Jövőkép

 
Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással a régió meghatározó víziközmű cégévé váljunk. Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése és ügyfélszolgálatunk fogyasztóbarát hozzáállása jelenti.
 
Küldetés
  
Küldetésünknek tekintjük, hogy lakossági és közületi ügyfeleinknek teljes körű és kiemelkedő színvonalú víziközmű szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésére. Cégünk értékei és napi gyakorlata megalapozzák az ügyfélbarát és környezettudatos működést, és az általunk kiemelt értékként kezelt vizek kitűnő minőségének és tisztaságának megőrzését. Munkánk sikerét igazolja működési területünk növekedése, országosan is kedvező árszintünk, valamint szolgáltatásaink magas színvonala.
Versenyelőnyünk az a szigetközi vízbázis, amely világviszonylatban is kiemelkedően jó minőségű, és az a magasan képzett és elkötelezett szakembergárda, amely a cég értékeit magáénak tudja, és nap mint nap ezek tudatában áll ügyfeleink rendelkezésére. Felelős szerepvállalással támogatjuk az emberi kapcsolatokat elmélyítő közösségépítést és környezetünk védelmét.
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 
Jövőkép
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu