Környezetpolitika

 
Az AQUA Szolgáltató Kft. fő feladata, hogy ügyfeleinek egészséges ivóvizet biztosítson, és a háztartásokban keletkező szennyvizeket a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelje és juttassa vissza a természetbe. Hitvallásunk, gondolkodásmódunk és küldetésünk környezetünk védelmét állítja középpontba. Környezettudatos tevékenységünk célja, hogy unokáinknak is változatlan minőségben tudjuk átadni azt a rendkívüli értéket, amit ma egészséges ivóvíznek hívunk.
 
A térség abban a helyzetben van, hogy a feketeerdei vízbázison kitermelt ivóvizet egyáltalán nem kell tisztítani és ez a vízbázis bőségesen ellátja majd vízzel az embereket generációkon keresztül. Környezeti kincsként tekintünk a Lajtára és a Mosoni-Dunára is, ennek megfelelően minden fejlesztésünket azzal a környezettudatossággal végezzük, hogy a ma elérhető technológiai színvonalon a lehető legkevesebb szennyezőanyag kerüljön bele ezekbe a folyókba. Az üzemeltetés hatékonyságát folyamatos labormérésekkel is ellenőrizzük, és szervezetünket úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen kisebb eltérés esetén gyorsan, hatékonyan be tudjunk avatkozni annak érdekében, hogy a környezetet lehetőleg ne érje szennyezés. Célunk, hogy vízelosztó és szennyvízelvezető hálózatainkat környezetvédelmi és üzemeltetési szempontból biztonságosabbá tegyük, ennek érdekében egy 15 éves átfogó rekonstrukciós terv végrehajtásán dolgozunk, és a tulajdonosokkal folyamatosan egyeztetünk.
 
Az AQUA Szolgáltató Kft. teljes személyi állománya már ma is teljesen elkötelezett a környezet védelme iránt, azonban ennek fejlesztése érdekében rendszeres továbbképzéseket biztosítunk munkatársaink részére.
 
Környezettudatos gondolkodásmódunkhoz hozzátartozik, hogy aktívan részt veszünk az óvodások, iskolások környezetvédelmi ismereteinek és készségeinek fejlesztésében, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi és Műszaki Karának környezetgazdálkodási oktatásában. Minden alkalmat kihasználunk arra, hogy lehetőség szerint a diákok és a lakosság figyelmét felhívjuk ivóvízbázisunk értékére. Nyílt napokat rendezünk, szakmai előadásokat tartunk, mert hisszük, hogy környezetünket csak közösen, összefogásban tudjuk leginkább megóvni.
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 
Környezetpolitika
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu