AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Ingyenes háztartási olaj- és zsírbegyűjtés
Munkatársat keresünk!
 
Az AQUA házhoz megy a használt olajért
 
A 2014 októberétől indított olajgyűjtési projektünk keretein belül Mosonmagyaróváron és a környező településeken ingyen gyűjtjük be és ártalmatlanítjuk a háztartásokban elhasználódott olajat és zsírt. A víziközmű szolgáltatók sorában, az országban elsőként indított akciónk kizárólag a Fogyasztók közreműködésével lehet sikeres, akik nálunk leadva a használt olajat nemcsak a saját lefolyórendszerüket védik, hanem a környezetet is óvják.
 
Az elhasználódott olaj veszélyes hulladék, a természetbe jutva jelentősen károsítja a termőföldet, vizeinket és az élővilág egészét. A csatornarendszerbe kerülve növeli a szennyvíztisztítók terhelését, lerakódik a csővezetéken, ezzel dugulást okoz. Mindezek elkerülése érdekében kezdtük meg a térítésmentes begyűjtést és ártalmatlanítást.
 
A begyűjtés pontos időpontjáról folyamatosan tájékoztatjuk a Fogyasztókat a honlapon és az AQUA Szolgáltató Kft. facebook oldalán.
 
 
Az olajbegyűjtő autó az éppen esedékes időpontban és körzeten belül a +3630/377-5316-os telefonszám hívása esetén házhoz megy a veszélyes hulladéknak számító használt olajért.
 
„Az olajbegyűjtési projektünk fogadtatása a kezdetektől fogva nagyon pozitív. A lakosságtól számos jobbító javaslatot kapunk a begyűjtés mechanizmusának optimalizálására, melyeket folyamatosan igyekszünk figyelembe venni, és még kényelmesebbé tenni a fogyasztóink számára a használt olaj leadását. Általánosságban elmondható, hogy havonta 1000-1500 liter háztartási olajat és zsírt gyűjtünk be, melyet nemcsak ártalmatlanítunk, de energiaként újra is hasznosítunk.” - mondta el Szabó László, cégünk üzemmérnökség vezetője.
 
Az olajgyűjtési akcióban az Ön közreműködésére is számítunk! Tegyünk együtt a környezetünkért! 
    
Október időpontok:
Nyomtatóbarát verzió megnyitásához kattintson ide!
 
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu