Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Munkatársat keresünk!
 

Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk

 
Pályázati kiírás
„Jövőnk a víz!” vizuális pályázat
Beadási határidő: 2015.03.10.
 
A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti a „Jövőnk a víz!” című vizuális pályázatát a cég szolgáltatási területén működő óvodák óvodásai, valamint általános és középiskolák diákjai számára. Várjuk minden lelkes fiatal munkáját, aki kedvet és tehetséget érez magában, hogy alkotásán keresztül bemutassa mit jelent számunkra a víz, miért a jövő kulcsfontosságú eleme?
 
A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a vízre, mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére. A pályázat ennek kapcsán környezetünk védelmére ösztönöz és segíteni szeretné a környezettudatos magatartás kialakulását.
 
A pályázaton az AQUA Szolgáltató Kft. szolgáltatási területén élő óvodások, valamint általános és középiskolás tanulók vehetnek részt egyéni vagy csoportos alkotásaikkal, pályázónként maximum 3 pályázati anyaggal.
 
Az alkotás fogalmát a kiíró szabadon értelmezi, lehetőséget adva a kreativitásnak és a kézügyességnek, így pályázni lehet bármilyen méretű, szabadon választott technikával készített képszerű, vagy térbeli pályamunkával, rajzzal, festménnyel, grafikával, fotóval, kollázzsal, plakáttal, kisplasztikával, makettel stb.
 
Kérjük a pályázókat, hogy minden alkotáshoz küldjék el
- nevüket
- életkorukat
- elérhetőségeiket (e-mail cím és telefonszám)
- az óvodát és a csoportot, vagy az iskolát és az osztályt, ahova járnak
- a felkészítő óvónő vagy pedagógus nevét.
 
Az elkészült pályamunkák leadhatók személyesen az AQUA Szolgáltató Kft. titkárságán vagy eljuttathatók postai úton a cég címére: AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.
 
A határidőn túl beérkező, vagy a kiírásnak nem megfelelő pályázatok értékelésére nem kerül sor.
 
A pályázatra benevezett alkotások az AQUA Szolgáltató Kft. tulajdonába kerülnek, a cég felhasználhatja őket kiállítások anyagaként, valamint saját marketing-kommunikációs és kommunikációs tevékenységéhez, kiadványaihoz és weblapjához.
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. az egyéni és csoportos alkotásokat külön díjazza, és négy korcsoport (óvodás, általános iskola alsó tagozatos, általános iskola felső tagozatos, középiskolás) első három helyezettjét tárgyjutalomban részesíti.
 
Az ünnepélyes eredményhirdetés helyéről és időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk a résztvevőket.
 
 
 
Jövőnk a víz címmel vizuális pályázatot hirdetünk
 
 
 
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu