Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Munkatársat keresünk!
 

Lakossági közlemény 2019.11.19

 
A hétvégén Mosonmagyaróváron a Molnár és Malom utcában több helyről jelezték a fogyasztóink, hogy elszíneződött és büdös a víz.
Szombaton és vasárnap is helyszíni ellenőrzést, hálózatöblítést végeztünk az adott területen. Ez ideiglenesen megszüntette a problémát, de mégis visszatért a jelenség. Vasárnap délután kiterjesztett ellenőrzést végeztünk az érintett utcákban és megtaláltuk a hiba forrását.
 
Az egyik újonnan épített lakóház nemrég létesített vízbekötésén keresztül jutott vissza a közüzemi rendszerbe a családi ház kútjának ellenőrizetlen minőségű vize.
Az illegális rákötést azonnal megszüntettük és még az esti órákban ismételt vízhálózat mosatást tartottunk.
Nyomatékosan felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy saját, egyedi belső vízellátó rendszert és házi kutat a közüzemi vízellátó rendszerrel összekötni szigorúan tilos!
 
Ennek következtében előre nem látható folyamatok következhetnek be a vízhálózaton és végső esetben jelentős fertőzésveszély és megbetegedések is bekövetkezhetnek.
Aki ilyen tevékenységet folytat a közegészségügyi veszélyeztetést követ el, ami feljelentést von maga után, és szigorúan büntetendő.
Szakembereink jelenleg is karbantartó, ellenőrző tevékenységet folytatnak a területen. Több vízmintát vettünk, melyek vizsgálata jelenleg is folyik. Szerda reggelre várható eredmény, melyről tájékoztatni fogjuk Önöket.
 
A Molnár és Malom utcákban lajtoskocsikat helyeztünk el, melyekből ivóvíz vételezhető. Javasoljuk az érintett területen azaz a Malom, a Molnár, a Partos út (Halász, és Rév utca közti szakasz), Rév út (Partos út melletti szakasz) területeken a hálózati vizet a biztonság kedvéért az újabb tájékoztatásig ivóvízként ne használják!

Csapó Imre ügyvezető
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu