Hírek

AQUA Online mérőóra-állás bejelentés AQUA Online díjkalkulátor Sajtófigyelő Letöltések
Munkatársat keresünk!
 

Vigyázat! Csalók próbálnak meg pénzt kicsalni mosonmagyaróvári fogyasztóinktól!

 
 
 
Vigyázat! Csalók!
 
Lakossági bejelentés alapján értesültünk róla, hogy csalók tévesztik meg mosonmagyaróvári fogyasztóinkat és visszaélnek az AQUA Szolgáltató Kft. nevével. AQUA feliratú munkásruhát viselnek és arra hivatkoznak, hogy probléma van az ivóvízzel, ezért mintát kell venniük, amiért 25.000 Ft-ot kérnek.
Nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy erről szó sincs! Kérjük, ne fizessenek senkinek, hanem értesítsék cégünket a 96/577-460-as telefonszámon.
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
Szolgáltatási területünkön MINDENHOL kifogástalan a víz minősége. Valamint soha nem veszünk vízmintát közvetlenül az ingatlanokban. (Kivétel ez alól, ha ELŐZŐLEG állandó mintavételi pontnak jelöltük ki.)
 
Kérjük, hogy semmilyen körülmények között ne adjanak meg személyes adatot, ne fizessenek nekik, illetve ne engedjenek be illetékteleneket az otthonukba!
Kollégáink MINDEN esetben rendelkeznek AQUA-s arcképes (plasztik) igazolvánnyal, amivel igazolni tudják magukat. Amennyiben kétely merül fel Önökben, kérjék el az igazolványt!
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu