti Tanszékének intézetigazgatója és Leitner László, az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezetője
 
 

Kivált a palackozó az AQUA közműszolgáltatói üzletágból

 
Szétvált az AQUA közműszolgáltatói és a palackozó üztletága. Néhány ponton ugyan kapcsolódik a két cég, de a mostani átalakítással profiltisztítást hajtott végre a tulajdonosi kör.
 
 

Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. fontosnak tartja, hogy a túrázók számára kulturált körülmények között biztosítson pihenési lehetőséget, ezért az elmúlt hetekben a Feketeerdei Vízműtelepünkön felkészültünk a kirándulószezonra.
 
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 
Megújult a Feketeerdei vízműtelep szociális területe – Várjuk a kirándulókat!
 

Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. idei Víz Világnapi rendezvényén ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját 2014. március 21-én, Mosonmagyaróváron. A jeles évforduló alkalmával az AQUA a Hansági Múzeummal és a Duna Régió Víziturisztikai Szövetséggel együttműködve egész napos programokat szervezett.
 
 
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 
Hatalmas érdeklődés a 20 éves AQUA Víz Világnapi rendezvényén
 

A víz, ahogyan én látom vizuális pályázat

 
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk az alkotói pályázat határidejét, hogy senki se maradjon le róla! Új leadási határidő: 2014. március 14.
 
 

Víz Világnapja 2014 - részletes program

 
Az idén 20 éves AQUA Szolgáltató Kft. 2014-ben is megrendezi a Víz Világnapi programját március 21-én. A rendezvény helyszíne a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont lesz, ahova egész nap ingyenes a belépés az AQUA jóvoltából.
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu