Minőségpolitika

 
Elkötelezettséget vállaltunk azért, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége a jogszabályi előírásoknak, valamint a megrendelők igényeinek és elvárásainak megfeleljen. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink kiváló minőségének biztosításán felül annak továbbfejlesztését is folyamatosan biztosítsuk. Ezen célok elérése érdekében:
 
• erőforrásainkat, melyek kihatnak a szolgáltatások minőségére, rendszeresen ellenőrizzük,
• működőképességünk állandóságára és fenntarthatóságára megkülönböztetett figyelmet fordítunk,
• minőségpolitikánk megértését és megvalósítását a vállalat munkatársaival kiemelt célként kezeljük.
 
Minőségpolitikánk megvalósítása és a minőségpolitikában rögzített elsődleges célok elérése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetettük be, és tartjuk fenn annak követelményei alapján (MSZ EN ISO 9001:2009).
 
Szolgáltatásaink és termékeink minőségének biztosítása és javítása érdekében gondot fordítunk humán erőforrásunk fejlesztésére, így a személyi képességek és a minőségszemlélet javítására, továbbá a szervezeti egységek és szolgáltatási folyamatok működésének tökéletesítésére. Az AQUA Szolgáltató Kft. minden munkavállalótól és beszállítótól elvárja, hogy felelősségteljesen, a minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő munkával járuljon hozzá a minőségpolitika és a célkitűzések megvalósításához.
 
 
Minőségpolitika
 
 
 
 
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu