Vizsgálólaboratórium

 
Korszerű vizsgálólaboratóriumunk 2014 októberétől immáron új, modern épületben, a mosonmagyaróvári szennyvíztelepen található.
 
 
Ivóvíz
 
Az ivóvíz minőségének követelményeit és az ellenőrzés rendjét a 201/2001. (X. 25.) kormányrendelet határozza meg. A feketeerdei termelő kutak kiváló minőségű ivóvizet szolgáltatnak Mosonmagyaróvár és számos település lakosainak. Laboratóriumunk évente több ezer vízmintát elemez. Az eredmények tükrében elmondhatjuk, hogy a szolgáltatott ivóvíz minősége messze kielégíti a vonatkozó magyar szabványokat és az Európai Unió előírásait. Korszerű akkreditált laboratóriumunk az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) megyei intézetével közösen, előre meghatározott ütemezés szerint ellenőrzi az ivóvíz fizikai, kémiai és mikrobiológiai jellemzőit.
 
Szennyvíz
 
A vízszennyező anyagok kibocsátásaira vonatkozó határértékekről a 28/2004. (XII 25.) KvVM rendelet ad tájékoztatást. Naponta ellenőrizzük a tisztított szennyvíz fizikai és kémiai jellemzőit. Összességében szennyvízre vonatkozóan napi 2-5 mintát elemzünk akkreditált laborunkban, illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tárgyévi önellenőrzési tervben meghatározott mintavételi program szerint rendszeresen ellenőrzi a szennyvízkibocsátást.
 
Vízminőségvizsgálat-megrendelés
 
Korszerű, akkreditált laboratóriumunk vállalja az árlistán megjelölt ivóvíz- és szennyvízvizsgálati tevékenység elvégzését közületi és magánszemélyek részére, helyszíni mintavétellel vagy mintavétel nélkül.
 
Felvilágosítás: Giczi Zsolt, m.b. laboratóriumvezető, Tel.: 96 / 577-460
 
A vizsgálólaboratórium szolgáltatási díjait ITT tekintheti meg.
 
 
Kibocsátott szennyvíz minőségi adatok
 
2022:
 
2021:
 
Ivóvíz minőségi adatok
 
2022:
 
2021:
 
 
 
 
 
Vizsgálólaboratórium
 
Vizsgálólaboratórium
 
Vizsgálólaboratórium
 
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu